BELLAOGGI "Princess Nails" nagų lako pagrindas - stipriklis

Labai fainas jausmas, kai po beveik metų pertraukos, jau kelis mėnesius vėl lakuojuosi nagus! Visada mėgau tvarkingus nagus, patiko spalvos, vienu metu sirgau nagų lakų manija ir esu prikaupusi, prisipirkusi daugiau buteliukų, nei man reikia, užtat dabar nebeperku. Ką šiuo metu perku, tai vis tenka nusipirkti naują viršutinį nagų laką ir nagų lako pagrindą. Anksčiau labai mėgau stiprinančius nagų lako pagrindus, kurie vienu metu ir saugo plokštelę nuo spalvos įsigėrimo ir dar gerina nagų būklę. Kiek realiai tokios priemonės yra veiksmingos - aš nežinau, garantuota esu tik tuo, kad nustojus naudoti, nagų būklė labai greit vėl suprastėja. Geresni rezultatai pasiekiami, jei periodiškai naudojamas nagų aliejukas, tačiau va, ar tai įpročio vedama ar pažadais tikėdama vis perku stipriklius.

Šį kartą naudoju Bellaoggi nagų lako pagrindą, kuris dar ir žada stiprinti nagus ir gerinti jų būklę. Tad šiandien apie priemonę.


Produktas: BELLAOGGI "Princess Nails" nagų lako pagrindas - stipriklis
Gamintojas: "Eurostyle" S.p.A. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nagams - apsaugoti nuo spalvoto lako, gerintų nagų būklę
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: laibai dailus, sveikai atrodančių nagų efektas
Labiausiai nepatiko: nepadeda besisluoksniuojantiems nagams
Tūris: 10 ml
Kaina: 5,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Matinio atspalvio priemonė stiprina nagus ir gerina jų būklę. Ją galima naudoti kiekvieną dieną kaip nagų lako pagrindą arba kaip atskirą nagų priežiūros priemonę.

Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, BENZOPHENONE-1, N-BUTYL ALCOHOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), HEXANAL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL.


Mano nuomonė. Man patinka kiek kitokia nagų lako (vadinkime priemone nagų laku) buteliukas: plokščias, kiek aukštesnis stačiakampis atrodo patraukliai. Visai patinka kuklus, paprastas dizainas, matinio efekto plastikinis dangtelis, po kuriuo slepiasi užapvalintas, kiek platesnis, nei vidutinis aplikatorius - šepetėlis. 

Nagų lakas šiek tiek skystesnis, nei vidutinis. Man patinka, kad platesniu šepetėliu galiu labai greit padengti nagus priemone, o ir džiūva labai greitai, tad manikiūras netrunka ilgiau, nei pageidaučiau. Priemonė ant nagų uždeda švelnią balsvą spalvą ir blizgų efektą. Žinote, kas faina? Kai nagų lako pagrindas geba pamaskuoti nago spalvinus pakitimus ir palygina nagų plokštelės pažeidimus. Kadangi pastaruosius metus gyvenau intensyvaus streso laikotarpiu, nukentėję ne tik mano plaukai, bet ir nagai - pastarieji linkę sluoksniuotis ir skilinėti.


Efektas ant nagų labai gražus, nagai atrodo sveikesni, gražesni, patrauklesni - galėčiau nešioti ir taip. Tačiau ant viršaus dar dengiu spalvotus nagų lakus. Pastebiu, kad ant priemonės nagai dengiasi gražiai, spalvos puikiai kimba prie pagrindo. Nesu tikra tik dėl apsauginės funkcijos. Vienas iš lakų, su intensyviu metaliniu atspalviu šiek tiek persigėrė, tiesa tik ant vieno nago, tik nedideliu taškeliu, tad labiau manau, kad greičiausiai netinkamai padengiau pagrindą ir dėl to taip nutiko. Nutiko tik vieną kart, tad visiškai nesureikšminu.

Priemonė dar žadėjo, kad stiprins nagus, tad ar stiprina? Sunku pasakyti... su šiuo pagrindu aš užsiauginau labai ilgus nagus (paskui nulaužiau, šveisdama forminę ketaus keptuvę :D ) ir dabar vėl lyg ir auga stiprūs nagai, tačiau sluoksniavimasis niekur nedingo. Būkime realistais - vargu ar nagų lako pagrindas gali stiprinti nagus ir mažinti sluoksniavimąsi? Sluoksniavimasis signalizuoja apie sausą nagų lako plokštelę ir šiam tikslui labiausiai padeda dažnas ir reguliarus nagų odelių aliejukas. O stipriklis? Tokios priemonės gali paspartinti nagų augimą, gali sutvirtinti nago plokštelę, tačiau problemų, susijusių su sausumu tikrai neišspręs. Priemonė man patinka, tad nekeliu reikalavimų dėl stiprinimo ir toliau naudoju kaip fainą, greit džiūvantį nagų lako pagrindą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai