MAD BEAUTY "Fresh Pine & Winter Berries" Bath Fizzer - vonios bomba su šviežiu pušies ir žiemos uogų aromatu

Vonia visuomet yra gera mintis! 
Vienas geriausių priemonių, kai norisi atsipalaiduoti yra būtent vonia su šiltu vandeniu ir kvapnia priemone. Nors rinkoje turime daug įvairių, nuo druskų, vonios putų, konfeti iki aliejų ir burbulų, tačiau tikriausiai burbulai man kelia daugiausiai nostalgijos. Pamenu, kaip mėgdavau Lush vonios burbulus ir kas savaitę keliaudavau porą nusipirkti - nes buvo tik per pusę miesto, centre, kur rikiavosi mėgstamiausios rūbų ir apatinio trikotažo parduotuvės bei pagrindinė kosmetikos parduotuvė. Tai va, Lush buvo pasaka ir dirbant kitoje šalyje, palyginus nebrangu. Tačiau Lush kosmetika sunkiai įsitvirtino Lietuvoje, atidarius parduotuvę Vilniuje, pastaroji buvo sunkokai pasiekiama iš Klaipėdos. Žinau, kad visuomet lieka galimybė apsipirkti internetu, tačiau tai visiškai ne tas pats.

Kadangi vis ieškau kažkokios alternatyvos Lush burbulams, bandau sudominusių kompanijų burbulus nusipirkti ir surasti kompaniją, kuri būtų tokia pat gera, tik lengviau pasiekiama ranka. Jau buvau bandžiusi Mad beauty vonios burbulą ir nebuvau sužavėta, bet antrą šansą norėjau suteikti, tad bandau ir iš kart dalinuosi mintimis.


Produktas: MAD BEAUTY "Fresh Pine & Winter Berries" Bath Fizzer - vonios bomba su šviežiu pušies ir žiemos uogų aromatu
Gamintojas: "Mad Beauty" Ltd, UK. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: vonios procedūroms - atpalaiduoti kūną ir mintis
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: suteikia odai švelnumo
Labiausiai nepatiko: pritrūko kvapo intensyvumo
Tūris: 120 g
Kaina: 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Notino

Ką žada gamintojas: Ištirpinti po tekančiu vandeniu.


Pakuotė. Paprastas plastikinis maišelis su lipnia etikete. Kas žavi šiame produkte? Tai tikriausiai akivaizdu, kad gamintojas puikiai apgalvojo dizainą ir etiketei panaudojo žiemos megztinio paveiksliuką - labai patraukliai atrodo, asocijuojasi su jaukumu ir traukia žvilgsnį ne tik pasižiūrėti, bet ir įsigyti.

Kvapas apmaudu, bet jau atidarius pakuotę atrodė per silpnas - vos vos jautėsi spygliuočių kvapas, o žiemos uogų nebuvo nė kvapo. Jei toks silpnas aromatas pakuotėje, tai iš kart aišku, kad prileidus vonią stebuklo tikrai nebus.

Konsistencija milteliai, sulipdyti į burbulą, tirpstantį po tekančiu vandeniu.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Sulfate, Sodium Carbonate, PEG-400, Parfum, Aqua


Poveikis. Tokio tipo priemonių sudėtis labai panaši: pagrindą sudaro soda ir citrinos rūgštis, toliau seka klampumo ir ph reguliavimo medžiagos, putojimą sukeliančios medžiagos/ odos valiklis, kvapas ir vanduo. Standartinė sudėtis, kurioje nieko blogo nėra.

Ši vonios bomba įmesta į vandenį sunkiai tirpsta, nešnypščia ir neburbuliuoja. Ji skirta ištirpinti po tekančiu vandeniu, laikant po srove. Turiu pastebėti, kad priemonė nepakeičia vandens spalvos, ištirpinus atrodo, lyg nieko nebūtų pilta.


Labai apmaudu yra pastas kvapas, tiksliau jo intensyvumas. Jau atidarius pakuotę aplankė negera nuojauta, kuri pasitvirtino naudojant - jei neištirpinus dar jautėsi šiek tiek spygliuočių aromato, tai vonioje - visiškai jokio kvapo neliko! Jokio! Nežinau kaip jums, tačiau man vonios priemonėse svarbiausias yra aromatas - stiprus, malonus, leidžiantis pasimėgauti kvapu ir atsipalaiduoti. O čia... labai apmaudu, bet jokio kvapo iš vis nesijaučia!

Vienintelis priemonės pliusas yra tas, kad produktas suteikia odai švelnumo, tačiau visa kita yra prastai. Šios kompanijos produktai netenkina mano lūkesčių - kas kart sužavi gražios pakuotės, tačiau realybėje trūksta kvapo, kokybė nėra pati geriausia, tad manau, kad čia paskutinis Mad Beauty produktas kurį bandau - tiesiog neverta dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš kol kas nieko geriau už Lush vonios putas nesu atradusi.vis prisimenu, kokias standzias putas sukurdavo kokia žaisminga figūra. Lush produktus labai taupydavau, ir putų užtekdavo kokiems 4 kartams :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą