STENDERS "Nordic Amber" Softening Bath Elixir - vonios eliksyras "Šiaurės Gintaras" su gintaro dulkėmis ir muskato riešutų aliejumi

Kokios žiemos be vonios? Man tai didžiulis malonumas, kuriuo sau leidžiu pasimėgauti savaitgaliais. Žiemos savaitgalių ne tiek ir daug, apie 12, tačiau jei priskaičiuosim rudenį, dalį pavasario, laiko vonioms visiškai pakanka. Šiais metais turiu labai nemažai skirtingų vonios priemonių, prisipirkau, gavau dovanų, dalį sunaudojau ir jau spėjau pasipildyti dar vienu vonios priemonių apsipirkimu. Vonią mėgsta ir mano vyrai - nėra geresnio būdo įtampai nuimti, kūno raumenims pailsinti ir atsipalaiduoti. Nebent masažas, bet masažui tokios prabangos kiekvienam savaitgaliui neturiu, tai mėgaujuosi voniomis. 

Šį kart noriu šiek tiek papasakoti apie dovanų gautą, latvišką vonios eliksyrą su gintaro dulkėmis, blizgančiu produktu ir didžiuliais pažadais. Važiuojam.


Produktas: STENDERS "Nordic Amber" Softening Bath Elixir - vonios eliksyras "Šiaurės Gintaras" su gintaro dulkėmis ir muskato riešutų aliejumi
Gamintojas: SIA "Stenders", Latvija
Paskirtis: voniai - minkštinti odą, atsipalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greičiausiai produkto išvaizda ir gintaro dulkių pažadai
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 250 ml
Kaina: 19,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Su gintaro milteliais, bronzos blizgučiais, muskatų riešutais ir mikroskopinėmis aliejaus dalelėmis - minkština odą ir apgaubia puriomis putomis bei egzotišku, švelniu muskuso aromatu.
NAUDOJIMAS: 40-50 ml vonios eliksyro supilkite į vonią po tekančiu vandeniu. Po vonios, nusiprauskite.


Pakuotė. Tvirtas, skaidraus plastiko buteliukas su juodu matiniu, glotniu plastiko dangteliu. Dangtelis atsispaudžia, tačiau patogesniam dozavimui aš mėgstu atsisukti dangtelį ir pilti priemonę į vonią. Pakuotės dizainas labai paprastas, minimalistinis - labiausiai produktą puošia pati priemonė, matoma pro sieneles - bronzinės ar intensyvios aukso spalvos blizgučiai gausiai pripilti skaidriame gelyje. Blizgučių kiekis labai gausus, o kadangi gamintojas sako, kad priemonėje gintaro dulkės - tai taip ir norisi tikėti, kad tas spindesys nuo malto gintaro.

Kvapas turėtų būti muskuso riešuto aromato. Kvepia maloniai, šiek tiek jaučiamas muskusas. Bet... aš tikėjausi stipresnio ir intensyvesnio aromato.

Konsistencija gelinės tekstūros su gausiu blizgučių kiekiu.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamdopropylamine Oxide, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Acrylates Copolymer, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Polyglyceryl-3 Caprate, Parfum, Sorbitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Decyl Glucoside, Dicaprylyl Ether, Citric Acid, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Sodium Salicylate, Sodium Hydroxide, Glyceryl Oleate, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Laureth-2, Benzoic Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Caramel, Alcohol, CI 77891, Mica, CI 77491, Myristica Fragrans Kernel Oil, CI 15510, Amber Powder.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasiguosti, kad esu nusivylusi priemonės sudėtinėmis dalimis: pirmiausia, sudėtyje yra SLS, labai daug vidutinio saugumo ingredientų su potencialiai pavojingomis priemaišomis ir nemaloniausia - alkoholio, kuris sausina odą. Kadangi priemonė šiek tiek brangesnė, nei paprastai perku, tai ir sudėties tikėjausi geresnės. Deja, ji nėra geresnė, sakyčiau net kiek prastesnė, nei įprastai renkuosi arba labai panaši.

Priemonė, įpilta po tekančiu vandeniu, suputoja smulkiomis, minkštomis putomis. Tikėjausi, kad ir vandenį nudažys kokia nors spalva, arba blizgučiai gausiai nusės ant vandens paviršiaus, tačiau vonia atrodė labai įprastai, kaip bet su bet kuria kita vonios priemone - blizgučių nesimatė, vanduo atrodė įprastai.


Vonios kambaryje jautėsi šiltas, malonus aromatas, tačiau deja, man pritrūko kvapo intensyvumo. Tikėjausi, kad bus stipresnis, intensyvesnis, ryškesnis - juk kalbame apie muskato riešutus! Ne, kvapą tikrai galima užuosti, bet jis labai švelnus, silpnas ir nėra per stiprus. 

Nepaisant to, vonioje pavyko atsipalaiduoti, odai minkštumo suteikė, tačiau visa šita patirtis man pasirodė ne tokia maloni, kaip tikėjausi. Akis apgavo blizgi priemonė ir gintaro dulkių pažadai (priemonės sudėtyje pagrinde paprastas žėrutis), perkant galima lengvai apsigauti. Realybėje sudėtis prasta, kvapo intensyvumo trūko ir kaina ne tokia menka, kad būtų galima nuolaidžiauti - magijos deja, nebuvo. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų BŪK nagų lakas Nr.215

Komentarai

  1. Man stenders kaip ir the body shop, prieš kokius 12 metu dėl kvapo, modernių pakuočių turėjo didžiulį wow faktorių, bet dabar nebepirkciau ir nedovanociau dėl sudeties

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Velnias, nu kad ir to kvapo nelabai. Body Shop bent įpili į vonią ir normaliai jaučiasi :D
      Aš kažkada vonios burbulais gundžiausi - vadinasi gerai, kad nenusipirkau.

      Panaikinti
  2. Iš stenders savo laiku labiausiai patiko kūno sviestas, tokio dieviško kvapo, noredavosi suvalgyti indeli :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turiu dar prie dovanos kažkokį kūno kremą - nesu atidariusi, bet pirštus kryžiuoju, kad būtų geras :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą