PIRMAS ĮSPŪDIS. THE SKIN HOUSE "Vital' Bright Cream - šviesinantis, skaistumo suteikiantis veido kremas

Kadangi šis mėnuo lyg ir netyčia gavosi intensyvesnis bandant įvairius mėginius, tai mėnesiui besibaigiant dar norėjau jums parodyti paskutinį išbandytą mėginį - veido kremą iš The Skin House, žadantį skaistinti veido odą ir suteikti spindesio. Dalinuosi įspūdžiais.


Ką žada gamintojas: Vitaminų turtingas „THE SKIN HOUSE Vital Bright“ veido kremas greitai įsigeria į odą, išlygina, balina ir drėkina odą, todėl veido oda tampa skaidri, gaivi ir spinduliuojanti. Salotų euterpepalinės palmių uogos, citrinos, mėlynės ir šilkmedžio uogos išlygina odos tonusą ir suteikia spindesio. Kremas pasižymi turtingu drėkinamuoju poveikiu ir suteikia odai gaivumo. Vitaminų komponentai atgaivina odos tonusą.
NAUDOJIMAS: tepkite ant iš anksto nuvalytos odos ryte ir vakare.

Pilno dydžio pakuotė.

Sudėtis: Water, Butylene glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Squalane, Dimethicone, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Cyclopentasiloxane, Orbignya Oleifera Seed Oil, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Potassium Olivoyl PCA, Panax Ginseng Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Honey, Rosa Multiflora Fruit Extract, Gardenia Florida Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Ligustrum Japonicum Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Water, Paullinia Cupana Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Morus Alba Fruit Extract, Prunus Avium (Sweet Cherry) Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Litchi Chinensis Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Rubus Coreanus Fruit Extract, Panthenol, Betaine, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Iron Oxides, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Perfume.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilno dydžio pakuotė 50 ml
Kaina: 27,95 Eur
Kur galima įsigyti: Loverte, pigu.lt, Eurokos
Gamintojas: "The Skin House". Pagaminta Korėjoje


Mano potyriai. Iš pirmo žvilgsnio priemonės sudėtis atrodo labai gera: daug augalinių ekstraktų, odą šviesinančių, skaistinančių ir drėkinančių ingredientų. Tačiau mano didžiam nusivylimui, priemonės pagrinde gamintojas pridėjo labai daug silikono. Žinau, kad nemažai merginų silikonas net ir dekoratyvinėje kosmetikoje netinka, o mes kalbame apie veido priežiūrą! Man po 2-3 dienų nepertraukiamo silikono naudojimo ima kimštis poros, išberia poodiniais skausmingais spuogeliais, tad kremą ant veido bandžiau tik kartą, o likučius jau tuoj pabaigsiu rankų odai, nes tiesiog - produktas, kurio pagrindas silikoninis man netinka. Ir visai nesvarbu, kad vizualiai odai suteiks lygumo.

Kremas vidutinio tirštumo konsistencijos, kvepia labai stipriu citrinų aromatu. Ir tas kvapas... citrinų aromatas ir kosmetika mano uoslei yra du nesuderinami dalykai - kelia nemalonias asociacijas - atrodo nugriauš odos paviršių, stipriai sudirgins. Ir tikrai, mano aplink nosį pažeistą odą kremas tikrai dirgina. Tad jautriaodėms tikrai, tikrai netinkamas. 

Priemonė greit susigeria ir tikrai matau, kad oda lygesnė, odos paviršius skaistesnis, tad greičiausiai pakankamai ilgai naudojamas kremas pašviesintų odą ir suteiktų skaistumo. Tik aš niekaip nesuprantu, kam veido kremuose silikonas ir ką gamintojas taip nori apgauti? Tai visiškai ne mano tipo produktas. Išbandžiau vieną kart ir daugiau nebenoriu - ačiū, bet silikonas ir veido oda man atrodo nesuderinami dalykai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai