PIRMAS ĮSPŪDIS. OTTIE "Gold Prestige" Resilience Skin Advanced Cream - stangrinantis ir raukšles mažinantis veido kremas

Prieš kelias dienas manęs užklausė - o kas Lietuvoje šiuo metu dar dalina mėginius? Ir tiesą pasakius kas šiuo metu dosnus mėginiais - aš nežinau. Ankstesniais metais situacija buvo šiek tiek geresnė, tačiau Lietuvoje ji niekada nebuvo gera. Nelabai suprantu, kodėl, nes mėginiai yra nemokama marketingo kryptis pardavėjams - tereikia su tiekėjais/ gamintojais susitarti dėl jų gavimo ir žinoma, laiku juos dalinti kartu su užsakymais ar pirkimais parduotuvėje. O nauda visiems didelė:
1. pirkėjas pasitikrina ar produktas jam tinka ir lengviau nusprendžia dėl pirkimo arba nepirkimo;
2. pardavėjas lengviau parduoda produktus, didėja pardavimai;
3. tiekėjas/ gamintojas gauna didesnius užsakymus iš pardavėjo dėl išaugusio prekės poreikio.
Tačiau... viskas labai priklauso nuo rinkos ir susitarimų su tiekėjais? Gal mūsų rinka per maža? Gal užsakymai iš tiekėjų per maži? Gal mėginius mielai priglaudžia kažkur pakeliui? Yra kaip yra, su mėginiais Lietuvoje visuomet prasta situacija buvo, o pastaruoju metu - iš ties mažai mėginių. Tad gauti mėginiai dažniausiai džiugina.

Šį kart kartu su užsakymu gavau Ottie veido kremo porą mėginėlių, tad su mielu noru išbandžiau ir noriu pasidalinti savo įspūdžiais.


Ką žada gamintojas: Veido kremas skirtas brandumo požymių turinčiai odai prižiūrėti. Standinamosiomis savybėmis pasižymintis kremas padeda atgaivinti ir atkurti odos spindesį. Priemonė aprūpina odą maitinamosiomis medžiagomis, padeda didinti jos elastingumą, stiprinti odos barjerą. Sudėtyje yra adenozino, kofermento Q10.
NAUDOJIMAS: Kiekvieną rytą ir vakarą tepkite kremu švarią odą.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Water, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, 1,2-Hexanediol, Methyl Glucose Sesquistearate, Beeswax, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Methyl Glucose Sesquistearate, Bacillus/ Soybean Ferment Extract, Petrolatum, Sorbitan Stearate, Polysorbate 60, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Tocopheryl Acetate, Bambusa Arundinacea Steam Extract, Allantoin, Fragrance, Hydroxyethylcellulose, Laureth-7, Adenosine, Disodium EDTA, Neopentyl Glycol Dicaprate, Mineral Oil, Cermaide NP, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydrogenated Lecithin, Hexyl Laurate, Phenyl Trimethicone, Propylene Glycol, Ubiquinone, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilno dydžio pakuotė 50 ml
Kaina: 29,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Careline.lt
Gamintojas: "Ottie", pagaminta P.Korėjoje


Mano potyriai. Pirmiausia noriu pagirti priemonės sudėtines dalis - sudėtyje daug odos drėkiklių, kondicionuojančių ingredientų, augalinių aliejų, ekstraktų ir kitų gerų dalykų odai. Pagal sudėtines dalis galima spėti, kad drėkins, ramins odą, gerins jos būklę, o ilgai naudojant, greičiausiai turės teigiamos įtakos raukšlėms.

Veido kremas vidutinio tirštumo, greit ir lengvai geriasi į veido odą ir turi malonų aromatą. Mėginiams naudoti ir kremo poveikį tyrinėti turėjau pakankamai laiko ir džiaugiuosi, kad veido oda po kiekvienos aplikacijos jaučiasi maksimaliai komfortabiliai. Kremas puikiai drėkina, suteikia švelnumo, lygumo odos paviršiui ir vizualiai oda atrodo daug gražiau. Šiandien naudojau jau paskutinį kartą (iš viso 6 dienas, įskaitant rytą ir vakarą) ir vizualiai matau, kad oda atrodo skaistesnė, jaunesnė ir lyg ir oda nesijaučia suglebusi. 

Puikus kremas - mano įspūdžiai labai geri, puikiai tiks sausai, brandesnei ir normaliai odai. Sudėtis puiki, o šiuo metu ir akcija taikoma, vietoj 30 Eur galima nusipirkti už 20 Eur. Pirkčiau, bet ne šiuo metu, šiuo metu turiu nemažai kremo indelių, tad susilaikau. Tačiau dar kartą giriu - puikus!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai