ORIFLAME "Amber Elixir Mystery" parfumuotas vanduo moterims

Paskutinis šios žiemos aromatas ir jau labai greit pradėsime kalbėti apie pavasarį, apie gaivesnius, švelnesnius aromatus, netrukus ir apie pavasario tendencijas pradėsiu bloge pasakoti - ar laukiate? Na, o kol kas noriu jums parodyti pasirinkimą paskutiniam žiemos aromatui. Žiemą tinkami tik stiprūs, aštrūs arba beprotiškai saldūs kvapai. Šį kart apie salduką iš Oriflame su velniškai nefotogeniška, bet dailia pakuote - Amber Elixir Mystery.


Produktas: ORIFLAME "Amber Elixir Mystery" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2020 m.
Aromato kūrėjas: Emilie Bevierre-Coppermann
Kaina: pilna kaina 40,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gintaro - gėlių

Gamintojo aprašymas: Išlaisvinkite savo vidinį jausmingumą su brangiuoju gintaro akmeniu ir paslaptingu jo grožiu. Gintarai, žinomi dėl savo žavesio, leidžia jaustis gražiam ir kerinčiai jausmingu. Gintaro eliksyras „ Amber Elixir Mystery“, pagamintas iš aukščiausios kokybės Baltijos jūros gintaro, atskleidžia šio kerinčio akmens paslaptis.


Viršutinė nata: vanilė, citrusiniai vaisiai
Širdies nata: raudoniosios lelijos
Apatinė nata: gintaras


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRAL, BHT.


Pakuotė. Tai pati nefotegeniškiausia pakuotė, kokią pamenu... buteliukas labai gražus, apvalus, briaunuotas su patraukliu plastikiniu dangteliu, bet nuotraukose jis neatrodo patraukliai. Šį kart bandžiau išgauti visus įmanomus kampus, bandžiau fotografuoti per kelis kartus ir čia geriausios nuotraukos, kurias man pavyko gauti, bet jomis nesididžiuoju... Stiklinis buteliukas ombre efekto su tamsiai rožiniu pagrindu ir skaidriu viršumi. Aukso spalvos metalinė plokštelė ant pakuotės atrodo labai gražiai ir patraukliai. 

Kartoninė rožinės spalvos pakuotė gana paprasta, be jokių papildomų, buteliuką pakuotėje sutvirtinančių įdėklų. Dėžutė mano akiai nėra pati patraukliausia, man gražus buteliukas, bet dėžutė jau senokai iškeliavusi į rūšiuojamas atliekas - ne mano skonio.


Kvapas. Šis parfumuotas vanduo yra mano meilė iš pirmo pauostymo - saldus, šiltas, sodrus aromatas. Tik pasipurškus jaučiu alkoholio ir nemalonias citrusų nata, tačiau keleto sekundžių bėgyje alkoholis išgaruoja, užuodžiu saldžią vanilę, aiškiai pastebimą lelijų aromatą, kuris suteikia vanilei sodrumo ir paslaptingumo. Žinote, tokio gilumo, duslumo, sunkumo... tarsi įžemina, paryškina vanilės saldumą. Nežinau kodėl, tačiau kiek pastovėjęs ant mano odos, mano uoslė užuodžia kremines, bemaž pieno ar grietinėlės natas ir aiškiai pastebimą gintarą....

Aromatas nėra komplikuotas: citrusai, vanilė, lelijos ir gintaras nėra gausi kvapų paletė, tačiau aromato gyvavimo ant odos pradžioje sukuria labai sodrų, labai šiltą, saldų, minkštą aromatą ir primena gardų desertą. Tik pasipurškus kvepalai labai stiprūs, labai jaučiami, iš tolo užuodžiami, tačiau po maždaug 0,5-1 val. kvapas stipriai prislopsta, jaučiamas tik prie pat odos, tačiau vis dar užuodžiu vanilės, lelijos ir gintaro dermę, tik saldumo jau ženkliai mažiau.


Mano nuomone, aromatas labiausiai tinka:
     ☃ žiemos sezonui;
     ★ vakaro metui.

Parašiau, kad labiau tinka vakarui ir susimąsčiau ar tikrai? Su šiais kvepalais puikiai išsisuku ir dienos metu, svarbu per pirmą valandą dar niekur per daug neskubėti, nes daugmaž per tokį laiką kvapas ant odos prislopsta. Jei per pirmą valandą jis jaučiamas per maždaug porą metų, tai po valandos, tik 20 cm nuo odos, t.y. pridėjus ženkliai arčiau. Tad ir dienos metu, biure, autobuse ar kitoje viešoje vietoje neturėtų erzinti aplinkinių.

Aš myliu šį kvapą, dėl to išlikimas man pasirodė apmaudžiai per trumpas - vos 2-4 valandos ant odos! O jei purškiama ant rūbų, gali išlikti ir ilgiau, iki 6 valandų. Lyg ir nieko prieš purkšti dažniau, tačiau pastebiu, kad pastaruoju metu ženkliai kilo Oriflame kvepalų kainos (apie +5 Eur kiekvienas), tai ir kokybės, ilgesnio išlikimo norėtųsi geresnio, nei anksčiau. Deja... per trumpai, todėl visuomet, kai kvėpinuosi Amber Elixir Mystery - kartu nešuosi ir buteliuką - dienos eigoje prireikia pasikvėpinti pakartotinai ne vieną kart.


Myliu šitą kvapą! Saldus, šiltas, sodrus vanilės, lelijų ir gintaro aromatas puikiai tinka paskutiniams žiemos šalčiams. Labai malonus aromatas, labai minkštas, jaukus... Tik išlieka per trumpai, tad visuomet, kai pasirenku kvėpintis Oriflame Amber Elixir Mystery - su savimi turiu nešiotis ir buteliuką, nes pasikvėpinti dienos eigoje reikia ne vieną kart.

Aromatas panašus į;
- KILIAN "Love Don't Be Shy"
- COTY "Vanilla Musk"
- RASASI "Feelings"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Perskaičiusi Jūsų apžvalgą rudenį įsigijau Oriflame kvepalų akordą (pirmąsyk gyvenime išmėginau Oriflame kvepalus) ir labai jie man patinka! Pagal aprašymą panašu, jog ir šie patiktų. Lauksiu ir pavasariškesnių kvapų apžvalgų!!! O štai tendencijų įrašai - turbūt vieninteliai (išskyrus nagų lakus - nes tiesiog nebeaktualu), kurių neskaitau Jūsų bloge ir nelaukiu :))) Nors paauglystėje ar studentavimo metais tokie straipsneliai net labai domino. Dabar gi - atrodo, koks skirtumas, kokia šukuosena šį pavasarį madinga - dėl to neperdažysiu plaukų ar nekeisiu šukuosenos iš esmės. Ar jei bus madinga mini rankinė, negi atsisakysiu tik neseniai pamėgtos kuprinės? Arba jei šių metų spalva visai netinka?.. O bendram išsilavinimui apie tendencijas sužinau iš žurnalų (neretai nusiperku pavartyti) ar pasigooglinu, jei kas nors konkrečiai domina :) Tad tendencijų įrašai ne man (neabejoju, yra blogo skaitytojų, kurios kategoriškai nesutiktų, kad tendencijos neįdomu) ir Jūsų vietoje apie tai nerašyčiau - o visus kitus įrašus, taip pat ir apie Jūsų keliones, knygas, ir žinoma bet kokią kosmetiką (net jei mano odos tipas kitoks) - su džiaugsmu perskaitau ir vis laukiu naujų! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O geras! Kokį Oriflame pirkote? Labai smalsu :)
      Kiekvienas turi mėgstamus ir nemėgstamus įrašus, beje tendencijos kiekvienais metais būna tarp skaitomiausių, tai darau išvadą, kad tikrai reikalingas ciklas. Kita vertus, suprantu, kad yra ir neskaitančių ir viskas čia ok, tiesiog tuo metu praleis kas antrą įrašą ir viskas ;) Po jų vėl bus daugiau įrašų apie viską ;)

      Panaikinti
    2. Pirkau Oriflame 'All or nothing' kvepalų akordą - užkabino palyginimas su Marijos Antuanetės buduaru :))) Tiesa, dar gi pagal Jūsų aprašymą pirkau ir Police kvepalus - rožinę kaukolytę, šią vasarą dažnai jais kvėpindavausi :) Mane traukia gurmaniški, saldūs kvapai, tad šie kvepalai tikrai buvo geri atradimai už labai prieinamą kainą! :) O šiaip mėgstu uostyti, pažinti įvairius kvapus, renkuosi pagal metų laiką, nuotaiką, turiu ne vieną buteliuką ar mėginuką (žinoma, ne tiek daug, kiek Jūs) - tarp jų ir saldesnių, ir aštresnių ar gaivių. Vis tik favoritai dabar - saldūs kvapai. O dėl tendencijų įrašų - absoliučiau suprantama, kaip minėjau, buvo laikas, kai ir pati tokių temų ieškodavau :)

      Panaikinti
    3. Ir dar seniau esu pirkusi Avon 'Far Away' ir Kenzo 'Jungle', irgi prieš pirkdama neuosčiusi, tik pasiskaičiusi aprašymus šiame bloge :) Tai nors šie kvapai man pasirodė kitokie, nei kad įsivaizdavau tik iš aprašymo ir natų - tačiau vis tiek savaip abu man žavingi! Avon man labai tinka žiemos šventėms, o štai Kenzo drambliukas retai išeina 'į trasą', išties itin intensyvus ir patalpose nedrįstu naudoti, net pačiai galva įsiskausta :D

      Panaikinti
    4. Oho, geras! Ačiū, kad pasidalinote :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą