ECODENTA "Sparkling Bubbles" 10-mečio limituoto leidimo, putojančių burbuliukų skonio dantų pasta

Kažkaip man labai norisi palaikyti savus, savą kosmetiką, savo kūrinius ir kūrėjus. Tikriausiai todėl neretai grįžtu prie tų pačių lietuviškų priekinių ženklų ir vėl bandau vieną ar kitą priemonę. Nors dauguma Ecodenta priemonių, kurias bandžiau man pasirodė įdomios, tačiau beveik visoms man pritrūko efektyvesnio apnašų šalinimo. Ir va vėl, padariau pertrauką, apsukau ratelį ir grįžau išbandyti putojančio vyno skonio, limituoto leidimo dantų pastą.


Produktas: ECODENTA "Sparkling Bubbles" putojančių burbuliukų skonio dantų pasta 
Gamintojas: "Biok laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išvalyti dantis, šalinti apnašas, apsaugoti
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: sudėtis - be SLS, su pakankamu flourido kiekiu
Labiausiai nepatiko: skonis
Tūris: 75 ml
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Laikas švęsti! Ši unikali putojančių burbuliukų skonio dantų pasta yra pati šventiškiausia! Ji apsaugo nuo ėduonies ir neleidžia susidaryti apnašoms. Be to, burnos kvapą gaivinantis poveikis yra tiesiog pasakiškas. Laikas atidaryti dantų pastos tūbelę ir pakelti ECODENTA dantų šepetėlį už gražią šypseną!

Sudėtyje yra natrio fluorido. Vaikams iki 6 m. naudokite žirnio dydžio kiekį. Įsitikinkite, kad jie dantų pastos neprarytų. Jeigu vartojate bet kokius kitus produktus, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su savo odontologu arba gydytoju.

Sudėtis: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Aroma, Xylitol, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Synthetic Fluorphlogopite, Pentylene Glycol, CI 77891 (Titanium Dioxide), Methyl Diisopropyl Propionamide, Tin Oxide.
Sudėtyje yra natrio flourido 1448 ppmF


Mano nuomonė. Ecodenta dizaineriai visai neblogai darbuojasi su pakuočių dizainais - jos visuomet patrauklios akiai arba atkreipia dėmesį. Šiuo atveju baltame fone aukso spalvos užrašai, aukso spalvos raidės ir stilizuotas pavadinimas. Visai gražu, mano žvilgsnį patraukė. Plastikinė tūbelė aukšta, siaura, su atsukamu dangteliu. Man patinka minkštas pakuotės plastikas, kurio pagalba labai lengva išspausti reikiamą priemonės kiekį ir esu rami, kad baigiantis pakuotei, bus lengva išspausti visus likučius lauk.

Dantų pastos konsistencija labai standartinė šios kompanijos pastoms, tačiau įdomiausias čia skonis - gamintojas, švęsdamas Ecodenta dešimtmetį nusprendė sukurti putojančio vyno skonio dantų pastą. Jausmas valantis tokia pasta dantis, mažų mažiausiai keistokas... toks jausmas kad po Naujųjų šventimo, ryte bandytum atsikratyti putojančių gėrimų skonio. Alkoholio pastoje nesijaučia, bet skonis man primena pigų putokšlį, skonis rūgštokas, burbuliukai jaučiasi, bet man nepatinka. Nesu gėrimų su laipsniais mėgėja, tad ir tokiu skoniu labai nesidžiaugiu, greičiausiai ne tai, ko tikėjausi.

Dantų pasta gerai putoja, švelniai valo, tačiau kaip ir įprasta šios kompanijos dantų pastoms, man trūksta efektyvesnio apnašų šalinimo - išsivalai, bet toks jausmas, kad ir gaivos trūksta, ir dantims slidumo trūksta, ir apnašos tobulai nėra pašalintos... Na va, su valomuoju efektu nelabai, skonis man nepatiko, tad... man šiandien truputį liūdna, bet prieš perkant turėti dideli lūkesčiai subliuško - nelabai. Galima tik pasidžiaugti, kad sudėtyje nėra SLS, kad pakankamas flourido kiekis dantų apsaugai, tačiau pati pasta tokia vienkartinė - išbandei ir kartoti nesinori, bent jau man.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai