KVAPŲ NAMAI aromatiniai eterinių aliejų mišiniai - namų kvapai garinimui: "Pykčius raminantis"; "Mikrobų mušyklė"; "Vaikų mikrobų baidyklė"; "Vairuotojams"; "Saulėti Citrusai" ir "Sengirė"

Namų kvapai man yra labai svarbūs asmeniškai ir mėgstu juos visokiomis formomis, priklausomai nuo mano pačios nuotaikos, metų laiko, oro temperatūros ir kitų aspektų. Tarkim žiemą dažniausiai deginu žvakes ir smilkau, vasarą mėgstu purškiamus ir garinamus kvapus, o visus metus namuose galima rasti kvepiančių lazdelių buteliukuose.

Kadangi gyvename bute ir žiemą, nuo centrinio šildymo, oras labai išsausėja, tai praktiškai kasdien veikia namų garintuvas, kuris pats reguliuojasi pagal išmatuotą drėgmės lygį. Norėdamas papildomų kvapų, vyras nupirko keletą aromatinių ir eterinių aliejų mišinių, būtent lašinimui į garintuvą, kad sukurtų gerą nuotaiką, malonų kvapą ir atmosferą. Šį kart už kvapų pasirinkimą buvo visiškai atsakingas vyras, tad pasižiūrim, ką išrinko, kodėl ir kaip sekėsi su aromatu susidraugauti.


Pykčius raminantis
Aromaterapinis eterinių aliejų mišinys - 17,90 Eur

Mišinį sudaro patys veiksmingiausi stiprias emocijas, tarp jų ir pyktį, raminantys gryni eteriniai aliejai:
Greipfrutų, mandarinų ir bergamočių eteriniai aliejai – ir išorėn išsiveržusią, ir viduje kunkuliuojančią ir niekaip nerimstančią energiją padeda transformuoti į pozityvią, paskatina taikytis, o ne mėtyti lėkštes.
Damaskinių rožių eterinis aliejus suminkšina kietas širdis, tai pagalba emociškai šaltiems, paguoda įskaudintiems ir įskaudinusiems bei atgailaujantiems; išduotiems ir ieškantiems nusiraminimo.
Mairūnų eterinis aliejus puikiai atpalaiduoja įtampą ir išsklaido nuovargį.  

Pats maloniausias aromatas, mišinys, kuris gal tiesiogiai ir nemalšina pykčių, tačiau sukuria labai gerą emociją, raminančią. Visuomet šypsausi, kai gariname šitą aliejų, po namus pasklinda labai malonus aromatas su dominuojančia rože, fone skambančiais citrusais. Būtent rožė yra tas kvapas, kuris tiesiog nuteikia gerai emocijai - labai, labai patinka.

Mikrobų mušyklė
suaugusiems, aromaterapinis eterinių aliejų mišinys - 8,80 Eur

Itin gaivaus it kalnų oras kvapo MIKROBŲ MUŠYKLĖ yra grynų eterinių aliejų mišinys, skirtas naudoti suaugusiems. MIKROBŲ MUŠYKLĖS pravers, kai norėsite apsisaugoti nuo uždarose patalpose sklandančių mikrobų ten, kur daug žmonių ir/ar peršalimų sezono metu – naudokite difuzoriuose, užlašinkite ant popierinės nosinės ir inhaliuokite keliskart per dieną, kvėpinkite rūbą ar patalą, kai norite aplink save sukurti apsauginę sferą.
Mišinį sukurėme iš antimikrobinėmis savybėmis pasižyminčių eterinių aliejų ir atrankiųjų CO2 ekstraktų – ravintsarų, eukaliptų, gvazdikėlių, rozmarinų, citrinų, kasijų.
Apsupdami save Augalų eterinių aliejų kvapais, patiriame miškų ir pievų terapiją net jei esame toli nuo gamtos. 

Gaivaus, aštroko kvapo priemonė, skirta šaltąjam metų laikui, kaip teigia gamintojas, apsaugoti nuo mikrobų. Nelabai tikiu, kad eterinių aliejų mišinys gali naikinti ligų sukėlėjus, tačiau šis aromatas suteikia švaros ir gaivos pojūtį, tad gali susidaryti įvaizdis, kad priemonė valo orą. Kvapas puikus, gaivus, bet nėra mano mėgstamiausias - naudojam šiuo metu, bet vasarą, manau bus pamirštas, jei iki to laiko nebaigsim.

Vaikų mikrobų baidyklė
vaikams, aromaterapinis eterinių aliejų mišinys - 8,80 Eur

Vienas geriausių eterinių aliejų mišinių keičiantis sezonams. Juo rekomenduojama: valyti ir kvėpinti sergančiojo kambarį, namų, darželių grupių, klasių, darbo vietos orą, daryti inhaliacijas, padų masažus, pėdų vonias, plauti grindis ir valyti paviršius (nenaudoti gryno mišinio!)
Natūralūs augalų eteriniai aliejai: Pražangialapių mirtenių/arbatmedžio (Melaleuca alternifolia); Čiobrelių (Thymus zygis); Pušų  (Pinus sylvestris); Eukaliptų spindulinių (Eucalyptus radiata); Palmarozų/imbierinių citrinžolių (Cymbopogon martinii var. motia).

Naudojome vaikui susirgus ir nors nelabai tikiu magiškomis eterinių aliejų galiomis, tačiau pastebėjau, kad sergant palengvėjo vaiko kvėpavimas, lengviau išsivalė nosis, regis ir pasveiko greičiau. Tai va sergant - liuks vien dėl lengvesnio kvėpavimo.


Vairuotojams
aromaterapinis eterinių aliejų mišinys - 9,40 Eur

Eterinių aliejų mišinys VAIRUOTOJAMS sukurtas naudoti automobilyje, garinti kai laukia ilgas kelias, kai nuovargis mažina budrumą, kai reikia atgauti žvalumą. Sudarytas iš aukščiausios kokybės grynų eterinių aliejų, kuriuos aromaterapeutai priskiria prie energizuojančių, žvalinančių, susikaupimą ir budrumą skatinančių eterinių aliejų: ryškių, stiprių, akimirka pabudinančių rozmarinų ir gaivių, energija trykštančių citrusų – citrinų, greipfrutų, mandarinų

Kvapas suteikiantis žvalumo išsikraustė į automobilį ir vyrui jis labai patinka. Dėl aromate esančių rozmarinų, kvapas labiau vyriškas, stipresnis. Man visai patiktų toks ir darbe, tiems rytams, kai sunkiai akis praplėšia ir dvigubas kavos puodelis. Geras, malonus aromatas, suteikiantis žvalumo.

Saulėti citrusai
aromaterapinis eterinių aliejų mišinys - 9,40 Eur

Kai už lango pradeda trūkti saulės, mes jos pradedame ieškoti kitur. Nykioms dienoms ir niūriai nuotaikai nuskaidrinti sukūrėme eterinių aliejų mišinį, padėsiantį pajusti šilumą, šviesą ir lengvumą, tai – "Saulėti citrusai". Saldžiųjų ir aitriųjų apelsinų žievių, gelsvųjų sėklučių eterinių aliejų ir jaukia vanile dvelkiančios benzoino tinktūros kompozicija padės išblaškyti melancholiją, praskaidrins mintis ir sukels džiugių emocijų pliūpsnį!

Labai citrusinis kvapas, kuriame jautėsi labai stiprūs citrusai ir galvojau, kad bergamotės, bet jų čia nėra. Nors butelaityje citrusai atrodo per stiprūs, tačiau garinant aromatas nuostabus - energijos pliūpsnis apsiniaukusią dieną, kai tingisi net tingėti.

Sengirė
aromatinis mišinys natūralus kvapas namams, patalpoms - 12,90 Eur

Sengirė – tai pirmapradžio miško įkūnijimas, kuriame užkoduota gamta, nepaliesta žmogaus. Kiekvienam Sengirė yra kitokia, bet sava, atpažįstama. Tai gali būti senas ir paslaptingas miškas, kokį aprašo istorinėse legendose ir padavimuose, bet prieš akis gali iškilti ir mistifikuotas stebuklingas miškas, kokį regime fantastiniuose filmuose ar M.K. Čiurlionio paveiksluose.

Tai tarsi atskiras pasaulis, į kurį dar neįžengė žmogus. Sengirėje yra visko: ir trūnyjančių kamienų, ir grybų, ir užliūliuojančių ir pasiglemžiančių pelkių... Ten vyksta natūralūs procesai: pūva mediena, stovi balos, lėtai kyla rūkas nuo pelkių, aukšti medžiai sulaiko vėjo ošimą. Viskas, kas nukrenta ant žemės, nėra patraukiama ar paliečiama žmogaus. Jeigu į medį trenkia žaibas, jis sudega, lieka styroti kamienas, kvepiantis degėsiais ir sakais (lietuviams taip gerai žinomas kvapas, kuris asocijuojasi su pirtimi). Praeidamas medį, į kurį trynėsi briedis ar šernų šeimyna, ar tiesiog prabėgdamas prisilietė žvėris, gali užuosti jo kvapą ir buvimą. Sengirė gali būti ir šviesi, saulėta, ir labai tamsi, prikritusi spyglių, lapų, su atsivėrusiais akivarais, ežerėliais. Pirmapradžio miško kodas įtraukia viską – tai ir spygliuočiai, ir lapuočiai, ir žolės, ir gėlės, ir pūvantys kelmai, ir stovinčios balos, ir gyvūnų pėdsakai gamtoje... Visa gyvybė verda uždarame rate. Užsimerkite ir užuoskite, kaip atrodo Jūsų Sengirė.
100% natūrali kompozicija iš pušų, kadagių, eglių, gailių, grybų ir kt. natūralių ekstraktų ir eterinių aliejų

Šitas kvapas buvo nupirktas specialiai man, kaip staigmena. Aš dievinu medienos kvapą, miško paklotę, grybus, senus medžius, gaivų pušies sakų ir jaunų spygliukų aromatą, žalią, drėgmės prisigėrusią kiminų paklotę... Apie mišką galiu rašyti ir rašyti ir šis aromatas man patinka - joje miško širdis, visuma. Mišinys labai fainas, kai garinamas, pripildo namus paslaptinga medienos, drėgmės, žalumos kvapų visuma. Labai patinka!


Kiekvieno aliejaus buteliukas talpina po 5 ml, jei kada naudojote eterinius aliejus, Kvapų namų priemonės lygiai taip pat lengvai naudojamos - patogios dozuoti lašeliais, o naudojant didesnėse talpose, kaip mūsų oro drėkintuvas, patogu nuimti plastiko dozatorių ir tiesiog įpilti reikiamą kiekį.

Šios priemonės nėra skirtos tik garinimui, tiesą pasakius, panaudojimas yra gana platus, tereikia pasirinkti patogų ir jums priimtiną naudoti būdą:
- garinti į orą su įvairiais garintuvais;
- gaivinti orą užlašinus ant vilnos audinių, servetėlių; medžio gabalėlio;
- užlašinti ant rūbų, kai reikia greitos pagalbos čia ir dabar;
- kai kurie mišiniai tinkami masažui, tiesa, dažniausiai praskiesti;
- inhaliacijoms ir kt.

Man labai patiko, jau buvau primiršusi garinamų aliejų malonius aromatus, kuriuose nesijaučia degimo kvapo, nereikia purkšti į aplinką. Aromatai puikūs, žinoma, mėgstamiausias Sengirė ir Pykčius raminantis. Pasibaigus aliejams šį kart jau aš keliausiu pirkti jau esu nužiūrėjusi man įdomias "Kopas", "Harmoniją", Jogą, Čiobrelių pievą... 

P.S. labaii įdomu, o kokie gi Kvapų namų kvepalai? Gal esate bandę? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai