LUMENE "Lumo" Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Day Moisturizer - dieninis stangrinamasis veido kremas su bruknių ekstraktu

Apie Lumene mano nuomonė labai pasikeitusi, palyginus su pirmaisiais bandymais. Apskritai, ši kompanija kažkada buvo Garnier lygio (mano akyse), o šiuo metu visa mylia nutolo nuo parduotuvinių kosmetikų tiek sudėtimi, tiek poveikiu. Kažkas labai teigiamai pasikeitė ir galima tuo nuoširdžiai pasidžiaugti. Per šiuos metus išbandysiu krūvą skirtingų šio gamintojo priemonių, tačiau kas kart, kai suabejoju, ar tiks, belieka pasidžiaugti, puikiu efektu ir maloniais rezultatais.

Pastaruoju metu naudojau Lumo linijos dieninį veido kremą ir kadangi liko gal savaitė naudojimo, noriu papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: LUMENE "Lumo" Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Day Moisturizer - dieninis stangrinamasis veido kremas su bruknių ekstraktu
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - stangrinti, drėkinti, suteikti putlumo, mažinti raukšleles, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 50 ml (mano pakuotė mini - 15 ml)
Kaina: 30,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Su amžiumi odos poreikiai gali keistis, tačiau yra paslaptis, kaip išsaugoti jos spindintį grožį. Stangrinamosios priemonės nuo raukšlių, specialiai sukurtos pagrindiniams odos nuo 40 metų poreikiams patenkinti, palaiko odos drėgmės pusiausvyrą ir užtikrina putlumo suteikiantį drėkinimą, smulkias raukšleles ir raukšles daro mažiau pastebimas, padidina odos stangrumą ir padeda suvienodinti jos atspalvį bei tekstūrą. Oda atrodo natūraliai glotnesnė, stangresnė ir švytinti.

Pagaminta naudojant naujausią inovaciją – natūralų šiaurinių uogų preretinolio kompleksą ir mūsų patentuotą šiaurinių bruknių ekstraktą, kad jūsų oda atrodytų glotnesnė ir stangresnė – žydinti bet kokiame amžiuje. Pristatome savo naujausią inovaciją – šiaurinių uogų preretinolio kompleksą:

- NAUDA, PANAŠI Į RETINOLIO: padeda vizualiai sumažinti smulkias raukšleles ir raukšles, gerina odos tonusą ir tekstūrą.
- NATŪRALIAI IŠGAUTAS: 100 % augalinis – išgautas iš šiaurinių šaltalankių ir arktinių tekšių.
- ŠVELNUS ODAI ♥: nesukelia dirginimo, paprastai susijusio su sintetiniu retinoliu, todėl tinka ir jautresnei odai.
 
Dieninis kremas, su mūsų šiaurinių uogų preretinolio kompleksu ir šiaurinių bruknių sėklų aliejumi, padeda vizualiai sumažinti smulkias raukšleles ir raukšles, gerina tonusą ir tekstūrą, kad oda labiau švytėtų. Suteikia intensyvų drėkinimą ir užpildo smulkias raukšleles, atkuria odos elastingumą. Kartu su mūsų unikaliu sudedamųjų medžiagų deriniu suteikia didelę naudą odai.

- ŠIAURINIŲ UOGŲ PRERETINOLIO KOMPLEKSAS: išgautas iš šiaurinių šaltalankių ir arktinių tekšių. Padeda vizualiai sumažinti smulkias raukšleles ir raukšles, gerina odos tonusą ir tekstūrą.
- PATENTUOTAS ŠIAURINIŲ BRUKNIŲ EKSTRAKTAS: turi daug antioksidanto kvercetino, didinančio odos elastingumą (stangrinamasis poveikis).
- ŠIAURINIŲ BRUKNIŲ SĖKLŲ ALIEJUS: sudėtyje yra būtinųjų riebalų rūgščių, padedančių suvienodinti odos atspalvį.
- NATŪRALIOS KILMĖS SENĖJIMO POŽYMIUS LĖTINANTIS KOMPLEKSAS: stangrina ir suteikia putlumo. Panašus į peptidų poveikis – ta pati nauda, bet gaunama natūraliau.
- RETINILO PALMITATAS: aukštos kokybės retinolio derivatas. Padeda mažinti smulkias raukšleles ir raukšles, gerina odos tonusą ir skatina odos atsinaujinimą. Naudojamas naktinių priemonių sudėtyje.


Pakuotė. Mano mini pakuotė atrodo visiškai taip pat, kaip pilno dydžio pakuotė, tiek kad didesnė ir papildomai supakuota kartoninėje dėžutėje. Rožinio, matinio plastiko indelis ir užsukamas baltas dangtelis gana paprastas. Po dangteliu priemonė papildomai apsaugota apsaugine folija, nuo smalsių rankų ir oro patikimo į produktą. Mano akiai patraukliausia ta "skani" rožinė spalva. 

Kvapas stiprus ir intensyvus. Kas jau jas, bet šis gamintojas mėgsta stipresnius aromatus. Veido priemonėse aromato man visai nesinori, bet ši kompanija viena iš tų, kuri kvėpina veido priežiūros produktus. Kvepia maloniu, stipriu kosmetiniu aromatu. Kažkiek lyg ir primena gėles, jaučiasi lengvas saldumas ir šiek tiek gaivumo.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio labai lengva, tačiau masažuojant į odą jaučiasi riebumas.


Sudėtis: AQUA (WATER), CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), BETAINE, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT JUICE, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED OLIVE OIL LAURYL ESTERS, SUCROSE DISTEARATE, SUCROSE STEARATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) OIL, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED OIL, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, SILICA, DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, DIMETHICONE, TOCOPHEROL, ALCOHOL DENAT., XANTHAN GUM, PALMITIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHERYL ACETATE, ADENOSINE, SODIUM HYDROXIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, BIOSACCHARIDE GUM-1, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 77491) IRON OXIDES


Poveikis. Jau žadėjau girti priemonės sudėtines dalis, nes tik pasižiūrėkite - žaliuoja didžioji dalis. Priemonės sudėtyje daug odą drėkinančių, minkštinančių, raminančių, kondicionuojančių ingredientų, antioksidantų. Sudėtyje yra šiek tiek silikono, tačiau man nepatinka sudėtyje esantis alkoholis - žinau, kad jo mažiau, nei 1%, tačiau visgi jis yra. Mano oda labai neigiamai reaguoja į alkoholį, gana greit išberia, išsausina, ima rastis žaizdelės.... Galbūt čia koncentracija mažesnė, nes per naudojimo laiką jokio neigiamo poveikio nespėjau pajausti, bet visgi - alkoholio yra.

Iš pradžių kremo konsistencija man atrodė labai lengva, tinkama visiems odos tipams, tačiau bandant ant odos, abejoju ar patiks riebiai odai? Masažuojant į odą jaučiamas riebumas ir sunkumas, kremas kurį laiką jaučiamas ant odos, po padengimo matoma lengva blizgi plėvelė, kuri dingsta per maždaug 15 min. nuo kremo padengimo. Ilgokai jaučiamas ir kremo kvapas.

Jei nesu visai patenkinta sudėtimi, tai efektas mano odai puikiai tiko - pirmiausia kremas puikiai maitina veido odą, drėkina ir visi sausumai, odos tempimas. Pirmus kartus niekaip negalėjau suprasti, koks poveikis odai - jaučiu, kad maitina ir drėkina, bet kremas dar žadėjo stangrinti, mažinti raukšles ir gerinti odos tekstūrą. Prireikė beveik mėnesio naudojimo, kol pamačiau, kad realiai oda atrodo jaunesnė, įgavo sveiko švytėjimo ir raukšlelės lyg ir menkiau pastebimos, ir oda atrodo ir jaučiasi stangresnė. Poveikis odai puikus ir viskas būtų tiesiog puiku, jei ne alkoholis sudėtyje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai