BAYLIS & HARDING "Goodness" Levander & Bergamot Bath Soak - vonios putos geresniam miegui su ramunėlių ir šalavijų ekstraktais

Su Valentinu! Su meile! Lai ji lydi kiekvieną, nes ko jau ko, bet meilės nusipelnėme visi. Ir tikriausiai meilė yra pats svarbiausias dalykas gyvenime. Nieko, nieko svarbesnio neįsivaizduoju, nei mylėti ir būti mylimam. 💕

Na o šiandien bloge greičiausiai trumpesnis įrašas ir mano nuomonė apie Baylis & Harding vonios putas, kurios skirtos geresniam miegui, stresui malšinti, neigiamoms emocijoms mažinti. Vonia prieš miegą, įtemptą dieną yra gera mintis; raminančios priemonės į vonią yra dar geresnė mintis. 


Produktas: BAYLIS & HARDING "Goodness" Levander & Bergamot Bath Soak - vonios putos geresniam miegui su ramunėlių ir šalavijų ekstraktais
Gamintojas: "Baylis & Harding", Anglija
Paskirtis: vonios procedūroms - atsipalaiduoti ir pagerinti miegą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: pritrūko stipresnio aromato
Tūris: 500 ml
Kaina: 10,60 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Eurokos, Drogas, pigu.lt, Elevita ir kt.

Ką žada gamintojas: Nėra nieko geriau už pelnytą poilsį vonioje su maloniai kvepiančiais burbulais. Vonios putos Baylis & HardingGoodnessSleep Beautifully suteiks jums geros savijautos akimirkų ir pakeis kasdienę prausimosi rutiną maloniu ritualu su naujais potyriais, kurių nekantriai lauksite. Putos padės jūsų kūnui ir protui atsipalaiduoti ir pailsėti po sudėtingos dienos. Pilkite po tekančiu šiltu vandeniu ir stebėkite, kaip susidaro prabangiai sodrių putų debesys, kuris pamalonins jūsų pojūčius ir suteiks odai malonų kvapą.
Veganiškas produktas, kuriame ne mažiau kaip 98 % natūralios kilmės ingredientų

Charakteristika:
- ramina kūną, atgaivina jausmus
- maloniai kvepia
- suteikia komfortą ir ramybę
- minkština viso kūno odą
- atpalaiduoja raumenis

NAUDOJIMAS: Pilkite į karštą vandenį ir leiskite susidaryti putoms.


Pakuotė. Tamsiai mėlyno plastiko buteliukas, kuris įprastoje šviesoje atrodo kaip juodas. Ant butelaičio užsuktas plastikinis atkemšamas dangtelis, kuris dozuoja priemonę patogiau, nei tik pilti tiesiai iš kaklelio. Pakuotės dizainas patrauklus mano akiai - tiek tamsi plastiko spalva, tiek etiketė asocijuojasi su nakties miegu, o violetiniai intarpai etiketėje simbolizuoja ramybę. Ar žinote, kad daugumai violetinė spalva asocijuojasi su streso mažinimu, ramybe ir harmonija?

Kvapas uostant iš buteliuko - jaučiu malonų žolelių aromatą. Juose aiškiai jaučiasi levandos, šalavijas ir ramunėlės. Ši aromato dermė labai raminanti, harmonizuojanti, balansuojanti. Tikiu, kad toks aromatas geba išvaikyti visas erzinančias mintis, tad ir miegasi ramiau.

Konsistencija gelinės tekstūros, vidutinio tirštumo priemonė.


Sudėtis: AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, PARFUM, CITRIC ACID, POTASSION SORBATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, SALCIA OFFICINALS LEAF EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CITRUS URANTIUM DULCIS PEEL OIL, VETIVERIAL ZIZANOOIDES ROOT OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LAVANDULA HYBRIDA FLOWER EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, LINALOOL.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, putojimą sukeliančios medžiagos, konservantai, augaliniai aliejai ir ekstraktai bei aromatą kuriančios medžiagos. Noriu pasidžiaugti, kad šį kart gamintojas atsakingai parinko konservantus, sudėtis visai neprasta, o ir putojimą sukeliančios medžiagos odos nesausins. Visai fainos sudėtinės dalys, džiaugiuosi, nes kažkodėl tikėjausi prasčiau.

Įpylus į vonią priemonė neblogai suputoja, tačiau norint pilnos putų vonios reikės pilti ženkliai daugiau priemonės, nei tarkim priemonių su SLS. Aš nemėgstu, kai putų vonioje būna daugiau, nei vandens, tad ir šiaip pilu pakankamai saikingai, tačiau šiuo atveju - šliūkštelėjus daugiau tikrai neapsiriksite.


Kadangi iš buteliuko priemonė kvepėjo dievišku, raminančiu, balansuojančiu aromatu, tai tokio paties ir tikėjausi vonioje. O po to - miegoti kaip kūdikis. Mano didžiuliam apmaudui, raminantis žolelių aromatas vonioje taip prislopo, kad praktiškai nebesijautė. Gerai, gal šiek tiek ir jautėsi, bet taip jau minimaliai, kad aplankė didžiulis nusivylimas... Juk būtent dėl kvapo ir renkamės vonios priemonės? Atsipalaiduoti, pasimėgauti aromatais, o čia... Taip, šiltas vanduo nuramins, taip raumenis atpalaiduos, bet uoslė liko nepatenkina. Kažkaip liūdna, nes tikėjausi prisiuostyti raminančio aromato ir iš ties geriau išmiegoti. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai