ZARA Emotions No.3 "Ebony Wood" parfumuotas vanduo moterims (v.2022)

Zara kvepalai yra puikūs! Jei dar nebandėte, labai rekomenduoju pasižvalgyti, pauostinėti parduotuvėje, nors internete kvepalų pasirinkimas didesnis, tačiau kvapų įvairovė gali suklaidinti, o nusipirkti aklai gana sunku. Arba galima vadovautis rekomendacijomis, ir atitikus skoniui, bandyti tokiu būdu. Apie Ebony Woods kvapą girdėjau jau kuris laikas, greičiausiai vos pradėjusi domėtis šio gamintojo kvepalais, bet nusipirkti šį kvapą pasirodo ne taip paprasta net ir pas mus aromato dažnai nebūna, kveplai dažniausiai išparduoti. Labai apsidžiaugiau, kai pagaliau pavyko įsigyti, bandau jau kelias savaites ir šiandien dalinuosi nuomone.


Produktas: ZARA Emotions No.3 "Ebony Wood" parfumuotas vanduo moterims (v.2022) EDP
Gamintojas: "Industria de Diseno Textil". Pagaminta Ispanijoje
Leidimo metai: 2019 m.
Aromato kūrėjas: Jo Malone
Kaina: 25,95 Eur
Tūris: 90 ml 
Kur galima įsigyti: Zara parduotuvėse arba internetu
Kvapo kategorija: medienos - prieskonių

Gamintojo aprašymas: Akimirka, kai laivės pojūčio ir nerūpestingumo kupini nuotykiai prasideda.

Natos: juodmedis, gvazdikėliai, rožiniai pipirai


Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Hydroxycitronellal, Eugenol, BHT, Linalool, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Citral, Cinnamyl Alcohol.


Pakuotė. Zara kvepalų, kuriuos kuria kartu su Jo Malone, pakuotės labai dailios, apgalvotos ir elegantiškos. Balta storo kartono dėžutė, nuėmus storo kartono įmautę, atsiveria kaip knyga. Viduje, tokio pat kartono įdėkle dailiai, reprezentatyviai įdėtas kvepalų buteliukas. 

Man labai patinka šio aromato dizainas - baltas, 'švarus', elegantiškas, neperkrautas dizainas, kuriame minimaliai užrašų, reikalinga informacija gudriai paslėpta nuimamoje įmautėje. Labai gražus ir kvepalų pakuotės buteliukas. Paprastas skaidraus stiklo, plokščias kvadratinis butelaitis su juodo plastiko buteliuku. Maloni liesti, tekstūruota etiketė labai patraukli akiai - tiesiog fantastiškas dizainas ir tiek nedaug tereikia.


Kvapas. Šis aromatas yra nuostabus! Išbandžiusi puikiai supratau, kodėl šis parfumuotas vanduo taip greit išparduodamas. Kvapą sudaro vos trys natos, tačiau aromatas yra pats unikaliausias iš visų, šiuo metu turimų. Jis šiltas, sodrus ir suteikiantis komforto jausmą. Na su tuo komforto jausmu gal perdedu - tiesiog jis labai malonus, jaukus, toks savas, šildantis ir suteikiantis jausmą, panašų į tą, kai tave apkabina mylimasis... Juodmedžio medienos aromatas kreminis, minkštas, medienos (aha, o kaip kitaip?) kvapas, kurį tobulai papildo ypatingas, prieskoninis gvazdikėlių aromatas su trupučiu saldumo. Nors parfumuotas vanduo turi saldumo, tačiau šio kvapo negalima lyginti su gurmaniškais aromatais, nesumaišysi ir su niekuo valgomu - kartais atrodo, kad tas saldumas net šiek tiek dirbtinis. Bet tikrai ne blogąja prasme - ne viskas, kas kvepia sintetiniu aromatu yra prasta ir ne viskas, kas kvepia natūraliai - yra gerai. Kažkur kvapo užkulisiuose aromatą papildo rožiniai pipiriukai, tačiau jie nėra stiprūs, kaip juodieji ar raudonieji pipirai. Pipirai labai gražiai papildo kvapą, suteikdami sodrumo ir balanso medienai ir gvazdikėliams. 

Ant mano odos kvapas nusėsta medienos su jaučiamu, salstelėjusiu priemonių kvapu. Kvapas iš ties labai unikalus, šiltas, malonus, kaip rudens vakaras, kažkur miško trobelėje, įsitaisius mediniame krėsle, aptrauktame medžiaga, priešais židinį, geriant salstelėjusią prieskoniais pagardintą arbatą. Jauku, malonu, šilta... Ir puikiai subalansuota - nėra taip intensyvu, kad užgniaužtų uoslę, tačiau ir jaučiasi pakankamai intensyviai.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
    ☀ dienos metui, nors greičiausiai vienodai tiks ir vakarui.

Kvapas nėra kosmiškai stiprus, dusinantis ar erzinantis - mano nuomone užsiuodžia per maždaug ištiestą ranką, tad tiks ir mažesnėse patalpose, neerzins per kelis metrus sėdinčių kolegų, neužpildys patalpos dusinančiu aromatu, nors kokiame viešąjame transporte bus jaučiamas. Mano nuostabai, šis aromatas puikiai išlieka ant mano odos - puikiai jaučiu 6 valandas, o likučiai užsiuodžia iki 8 val. Man atrodo toks laikas yra visiškai pakankamas, patenkinamas - panašiai išlieka ir ženkliai brangesni aromatai.


Labai šiltas, prieskoninis, šiek tiek saldus, tačiau pakankamai gaivus aromatas man labai patinka. Kvepia mediena, jaučiasi gvazdikėliai ir kartu aromatas nėra dusinančiai sunkus ar nemaloniai aštrus. Puikiai išlieka ant mano odos, man patinka dominuojanti mediena (pastaruoju metu medienos kvapai man labai patinka). Puikus aromatas - dabar suprantu, kodėl vos atsiradęs "Ebody Wood" parduotuvėse ar internete, - iš karto nuperkamas.
Labai patinka!

Aromatas panašus į:
- ZARA "Nobody Knows"
- FRANCK BOCLE "Cashmere"
- JO MALONE "Pomegranate Noir"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai