GOSH #Foundation Drops Hydrating - kreminė, drėkinanti pudra su SPF10 "002 Ivory"

Tai ta proga, kad pradėjau testuoti keletą makiažo priemonių, noriu papasakoti apie jau kuris laikas bandomą makiažo pagrindą iš Gosh. Man atrodo šita kreminė pudra buvo gana populiari prieš kokius penkerius ar kiek daugiau metų, kai Gosh išgyveno renesansą, tačiau pastaruoju metu kompanija lyg ir praradusi aktualumą, pritilusi ir naujovių maža. Šį makiažo pagrindą visuomet norėjau išbandyti, bet taip ir nenusipirkau, tad pasitaikius nuolaidai - prigriebiau išbandyti ir šį kart dalinuosi nuomone.


Produktas: GOSH #Foundation Drops Hydrating - kreminė, drėkinanti pudra su SPF10 "002 Ivory"
Gamintojas: "GOSH Cosmetics". Pagaminta Danijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: greičiausiai pritrūko maskavimo, o jei sluoksniuoju - kad neapsunkintų odos
Tūris: 30 ml
Kaina: pilna kaina 16,99 Eur (mokėjau 9,98 Eur)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Kosmada

Ką žada gamintojas: Itin lengvos tekstūros kreminė veido pudra suteikia natūralų lengvą rezultatą, sukurta nenaudojant vandens. Vos keli šios nuostabios pudros lašeliai iš prabangios pipetės lengvai tolygiai padengia odą, drėkina ir ramina bei suteikia odai šilko švelnumo pojūtį. Maskavimą galima susikurti nuo lengvo iki vidutinio. Sudėtyje esantys arganų aliejus, „Antiderm“ kompleksas bei SPF10 apsaugo ir mažina uždegimą.


Pakuotė. Juodo plastiko buteliukas su pipetės dozatoriumi. Etiketė puošta ryškiomis, didelėmis raidėmis - toks dizainas gal kažkada ir traukdavo žvilgsnius, bet pastaruoju metu, kai rinkoje turime tokį skirtingų produktų kiekį, vargu ar toks dizainas dar atkreipia dėmesį? Gal šios kompanijos išskirtiniu bruožu lieka tik juodos pakuotės.

Kvapas neutralus, natūralus. Priemonėje gamintojas nenaudojo jokių kvapų, tad šis makiažo pagrindas priskiriamas bekvapių priemonių kategorijai.

Konsistencija skystoka, tačiau turi labai daug pudriškumo.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, CI 77891 TITANIUM DIOXIDE, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, C12-15 ALKYL BENZOATE, PENTAERYTHITYL TETRAISOSTEARATECETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CI 77492 IRON OXIDES, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TRIHYDROSTEARIN, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, POTASSIUM COCOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, OLEA EUROPEA FRUIT OIL, PANTHENOL, GLYCYRRHETNIC ACID, ALLANTOINE, LECITHIN, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, POLYGLYCERYL-3 PORYLICINOATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PERFLUOROOCTYL TRIETHOXYSILANE, COPAIFERA OFFICINALIS RESIN, STEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE, AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE, SILICA, GLYCERYL CAPRYLATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYHYDROSTEARIC ACID, PROPYLENE CARBONATE, ALUMINA, GLYCERYL ISOSTEARATE, CI77491 IRON OXIDES, CI77499 IRON OXIDES.


Poveikis. Pirmiausia noriu trumpai pasidžiaugti visiškai saugia priemonės sudėtimi - nei vieno abejotino ingrediento, nei vieno vidutinio saugumo ingrediento lašelio - ir tai yra puiku. Naudodamos kosmetiką, norime maksimaliai saugios sudėties ir gero efekto. 

Priemonės konsistencija man pasirodė keistoka - skysta, tačiau su labai daug pudriškumo, o dengiant ant veido odos jaučiasi aliejukas. Skirstant makiažo pagrindą, kelioms minutėms matosi spindesio efektas, tačiau jis greit dingsta ir veido oda įgauna matiškumo. Ne visai to, ko nori sausiaodės, tačiau kita vertus, toks makiažo pagrindo efektas tiks visiems odos tipams.

KAIRĖJE - be makiažo;
CENTRE - tik makiažo pagrindas;
DEŠINĖJE - pilnas makiažas (nesutvarkytos tik lūpos)

Aš pasirinkau antrą pagal šviesumą makiažo pagrindą, nes žinau, kad šviesiausias Gosh atspalvis visuomet būna popieriaus baltumo. Net ir antras atspalvis man pasirodė šiek tiek 'bespalvis" trūko kažkokios realios spalvos - na žinote, būna rausvi, būna gelsvi atspalviai, o čia... bemaž baltas. Gal tiesiog man vos vos per šviesus ir to atspalvio pritrūko. Nors užbaigus makiažą pudra ir neatrodo per šviesi. Situacijai pataisyti visuomet galima pasitelkti veido kontūravimą, bronzines pudras ar skaistalus.

Kreminė pudra yra silikono pagrindo, todėl gražiai gula ant veido odos, palygina odos tekstūrą, tačiau pirmos sluoksnio maskavimas nėra intensyvus (nuotraukose be maskavimo priemonių), o antras sluoksnis man labai jaučiasi ant odos, tad jo paprasčiausiai nedengiu ant odos - nepatinka, oda jaučiasi perkrauta ir apsunkinta. Apskritai efektas nėra prastas - pirmas sluoksnis atrodo natūraliai, pudra palygina odos paviršių, suteikia maskavimo ir kartu atrodo natūraliai - kasdienai tokio efekto visiškai pakanka, ant odos jaučiasi visai gerai. Jei sluoksniuoti, tai storesnis sluoksnis šiek tiek sukrenta į raukšleles, tad jei dengiu, tai tik plonyčiu, permatomu sluoksniu. 
Kasdienis produktas, bet didelių stebuklų iš efekto tikėtis nereiktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai