Mermaid Fish Tail (undinėlės) plokščias, kirstos formos makiažo šepetėlis, pirkas ebay

Man atrodo čia yra paskutinis makiažo šepetėlis iš tų laikų, kai ieškojau pigiai ir gerai, išbandžiau labai daug šepetėlių, kurių nemenka dalis nepatiko, kita dalis buvo visai gerai, tačiau kartu - atradau labai mylimus šepetėlius. Tuo metu pirkau bemaž viską, kas traukė akį, tad tuo metu ir tokiu būdu mano namuose atsirado ir nuostabaus grožio, blizgus, mergaitiškas undinės ar tai žuvies uodegos formos šepetėlis.


Produktas: Mermaid Fish Tail (undinėlės) plokščias, kirstos formos makiažo šepetėlis
Gamintojas: nenurodytas.  Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido makiažui, kreminiams ir pudriniams produktams
Medžiagos: plastikas, nailonas
Labiausiai patiko: gražus dizainas
Labiausiai nepatiko: dengia griežtomis, tiksliomis linijomis
Matmenys: 10 cm x 5,5 cm; šereliai - 0,4-2 cm
Kaina: apie 5 Eur
Kur galima įsigyti: ebay

Ką žada gamintojas: Sausiems ir kreminiams makiažo produktams. Tinka profesionaliam ir asmeniniam naudojimui. 


Makiažo šepetėlis neturi jokios kompanijos, be pavadinimo, tad ir pakuotei gamintojai tikrai nepersistengia. Šepetėlis atkeliauja plastikiniame maišelyje ir etikete su simboliais - nieko, kas būtų aišku ar suprantama vartotojui. Man asmeniškai labai gražus makiažo šepetėlis, atrodantis kaip žuvies uodega. Nors pagamintas iš plastiko, tačiau blizgus aukso spalvos plastikas ne tik atspindi viską aplink, bet ir atrodo brangiau, nei yra iš tikro. Labai smagu ne tik matyti, bet ir liesti iškilius žvynų raštus. Patraukliai atrodo ir pusiau rožine, puriau balta spalva dažyti šereliai.


Makiažo šepetėlis plokščias, kirstais šereliais, tvirtai sudėtais galvutėje. Pamenu, kai pirkau šitą šepetėlį buvo labai populiarus veido kontūravimas kreminiais produktais. Ir man atrodo tam šepetėlis puikiai tinka - tvirtai sudėti šereliai brėžia ryškias, griežtas linijas, todėl su sausais produktais nelabai tinka. Jau senai kreminis kontūravimas mano kasdieniame makiaže pamirštas, tad šepetėlis nenaudojamas jau kuris laikas. Gražus, bet labai specifinis įrankis. Greičiausiai pirkti nereikėjo, nes ir šiaip panaudotas vos kelis kartus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai