HEMPZ "Original Floral Banana" šampūnas ir kondicionierius visų tipų plaukams su kanapių sėklų aliejumi, veganišku biotinu ir alaviju

Šiuo metu stengiuosi intensyviau rūpintis plaukais ir bandau vis naujas priemones, norėdama atrasti kažką iš tiesų naudingo, efektyvaus plaukų priežiūrai. Ir paskutinį kart, prieš įsigyjant Hempz šampūną ir kondicionierių, ieškojau ko nors rimtesnio, efektyvesnio mano plaukams. Šampūnas, kaip šampūnas - jis tik išplauna, bet va kondicionierius ir kaukė yra labai svarbi plaukų priežiūros dalis. Hempz priemonėmis susidomėjau greičiausiai dėl to, kad tai palyginus naujas prekinis ženklas mūsų rinkoje, dar nemačiau jokių atsiliepimų, neteko girdėti, kad kas pasakotų ar patiko ir ar verta mokėti daugiau už šių priemonių efektą.


Produktas: HEMPZ "Original Floral Banana" šampūnas ir kondicionierius visų tipų plaukams su kanapių sėklų aliejumi, veganišku biotinu ir alaviju
Gamintojas: "Hempz Dallas". Pagaminta JAV
Paskirtis: plaukams - išplauti, stiprinti, suteikti švelnumo, glotnumo, saugoti nuo lūžinėjimo, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkštumo ir švelnumo efektas
Labiausiai nepatiko: pakuotė
Tūris: kiekvienas po 500 ml
Kaina: po 24,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: 
ŠAMPŪNAS: Šampūnas stiprina plaukus ir suteikia jiems švelnumo. Priemonė aprūpina plaukus maitinamosiomis medžiagomis, suteikia jiems glotnumo, padeda apsaugoti nuo lūžinėjimo ir galiukų skilinėjimo. Šampūnas drėkina plaukus, pritraukia ir sulaiko drėgmę. 
Sudėtyje yra kanapių sėklų aliejaus, biotino, alijošių.
Naudojimas: Tepkite drėgnus plaukus, masažuokite, kol atsiras putų ir nuplaukite vandeniu. Jeigu reikia, ištrinkite plaukus dar kartą.

KONDICIONIERIUS: Kondicionierius stiprina plaukus ir suteikia jiems švelnumo. Priemonė aprūpina plaukus maitinamosiomis medžiagomis, suteikia jiems glotnumo ir padeda apsaugoti nuo lūžinėjimo ir galiukų skilinėjimo. Sudėtyje esančios naudingosios medžiagos drėkina plaukus, pritraukia ir sulaiko drėgmę.
Sudėtyje yra kanapių sėklų aliejaus, biotino, alijošių.
Naudojimas: Tolygiai paskirstykite kondicionierių ant šampūnu ištrinktų drėgnų plaukų. Palikite 3 — 5 minutes. Nuskalaukite vandeniu.


Pakuotė. Mano žvilgsnį patraukė labai gražus priemonės dizainas - pakuotės puoštos tropiniu raštu: bananų augalais ir plumerijų žiedų paveikslėliais, ryškiai geltoname šampūno ir oranžiniame kondicionieriaus fone. Buteliukas atrodo labai simpatiškas, tačiau etiketė ne įspausta ant buteliuko, o aptraukta spalvota plastikine etikete, kuri nelabai kokybiška - ties kakleliu plastikas susiraukšlėjęs, apačioje pakilęs nuo dugno.

Gamintojo sprendimas ant šampūno ir kondicionieriaus naudoti pompas atrodo labai logiškas, tačiau realybėje pompos labai nefunkcionalios - šampūno vienam kartui reikia apie 7 kartus paspausti pompą, paskui dar tiek antram plovimui ir plius kokį 10 paspaudimų kondicionieriaus. Tiesiog siaubingai erzina, nes nu kiek tu gali tą pompą spaudinėti? 

Kvapas saldus trintų bananų ir gėlių aromatas. Kvapas labai stiprus, išliekantis daugiau nei pusdienį ant plaukų! Deja, bet tokio aromato nesitikėjau, o ir bananų nemėgstu. Jau kuris laikas nevalgau bananų, nebemėgstu, nors anksčiau valgydavau ne po vieną iš kartu. Nežinau, man ta kvapo visuma šiek tiek primena vėmalus... Kažkaip ne mano stiliaus kvapas, mane šiek tiek erzina.

Konsistencija šampūnas vidutinio tirštumo, tarp kreminės ir gelinės tekstūros; kondicionierius - tiršto kremo.


Sudėtis:
ŠAMPŪNAS: Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Glycol Distearate, Hydroxypropylgluconamide, Hydroxypropylammonium Gluconate, Aminomethyl Propanol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Polyquaternium-7, Benzyl Cinnamate, Benzoic Acid, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Tartaric Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cannabis Sativa Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Panax Ginseng Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Biotin, Retinyl Palmitate, Panthenol, Tocopherol.

KONDICIONIERIUS: Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Octyldodecanol, Dimethicone, Isohexadecane, Cetrimonium Chloride, Benzyl Benzoate, Phenoxyethanol, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Hydroxypropylgluconamide, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropylammonium Gluconate, Chlorphenesin, Isododecane, Panthenol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Trideceth-12, Benzyl Cinnamate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Tartaric Acid, Glyoxal, Benzyl Alcohol, Acetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cannabis Sativa Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Retinyl Palmitate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Panax Ginseng Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Biotin, Tocopherol.


Poveikis.  Pirmiausia pradėti norisi nuo to, kad šampūno ir kondicionieriaus sudėtinės dalys nėra tobulos - daug vidutinio saugumo ingredientų ir keli žalingi, tarp kurių alkoholis, dėl kurio esu labai nepatenkinta. Alkoholis sausina plaukus ir odą ir neturėtų būti naudojamas jokioje kosmetikoje. Priemonės sudėtyse nemažai nesaugių kvapų ingredientų. Tačiau galiu pasidžiaugti, kad pasirinktos saugios putojimą sukeliančios ir plaunančios medžiagos, yra daug aliejų, drėkinančių, minkštinančių ingredientų,  keletas antistatikų.

Plaukų šampūnui didelių reikalavimų nekeliu - man svarbu, kad efektyviai plaukų, pakaktų putojimo ir būtų švelnus plaukams ir galvos odai. Šiuo atveju plaukų šampūnas puikiai atlieka savo funkciją - putoja gerai, prausia švelniai, švariai ir kvapas lieka stiprus. Pasidžiaugsiu, kad plaukų labiau nesuvelia, standartiškai, tiek, kiek bet kuris kitas šampūnas.

Plaukų kondicionierius yra kitas reikalas, būtent jis arba plaukų kaukė suteikia pagrindinį efektą plaukų išvaizdai. Kadangi gamintojas tiek daug prižadėjo ties poveikiu, ir visgi - nieko konkretaus - iki naudojimo buvo sunku suprasti, ko turėčiau tikėtis. Kaip visuomet, mano plaukai suvalgo labai daug kondicionieriaus (nes yra labai porėti), neretai pakartoju, nes ko jau ko, bet priemonių savo plaukams tikrai negailiu. Kreminė tekstūra greit susigeria, gana lengvai išsiskalauja lauk išplaunant.

Po priemonių naudojimo noriu pasidžiaugti, kokie minkštučiai, švelnučiai tampa mano plaukai!!! Slidūs, lengvi ir minkštučiai... labai faina juos liesti ir tas švelnumas atrodo matosi vizualiai. Jokio kito ryškesnio efekto aš nepastebėjau - nei priemonės drėkina, nei glotnumo suteikia (atvirkščiai, labiau purumo įgauna), tačiau minkštumas ir švelnumas - maksimalus!

Rašau įrašą ir intensyviai galvoju. Neblogas tas efektas, geras, stiprus, kvapas intensyvus ir ilgai išlieka, tačiau... priemonės nepigios, o panašaus efekto galima gauti iš perpus pigesnių priemonių. Smalsu, kokios kitos serijos, tarkim sausiems plaukams skirtą liniją. Kita vertus, visų jų pažadai labai panašus, tai gal šiuo atveju galima pataupyti ir švelnumą, minkštumą galima turėti pigesnėmis priemonėmis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Hempz nesu bandžiusi, bet norėtųsi tikėti, kad už tokią kainą Šampūnas ir kondicionierius savo padaro. Išties jau kokie 3 metai mano sampunai tokios kainų kategorijos, kaukės dar brangesnės, nebetikiu, kad yra gerų šampūnu už 15 EUR . Nekazka, nes šiuo metu gyvenime reikėtų taupyti, nes nedirbu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai ir padaro - daug minkštumo, daug švelnumo. Bet man pasirodė per aukšta kaina - panašų efektą galiu išgauti ir gerokai pigesnėmis priemonėmis.
      Aš nesu linkusi tikėti, kad kaina nustato priemonės kokybę - manau svarbiausia žiūrėti sudėties. Tuo jau įsitikinau veido kremų kategorijoje, pvz. kremas už 80 Eur kurtas taip, kad būtų malonios konsistencijos ir pridėta žėručio, kad atrodytų, jog oda po jo švyti (ilgiau naudojant erzins ir pažeis odos barjerą). Už 10 Eur galima nusipirkti superkokybišką Ordinary veido kremą, kuris nepriekaištingai drėkina odą ir sudėtis tiesiog puiki. Tad mano namuomone kaina nėra lygu kokybei; pats produktas tik iš dalies įtakoja kokybę, nes dar yra marketingas, prekinis ženklas, reklama, pakuotė ir pan. aspektai. Greičiausiai pats produktas brangiuose priemonėse sudaro tik mažą kainos procentą.
      Žinoma, kiekvienas renkasi tai, ką nori pats, bet aš linkusi bandyti pirma žvilgtelėjusi į sudetines dalis :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą