NIVEA švelnus akių makiažo valiklis

Labas mielosios draugės,

Sakoma, jog "iki trisdešimties grožis priklauso nuo gamtos, o po trisdešimties - nuo moters proto". Turima galvoje, jog galima labai ilgai išlikti gražia, jei moteris visą laiką rūpinsis savo išvaizda. Jaunoms merginoms nieko ypatingo daryti nereikia, kad atrodytų patrauklios, tačiau jau trisdešimties atsiranda pirmieji senstančios odos požymiai, tampa sunkiau prižiūrėti kūną ir veidą. Galiausiai prisideda ir jaunystės klaidos, kurių elementariausia ir dažniausiai pasitaikanti - nenuvalytas veido makiažas prieš miegą. Galbūt keli kartai nepakenks, tačiau ilgainiui oda ims greičiau senti.... Todėl ir aš patariu, būtinai kasdien nusivalykite makiažą, kad ir kokios pavargusios būtumėte.


Produktas: NIVEA švelnus akių makiažo valiklis
Paskirtis: pašalinti akių srities makiažą
Tinkamas tipas: visiems tipams (ir nešiojančioms glaustinius lęšius)
Labiausiai patiko: kvapas
Kaina*: 15,99 Lt (4,63 € )
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse
Įvertinimas: 6 / 10

Ką žada gamintojas: Nivea Visage švelnus akių makiažo valiklis yra sukurtas jautriai paakių srities odai. Pašalina vandenyje tirpų akių makiažą. Nepalieka riebalų likučių. Drėkina ir puoselėja jautrią akių odą. Su provitaminu B5 nuvalo akių makiažą ir puoselėja blakstienas. Naudojimas: valikliu suvilgytu vatos gumulėliu švelniai valykite akių sritį nuo vidinio akies kampučio išorinio link. Tinka moterims, nešiojančioms glaustinius lęšius. Dermatologai ir oftalmologai rekomenduoja.

Pirmieji mano veido kremai, dezodorantai buvo iš NIVEA firmos. Galbūt todėl, aš mėgstu ir pasitikiu vokiška kosmetika. Pagal mano išbandytų produktų skaičių vokiška kosmetika pralenkia visas kitas šalis, o nusivylimų, aš patyriau mažiausiai.

Manau, kad Nivea kompanijos stiprioji pusė yra veido priežiūros gaminiai. Nenuostabu, mat nuo pirmojo kremo sukūrimo prabėgo jau 103 metai, tad pasitobulinti laiko šiai kompanijai tikrai buvo. 😊 Iš tiesų nė vienas, pagal poreikius pasirinktas veido priežiūros produktas manęs nenuvylė.

Akių makiažo valiklio pakuotė 125 ml buteliukas, kuriame tik mėlyni ir balti atspalviai. Tai tradicinės Nivea spalvos, kompanijos įvardijamos, kaip "mėlynoji harmonija". Man šios spalvos labai, labai patrauklios - paprastos ir kartu lengvai elegantiškos. 😊 Apskritai, pakuotė labai kompaktiška, patogi paimti, sandariai užsidaro, todėl nuolat nugula mano kelioninėje kosmetinėje.

Nivea kompanija saugo gamtą ir gamina visas produktų pakuotes taip, kad jos būtų tinkamos antriniam perdirbimui. Ant nugarėlės, šalia Beiersdof ženkliuko yra dvi susipynusios rodyklės, kurios ir nurodo, kad pakuotė pagaminta iš perdirbimui tinkamo plastiko. Sutikite, tai labai palengvina atliekų rūšiavimą. Tik nesuprantu, kodėl Lietuvoje toks ženkliukas nenaudojamas?


Makiažo valiklio konsistenija - skaidrios spalvos, vandens skystumo produktas - iš tiesų, kaip koks vandenukas. Nieko stebuklingo, ar ne? Tačiau kvapas - hmm, toks gaivos, švaros, lengvumo kvapas. Taip kvepia ir kai kurie Nivea kremai. Nežinau kodėl, tačiau šis kvapas yra pats maloniausias "bekvapės" (turiu galvoje, jei kosmetika be žolelių, vaisių ar gėlių kvapų) kosmetikos aromatas. Toks pat kvapas mane lydėjo ir pirmaisiais veido kremų bandymo laikais ir šiandieną. Tikriausiai, jei gamintojai nekeičia gaminių kvapo, daugumai jis toks pat malonus kaip ir man. Paklausinėjusi savo giminės moterų, draugių ir pražystamų, neradau nė vienos, kuriai tas kvapas nepatiktų arba erzintų. Įdomu, ką apie Nivea produktų kvapą manote jūs?

Akių makiažo valiklis priklauso Nivea Visage priemonių linijai, kurios pasak gamintojų "sukurtos naudojant gamtos įkvėptas sudedamąsias dalis. Būdamos itin veiksmingos, jos harmoningai veikia odą, suteikdamos jums ypatingo grožio". Taigi, tikriname sudėtį:

Aqua, Poloxamer 124, PEG-8, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Panthenol, Isosteareth-20, Steareth-20, Dipotassium Phosphate, Potassium Phosphate, Trisodium EDTA, Polyaminopropional Biguanide, Buthylphenyl  Methylpropional, Benzyl Alcohol, GeraniolHydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Parfum.

Na, sudėtis nėra natūrali - nemažai kenksmingų, pavojingų ingredientų. Smagu tik tai, jog saugios sudėtinės dalys yra sudėties viršuje, taigi, jos procentaliai sudaro didesnę dalį nei apačioje esančios pavojingos sudėtinės medžiagos. Daugiau visada galite paskaityti patys 😉

Jautriai akių odai skirtas makiažo valiklis iš tiesų gana lengvai nuvalo makiažo likučius. Tačiau, jei akių pieštukas nors kiek patvaresnis, tenka kiek pavargti. Sakyčiau tai įprastinis makiažo valiklis jei ne... Jei ne vienas mažytis aspektas - jei norite nuvalyti akių pieštuką nuo akių vandens linijos ir jei netyčia nors truputis valiklio patenka į akis (tai yra nors kiek arčiau akies nei blakstienų linija) - akis pradeda griaužti ir deginti. Nemalonu! O kodėl tada tai jautrioms akims skirtas švelnus makiažo valiklis? Man būtent šis aspektas sukėlė didžiausių problemų. Tiesa, nepajutau ir blakstienų puoselėjimo ar odos aplink akis drėkinamojo poveikio. 


Todėl ir kainą, vertinu kaip per didelę tokios kokybės gaminiui. Suprantu jei gamintojai nebūtų naudoję tokių terminų, kaip "jautriai odai" bei "švelnus valiklis", tada vertinčiau kitaip. Tačiau dabar, Nivea, - tai pirmas mane nuvylęs produktas iš jūsų kompanijos....


Ar bandėte šį makiažo valiklį? Kuo nuvalote pusiau patvarų akių makiažą? Koks produktas šiuo metu jums labiausiai patinka? Rašykite man čia, komentarų skiltyje, facebook'e, pasinaudokite susisiekimo forma arba elektroniniu paštu.




Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai