SYOSS "Repair therapy" plaukų priežiūra - šampūnas ir kondicionierius

Sveikos mielosios mano draugės,

Per šias išeigines nusprendžiau jums parašyti apie reklamą. Nežinau kodėl, tačiau kai kurios reklamos mane veikia ir veikia nepaprastu būdu - net jei sugebu atsispirti nusipirkti vieną ar kitą produktą, tai kitą, dar kitą kartą, po savaitės, mėnesio apsilankiusi parduotuvėje, būtinai nusiperku. Kartais žinau, jog produktas nėra labai geras, tačiau kaži kodėl aš jį vistiek nusiperku. Gal noriu įsitikinti ar išbandyti pati?

Tiesa, neretai surandu negirdėtų produktų, kuriuos mielai pirkčiau ir vėl, tačiau tenka patirti ir nusivylimų. O dažniausiai, produktas būna tik šiaip sau - pabandžiau, išnaudojau (nes išmesti būna gaila, pinigėliai gi sumokėti. Išmetu tik tuo atveju jei produktas sukelia papildomas problemas, pavyzdžiui, sudirgina odą, sukelia pleiskanas ar pan.) ir pamiršau...



Produktas: SYOSS "Repair therapy" šampūnas (Schwarzkopf & Henkel)
Paskirtis: išplauti plaukus, atkurti plaukus iš vidaus
Tinkamas tipas: sausiems pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: kvapas
Kaina*: 17,99 Lt  ( 5,21 € )
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centruose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse
Įvertinimas: 5 / 10

Ką žada gamintojas: Profesionali priežiūra-profesionalūs rezultatai. Naujasis SYOSS su PRO-CELLIUM KERATIN. Ypač veiksminga formulė sustiprina plauko skaidulas ir plaukai tampa nuostabūs - lyg ką tik iš salono. REPAIR THERAPY ŠAMPŪNAS sausiems, pažeistiems plaukams. Atkuriamoji priežiūra - sveikai spindintiems plaukams. Padeda atkurti plaukus giliai iš vidaus ir išlygina plauko skaidulas.


Produktas: SYOSS "Repair therapy" kondicionierius (Schwarzkopf & Henkel)

Paskirtis: atkurti plaukus iš vidaus, suteikti žvilgesio, palengvinti šukavimą
Tinkamas tipas: sausiems pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: patogi, stilinga pakuotė
Kaina*: 17,99 Lt  ( 5,21 € )
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centruose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse
Įvertinimas: 5 / 10

Ką žada gamintojas: Profesionali priežiūra - profesionalūs rezultatai. Naujasis SYOSS su PRO - CELLIUM KERATIN. Ypač veiksminga formulė sustiprinanti plauko skaidulas ir plaukai tampa nuostabūs - lyg ką tik iš salono. REPAIR THERAPY BALZAMAS sausiems, pažeistiems plaukams. Plaengvina plaukų iššukavimą, atkuria juos sveikam spindesiui ir padeda išvengti plaukų lūžinėjimo.


Vertinant abiejų gaminių pakuotes, jos atrodo tikrai profesionaliai - standartinės juoda / balta spalvos, matinio efekto; minimalus, klasikinio šrifto užrašų kiekis; vienas spalvinis - šiuo atveju oranžinis intarpas. Man pakuotė signalizuoja solidumą. Net ir didelį, 500 ml butelį patogu laikyti rankose. Produktas apsaugotas patogiu atkemšamu ir atsukamu kamšteliu.

Abu gaminiai labai maloniai kvepia, tiesa, negalėčiau pasakyti kuo. Tačiau kvapas malonus uoslei ir ilgokai išlieka ant plaukų.

Konsistencija vidutinio tirštumo, ne per skysta, todėl gaminiai patogiai dozuojami, lengvai pasiskirsto ant plaukų, šampūnas gerai putoja.

Vertinant gaminį sudėties atžvilgiu, galiu tik konstatuoti - tai labai labai agresyvios priemonės su daug žalingų medžiagų, kurios gali sukelti odos sudirgimus, išsausėjimą....

ŠAMPŪNO SUDĖTIS:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-7 Gyceryl Cocoate, Hydrolyzed Keratin, PEG-12 Dimethicone, Prunus Armeniace Kernel Oil, Panthenol, Niacinamide, Sodium Chloride, Citric Acid, Polyquaternium-10, Glycil distearate, Laureth-2, Sodium Benzoate, Parfum, Laureth-4, Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG-14M, Propylene Glycol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Mica, Benzyl Alcohol, Cl 77891.

BALZAMO SUDĖTIS:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Hydrolyzed Keratin, Dimenthiconol, Prunus Armenice Kernel Oil, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-37, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Propylene Glycol, Citric Acid, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, parfum, Sodium Methylparaben, Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, PPG-1, Trideceth-6, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene.

Akivaizdžiai matosi, jog dauguma ingredientų yra žalingi: sausinantys odą, nesaugūs, aštrūs kvapikliai, madžiagos erziančios odą, kemšančios poras ir sausinančios.
Visgi, reikia paminėti ir sudėtyje esančias naudingas medžiagas - abrikosų kauliukų aliejų, pasižymintį minkštinamosiomis, kondicionamosiomis savybėmis; keratiną, kuris skatina plaukų atsinaujinimą bei panteolį - drėkinančio ir turinčio gydomųjų savybių.
Daugiau apie kiekvieną ingredientą galite pasiskaityti lietuviškame tinklaraštyje  - Kosmetikos DNR .

Nepaisant visų anksčiau išvardytų priežasčių, geriausias priemonės rodiklis yra jos poveikis. Syoss "Repair therapy" naudoju jau kuris laikas. Tik pradėjusi naudoti pastebėjau, jog plaukai tapo gražesni, švelnesni, šiek tiek glotnesni, labiau žvilgėjo ir pakankamai lengvai šukavosi. Kiekvienu kartu džiaugiausi šiais gaminiais ir tikriausiai jeigu būčiau rašiusi šią apžvalgą tik pradėjusi naudoti šampūną ir balzamą, - būčiau skyrusi 9, o gal net 10 balų. Tačiau, oi kaip aš tada klydau...


Sulig kiekvienu plovimu, po truputį, plaukų būklė prastėjo - pirmiausia pasišiaušė nauji, trumpi plaukeliai, vėliau tapdavo vis sunkiau iššukuoti, dažnai šukuojant šukos strigdavo ir pešdavo plaukus. Dar po kurio laiko susierzino galvos oda, pastebėjau, jog skalpą ima niežėti, norisi vis dažniau kasytis. Galiausiai mano plaukai vis labiau sausėjo - šiai dieną liesdama savo plaukus jaučiu šieno sausumo kasas. Ir jei nepaisyti šio poveikio, bei to, jog plaukai pradėjo nuolat pūstis - vizualiai jie neatrodo taip ir prastai.
Visgi diena iš dienos plaukai vis silpnėja, plonėja, prastėja jų būklė, ir bebaiginėdama buteliuką, rezultatą turiu štai tokį.


Net neįsivaizduoju, kaip vertinti produktą, kuris vartojimo pradžioje atrodė tikras išsigelbėjimas, o pabaigoje - košmaras. Matomai, žalingą poveikį plaukučiams padarė visos cheminės medžiagos esančios šampūno ir balzamo sudėtyje.

Priemonės visų pirma buvo skirtos sausiems plaukams atstatyti, tačiau tas atstatymas buvo jaučiamas tik po kelių pirmųjų plovimų. Vėliau kiekvienas naudojimas vis labiau ir labiau nuvildavo. Nerekomenduoju šių priemonių naudoti sausų plaukų savininkėms ir nerekomenduoju jas naudoti ilgesnį laiką.
Tai, kas taip žavingai pateikiama SYOSS reklamoje, kaip profesionali plaukų priežiūra, mano galva vertinant turimą patirtį tebuvo tik įtaigiai pateiktas triukas...

Mielosios, ar jums teko kažką panašaus patirti?
Kokia jūsų patirtis su SYOSS?
Rašykite man 😉




Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Kažkada mėginau, bet visai nepatiko :) Nors jo reklaminę kampaniją ir aš pamenu, kaip visai vykusią

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu. Reklamoje Syoss labai skaniai pateikia savo produkciją. Gaila, kad rezultatas nelabai skanus.
      O kodėl nepatiko Živile? Sukėlė kažkokių problemų ar tiesiog netiko plaukams?

      Panaikinti
    2. Man retai kada plaukų šampūnai įtinka, - arba erzina odą arba pernelyg greit riebaluojasi. Šiuo atveju, nepatiko dėl abiejų priežasčių

      Panaikinti

Rašyti komentarą