BANKA AGAFJI maitinantis šveitiklis kūnui "Pitatelnij"

Net labiausiai apniukęs dangus ir net sunkiausi debesys kažkada ima sklaidytis... Pamažu tarp sunkių, juodų debesų švysteli vienas kitas saulės spindulys, ima ardyti juoduosius paklotus, debesys skystėja, prakiūra kaip senas rėtis... ir... galiausiai išlenda ryškus saulės diskas... Lygiai taip pat ir gyvenime. Žiūrėk, atrodo sunku sunku, negera, ir op... po kelių dienų jautiesi visai kitaip. Nėra viskas taip jau blogai ar taip sunku, kaip mums atrodo... Sakoma, kad negauname išbandymų, kurie būtų sunkesni, nei mes galime ištverti. Visiškai su tuo sutinku.

O kalbant apie kosmetiką ir grožį - mano kūno oda dabar išgyvena visišką katastrofą: viskas sausėja, oda šerpetoja, ar tai nuo šalto oro ar tai nuo sausesnių, šildomų patalpų, o gal nuo baseino, kuriame lankomės porą kartų savaitėje? Tačiau nepaisant to, kūno odą šveisti reikia, tiesiog privaloma, ne tik jai atšviežinti, tačiau ir atnaujinti, pašalinti negyvas odos ląsteles bei padėti jai atrodyti gražiau. Šitame įraše noriu papasakoti apie Banka Agafji kūno šveitiklį "Pitatelnij" su 5 skirtingais grūdais.

"Jokia citata negali apibūdinti, koks nuostabus yra penktadienis"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: BANKA AGAFJI maitinantis šveitiklis kūnui "Pitatelnij"
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie". Maskva, Rusija
Paskirtis: šalinti negyvas odos ląsteles, maitinti, valyti, patempti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: silpnas šveičiamasis efektas
Tūris: 100 ml
Kaina*: 1,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.elevita.lt

Ką žada gamintojas: Banka Agafji šveitiklis sukurtas 5 grūdų pagrindu, kiekvieną procedūrą paverčia kūno malonumu ir suteikia naudos kūnui. Aktyvūs natūralūs komponentai švelniai valo, maitina ir drėkina, išlygina ir patempia odą. Malti miežių, rugių, grikių grūdai švelniai valo, giliai maitina.  Maltos avižos pasižymi drėkinančiu poveikiu, minkština ir išlygina odą. Amaranto aliejus prisotina ląsteles deguonimi ir stabdo senėjimo procesą. Kviečių daigų aliejus palaiko odos sveikatą ir stimuliuoja jos atsinaujinimo procesus.
Naudojimas: masažuojančiais judesiais tepkite ant drėgnos kūno odos, nuplaukite vandeniu.


Man šveitiklio pakuotė faina: plastikinio maišelio dugnas išsiskleidžia ir gali būti pastatomas vonioje, tačiau kartu gali paprasčiausiai gulėti kaip įprastas maišelis. Viršuje yra įtvirtinta anga su dangteliu, kurį nusukus gaminys dozuojamas. Maišelis patogus, jį lengva paspausti, lengva išspausti priemonę ir beveik visus jos likučius.

Kalbant apie dizainą: ties viduriu įdėta tarsi emblema, apvaliame fone, aukščiau baltame fone, žemiau rudame fone matosi augaliniai motyvai. Iš tokios pakuotės jau automatiškai tikimasis natūralių ingredientų, daug augalinių ekstraktų, kas man visuomet asocijuojasi su gėriu mano kūnui ir nauda mano odai.


Kvapas. Šveitiklio kvapas keistas: man primena šviežiai keptos ruginės duonos kvapą ir kmynų arbatos aromato mišinį. Aš nežinau, kaip jums tiksliai apibūdinti ir tikriausiai tai nėra daugumos mėgstamas kvapas, tačiau man jis kelia malonias asociacijas iš vaikystės ir labai labai labai patinka. Jei kvapas jums nepatinka, turiu perspėti, kad po dušo jis dar šiek tiek išlieka ant odos, uostant ją. Tačiau aš visuomet po dušo kūną tepu kremu ar aliejumi, todėl to kvapo nebejaučiu, atrodo, kad jis yra užslopinamas kitų priemonių aromatu.

Konsistencija. Švelniai rudos, lyg kmynų arbatos spalvos šveitiklio konsistencijoje matomos stambios kmynų dalelės. Ir nežinau, kiek jums matosi, bet skaidriai gelsvoje želė dar yra smulkios, beveik nematomos dalelės.


Sudėtis: Aqua, Lauryl Glucoside, Acrylates/Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Avena Sativa Kernel Flour, Hordeum Vulgare Seed Powder, Secale Cereale Apluda, Polygonum Fagopyrum Seed Powder, Organic Amaranthus Caudatus Seed Oil, Organic Triticum Vulgare Germ Oil, Polyethylene, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Iron Oxides, Parfum.


Poveikis. Kūno šveitiklius visuomet naudoju dušo metu, šis, ne išimtis. Reikia pripažinti, kad šveitimo iš šios priemonės maža, na tai tikrai nėra tas kūno šveitimas, kurį paprastai įsivaizduojame - stiprus, gerai šalinantis negyvas odos ląsteles. Tos smulkios grūdinės dalelės iš tiesų šiek tiek masažuoja kūno odą, na o kmynai man pasirodė grynai dekoratyvinio pobūdžio, mat šveitimui jie nedaro jokios įtakos. Tad šveitiklis suteikia tokį lengvą, masažuojamąjį efektą, kuris puikiai tiktų jautrios odos savininkėms, kurios nenori ar negali pakelti įprasto, grubesnio šveitimo.

Iš tiesų, mano nuostabai, priemonė kažkokiu būdu sugeba išvalyti odą, ji iš ties atrodo geriau, švaresnė, lygesnė ir skaistesnė, nors šveičiamojo efekto ir nesijaučia. O ir maitinamasis efektas nėra tik pavadinimas prie kitų pažadų. Aišku, nuplaunama priemonė niekad tiek nepamaitins, kiek kūno balzamai, losjonai ar kremai, tačiau...  po šveitiklio naudojimo atrodo, kad ji šiek tiek maitinta, švelnesnė ir minkštesnė.

Nors efektas odai man visai patiko, tačiau aš labiau mėgstu tradicinio grubumo kūno šveitiklius. Tokie man, nelabai patinka, kai ne iki galo supranti, nušveitei savo kūno odą ar ne. Taip efektas neblogas, bet visgi, tai nėra tas dalykas, kurį be abejonės kartočiau. Tiesiog, susipažinau, išbandžiau, sunaudosiu iki galo ir sekantį kartą tikriausiai nesirinksiu - tai nėra priemonė, kurios man labai reiktų ar atitiktų mano lūkesčius, poreikius ir reikalavimus.




Ačiū, kad skaitote,

Linksmo penktadienio vakaro, mielosios,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų

Komentarai