PLAYBOY "Super Playboy. Creamy & Delicious" dušo želė moterims

Jis tavo... Sužadintos gundymo galios... Kreminė ir skani... tokiais pažadais viliojo pastaruoju metu naudota dušo želė iš Playboy. O kiek suvoliojo ir ar iš viso suviliojo, tuoj jums papasakosiu naujame įraše.

"Tada ir dabar: kaip gera sustoti siekti laimės ir tiesiog būti laimingiems"
Guillaume Apollinaire



O Dieve, kai atsimeni savo paauglystę, pirmuosius pasidažymus, pirmuosius išsipuošimus ir mergaitiškus draugių pasiplepėjimus apie kosmetiką. Jetus, nu atrodo tada įsivaizdavome, kad žinome viską. Kažkodėl pasižiūrėjus youtube, sukurta krūvos filmukų, apie tai, kad va, pasižiūrėkit, mes taip dažėmės paauglystėje, ir tai buvo labai labai labai labai LABAI blogai. Man asmeniškai tokį juoką sukelia ir norisi kikenti ir parašyti tokių filmukų, na ne filmukų autoriams, jog taip negerai. Pati filmuko idėja gera, bet pagrindinė mintis labai klaidinga. Na ir ką, dažėmės su Egipto žeme ir kaklas būdavo šviesesnis už veidą; akis apvesdavom juodu pieštuku, nekurdamos juodų strėlyčių ar katės akių, ir lūpas dažydavom rožiniais dažais, šviesesniais už mūsų kūno odą, o ir apie antakių piešimą ar ryškinimą nebuvo jokios kalbos - kokius turim, tokie ir yra. Nenaudojom jokių skaistalų, nes pakako Egipto žemės, ir pirkom pigią kosmetiką, labai pigią. Aš ir dabar nusiperku pigios, na ir ką jūs man, kaina ne visuomet rodo kokybės lygį, ir kartais pastebiu, kad aukšta kaina būna visiškai nekokybiškų gaminių, už kuriuos gaila išleistų pinigų. Tad kodėl gi ne?
Bet aš ne apie tai. Kalbu apie filmukų idėją, kai paauglystės laikų pasidažymas, būdai kaip dažėmės yra blogai. Na camon, gi buvo visiškai kitokios mados, visų pirma, ar ne? Buvo madingi tam tikri dalykai, kuriais dažnai vadovaudavomės ir buvom patenkintos. Dažėmės be patirties, mokėmės iš savo klaidų ir viena iš kitos, arba vyresnių sesių patirties. Lengva šiandien, kai yra begalės būdų gauti informaciją. Apskritai internetas atsirado jau beveik baigiantis mano paauglystei ir jame nebuvo nieko panašaus, turėjom tik žurnalus. Tai va, tai, kaip dažėmės, nebūtinai buvo blogai, bet jei taip pasidažytume dabar, kaip dažėmės prieš 10 metų, būtų negerai. Iš kitos pusės vyresnės moteriškės vis dar dažosi taip pat ir jokio vargo nemato, nors manau kartais profilaktiškai sveika atnaujinti savo žinias ir pabandyti kažką naujo. Tai va, o moralas visame kame yra - nesišaipykite iš to, kas buvo, buvo visai kitaip. Iš viso, tokio pesimizmo persunkti filmukai nieko gero, šiuolaikinės mergaitės tikrai puikiai žino, kas šiuo metu madinga, ir lyginti šių dienų paaugles su mūsų kartos paauglėmis būtų ne tik negražu, bet ir neprotinga. Laikas keičiasi, keičiasi mados, keičiasi požiūris, atsiranda krūvos naujovių. Svarbiausia, žinoti, kas tinka konkrečiai tau, o tam teks kiekvienai pereiti per savo klaidų ir bandymų laikotarpį, tiesa, galbūt gerokai trumpesnį ir sklandesnį, negu turėjome mes. Va, su tokiais šiandienos pamąstymais, kviečiu naujai kosmetikos apžvalgai.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Produktas: PLAYBOY "Super Playboy. Creamy & Delicious" dušo želė moterims
Gamintojas: "Coty" Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: moterims
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: sausina odą
Tūris: 250 ml
Kaina*: 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Jai. drėkinantis dušo kremas su skaniu aromatu. Išlaisvinkite savo viliojimo galią! Jis jūsų...


Pirmiausia, kaip visuomet trumpai apie pakuotę: tai plastikinis buteliukas su švelniai rausvos spalvos atkemšamu dangteliu. Na nežinau, visas plastikas atrodo pigiai, toks balsvas, vidutinio minkštumo, bet vistiek atrodo pigiai, ir ne tik plastikas, bet ir visa pakuotė. Dizainas? Garsusis Playboy zuikutis ir ryškiai rausvame fone kažkokio didmiesčio panorama. Prieš kokius 10 metų tokia dušo želė pakuotė, dizainas tikrai man būtų patikę, taigi Playboy, taigi zuikutis garsusis, taigi čia super osom sexy viskas turėtų būti. Na bet šiai dienai, nea, tiesiog nea.

Ant dangtelio viršaus įspaustas toks pat zuikutis, dangtelio vidurys gana tampriai atsidengia ir užsidengia. Pačio dangtelio nuo pakuotės nuimti negalima. Dozavimo anga gana patogi, vidutinio dydžio, tad jokių priekaištų naudojimo būdui neturiu.


Kvapas. "Kreminis ir skanus" - teigia gamintojas. Kvapas iš tiesų vaisinis, saldus, tačiau tas saldumas, paprasčiausiai jo man gerokai per daug. Pernelyg saldus, iki šlykštumo, sakyčiau netgi pigiai saldus. Nesužavėjo visiškai ir labai džiaugiuosi, kad nusiprausus ant kūno odos neišlieka.

Konsistencija. Rausvos spalvos dušo želė kaip ir kreminės konsistencijos, tačiau aš tikėjausi šiek tiek tirštesnės, ji tokia vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum/ Fragrance, Phenoxyetanol, Sodium Benzoate, Cocamide DEA, Styrene/ Acrylates Copolymer, Citric Acid, Disodium EDTA, Polyquaternium-7, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, BHT, CI 14700, CI 17200, CI 60730.


Poveikis. Man atrodo visos žinom, kaip naudoti dušo želė, net jei ji užvadinta dušo kremu. Na jokio dušo kremo man ji neprimena, kremui priemonė per skysta, tai dušo želė.

Prausia kūną neblogai, švariai, putoja stipriai ir intensyviai. Tačiau, baisiausias dalykas yra tai, kad ji sausina kūno odą, ir tai aiškiai jaučiasi tik išlipus iš dušo, odą ima traukti ir niežėti, tada suprantu, kad metas storam kūno kremo sluoksniui. Su juo sausumo nebejaučiu, tad bandysiu priemonę sunaudoti iki galo.

Visgi, man visiškai nepatiko. Tikėjausi nedaug, tiesiog normalaus prausimo, neblogo kvapo ir kad nesausins odos. Deja, tik prausia neblogai, o visa kita nieko gero. Ir ne, po dušo su šia priemone jokios mano gundymo galios nepažadintos ir visiškai nesijaučiu, kad viskas, dabar jis tikrai bus mano!




Ačiū, kad skaitote,

Su linkėjimais,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai