DOUGLAS Home SPA "Breath of Amazonia" maitinamasis kūno kremas su acai uogomis ir pasiflorų aliejumi

Šį kartą pakalbėkime, tiksliau aš kalbėsiu, o jūs klausysite, o jei dar tiksliau - aš rašysiu, o jūs skaitysite.... Oi, tiesiog, šiandien rašau apie Douglas Home Spa "Breath of Amazonia" kūno kremą, ir tikiuosi sulaukti jūsų, mielosios dėmesio prie naujo įrašo. Ir taip, dar viena nuotraukų rinktinė iš serijos "prie žalio augalo" 😁, pažadu, šį kartą paskutinė... Fotografavau viską vienu kartu ir norėjau iš visų gamininių daryti vieną didelį įrašą, tačiau persigalvojau, ir taip jūs matot atskirus įrašus su vienodomis nuotraukomis, apie skirtingus gaminius... va, šiam kartui neužsikalbame, keliaujame prie gaminio, kuris iš šios serijos mane sužavėjo labiausiai.

"Pasidalinkime panašiais, mus vienijančiais dalykais; džiaukimės mūsų skirtumais"
M. Scott Peck



Produktas: DOUGLAS Home SPA "Breath of Amazonia" maitinamasis kūno kremas su acai uogomis ir pasiflorų aliejumi
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: į odą nesusigeria akimirksniu
Tūris: 200 ml
Kaina*: 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Maitinamasis kūno kremas visų tipų odai. Šis maitinamasis kūno kremas papildytas acai uogomis ir pasiflorų vaisiais - unikaliais grožio ingredientais iš Amazonės miškų. Kremas giliai drėkina odą ir palieka ant odos malonų medienos, vaisių, žalumos aromatą. Greitai įsigeria į odą. Be parabenų.

Aktyvūs Ingredientai:
Acai uogos. Šios uogos auga atogrąžų miškuose ir jau spėjo užkariauti grožio pasaulį. Jose yra svarbių antioksidantų ir nesočiųjų riebalų rūgščių, taip pat vitaminų ir mineralinių medžiagų. Šis unikalus derinys apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio bei suteikia jai spindinčią išvaizdą!
Pasiflorų aliejus. Pasiflorų aliejaus, kaip grožio eliksyro, naudojimas siekia net senovės inkų laikus, kurie anuomet spausdavo aliejų iš pasifloros sėklų. Tiesą sakant, pasiflorų aliejus tokiu pat būdu išgaunamas ir šiandien. Jis unikalus dėl itin didelio kiekio svarbių riebiųjų rūgščių, todėl idealiai tinka sausos ir jautrios odos priežiūrai.Jame taip pat yra vaisių rūgščių, kurios lėtina odos senėjimo procesą.


Didžiulė, plastikinė kūno kremo pakuotė dvispalvė: fuksijų - violetinės spalvos pagrindas užsuktas juodos spalvos dangteliu. Dizainas visiškai toks pat, kaip ir kitų "Breath of Amazonia" linijos gaminių, švarus, jame naudojami tik užrašai ir minimalus simbolis. Iš tiesų, tokio dydžio pakuotę gali būti sunku laikyti rankose, tepantis kūną kremu, na, ji mažesnė, tai yra nėra labai didelė, daugiau aukšta,  bet vistiek, gali būti sudėtinga. Na, aš asmeniškai jau senai didelių pakuočių rankose nebelaikau: naudojant šveitiklį, indelį dedu ant vonios krašto ar lentynėlės; naudojant kremą - ant kriauklės krašto ir vis pasikabinu tiek gaminio, kiek man reikia, nekilnojant pačio indelio. Taip man gerokai patogiau!

Iš tiesų, po dangteliu produktas buvo apsaugotas lanksčiau folija, tad niekas iki manęs produkto nebuvo atidaręs. Jūs žinote, kaip man patinka patikimai apsaugoti produktai. Vienintelis pakuotės trūkumas mano akimis yra pats užsukimas: man dažnai sudėtinga dangtelį pataikyti į rieves, tenka pavargti, kol tiesiai užsuku. Na taip, buvo indelių, su kuriais vargau labiau, tačiau tikrai negaliu sakyti, jog čia užsukimas buvo visiškai be rūpesčių.


Kvapas. Man asmeniškai šitos Home Spa linijos kvapas yra labai labai malonus. Beveik atrodo kaip tobulas mano kvapas, tik gal jame man dar reiktų žiupsnelio jazminų 😊 juokauju... Kvapas labai malonus, saldžiai gaivus, o ir išlieka ant odos pakankamai ilgai po priemonės padengimo, kelias valandas dar tikrai užuodžiu malonų, saldų, vaisinį kvapą.
Gamintojas teigia, kad:
* pagrindinę natą sudaro apelsinai, mandarinas, greipfrutai, citrinos, bergemotė, šalavijas, figos ir žaluma;
* širdies natą - fezijos, pakalnutės ir rožės;
* Apatinę - kedro mediena, muskusas, gintaras bei tonka mediena.

Konsistencija. Kūno kremas baltos spalvos. Jei bandėte rankų kremą iš šios linijos, tai konsistencija labai panaši į rankų kremo, gal tik vos vos vos sunkesnė. Apskritai atrodo kad konsistencija labai labai lengva kaip kūno kremui ir pradžioje, pamačiusi, kad ji lengva, aš tiesą pasakius, nesitikėjau labai daug.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Hydrogenated Palm Glycerides, Decyl Oleate, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Passiflora Edulis Seed Oil, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Passiflora Incarnata Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Carbomer, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Limonene, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citronellol, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Geraniol.


Poveikis. Kūno kremą labai labai lengva paskirstyti ant kūno odos. Atrodo, kad lengvutė konsistencija į odą susigers akimirksniu ir tuoj pat pareikalaus daugiau kremo, tad pirmąjį kartą kabinu daug, daugiau nei įprastai... Ir tuoj pat pasigailiu, nes skirstant ant odos, dalis kremo rutuliojasi aplink ir niekaip nenori susigerti į odą. Sekančiu kabinimu paiimu mažiau ir vėl stebiu tą keistą jausmą, kurio metu atrodo, kad kremas niekad nesusigers į odą. Tačiau jis susigeria, tik tikrai ne akimirksniu... Reikia vos vos ilgiau pamasažuoti nei įprastai, ir ant odos nelieka jokių kremo likučių, viskas susigeria... (P.S. tas ilgiau yra keliolikos sekundžių ilgiau reikalas, nenoriu sudaryyti klaidingo įspūdžio, jog kremo susigėrimui reikia minučių).

O Dievai, šitas kremas kvepia nepaprastai maloniai, nepaprastai... Mėgaujuosi kiekviena akimirka dengiant kremą ir paskui dar ilgai uostau savo kūno odą... Vis pagalvoju, kodėl man taip keistai kremas susigeria, tačiau kartu ir padžiūgauju, jog būtent dėl lėtesnio susigėrimo, šitas produktas yra skalsesnis ir jo reikia gerokai mažiau nei kitų, panašios konsistencijos kremų. Tad indelio man pakaks ilgesniam laikui, o kvapu galėsiu mėgautis daug ilgesnį laiką 😈.

Kremas iš tiesų suteikia odai nepaprasto švelnumo ir labai gerai maitina sausesnes odos vietas. Po kremo naudojimo oda atrodo ženkliai geriau, o ir man patinka šitą priemonę naudoti. Tiesą pasakius, kartai šitą kremą, būdama vonioje vis pakabinu iš indelio ir tiesiog pasitepu juo savo rankas, o kodėl gi ne, - rankos irgi kūnas.

Tad jūs tikriausiai jau puikiai supratote, kad šitas produktas man labai labai. Aš galiu drąsiai rekomenduoti kūno kremą iš Home Spa, o jei šitas kvapas jums nepatinka, pabandykite kitų aromatų - jų pakankamai daug, tikrai turėtumėte išsirinkti jums patinkantį kvapą.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai