2017 metų mano mėgstamiausi II: rankoms, kojoms ir nagams

2017 metai man atnešė labai daug atradimų grožio dalykų srityje. Nors bandau ir rašau jau nuo 2014 metų, tačiau būtent praeiti metai buvo didieji atradimų ir didieji nusivylimų metai, kai išbandžiau itin daug produktų, apie kuriuos gan senai galvojau ir kurių gana senai norėjau. Vienas ryškesnių kategorijų šiais metais buvo nagų lakai - jei anksčiau mylėjau Golden Rose ir nebandžiau itin daug naujovių, tai šiemet ir Naulberry, Essie, OPI, CND, Mollon PRO, Barry M ir kt prekių ženklai pirmą kartą pasirodė tinklaraščio įrašuose, tad buvo pirmą kart išbandyti!

Antroji mano mėgiamiausiųjų įrašo dalis! Ir čia aš noriu pasidalinti produktais, kurie skirti rankoms, kojoms bei nagams. Labai daug rankų ar kojų produktų čia nebus, užtat apie nagų lakus, kurių šiemet išbandžiau visą krūvą, turiu ką papasakoti.

Per daug nuo visko bėgti irgi negerai. Tik tu žinai, ar pasitraukdamas bėgi, ar tik nori pailsėti, - pamėgink suvokti savo motyvus. Ilsėdamasis stenkis sutvarkyti reikalus, nuo kurių bėgi, kad musė nevirstų drambliu.

KOJOMS:


Šveitiklių pėdoms sunaudoju vos kelis per metus, na ir iš tų kelių šiemet geriausias buvo Dr.Organic šveitiklis pėdoms: gana švelnus, bet efektyvus, skalsus, geros sudėties. Jokių priekaištų šiaip priemonei neturiu, bet tikrai nėra nepakeičiamas produktas. :)



Labai fainas kremas, tiksliau riebios konsistencijos sviestas, kurio ilgai pakako, o jį naudojant mano pėdos buvo kūdikio švelnumo. Tikriausiai vienas smagesnių pėdų kremų ne tik per 2017 bet ir pastaruosius kelis metus! Labai vertas dėmesio dalykėlis ir jau norėčiau antros pakuotės, tiek kad kol kas mūsų vokiškų prekių parduotuvėse jo nemačiau.


RANKOMS:


Nežinau ar į mėgiamiausius reiktų traukti muilą? Tačiau kai naudojau šitą atnaujintą iš Margarita, buvau labai nustebusi gera kokybe, geru prausimu, geru putojimu, maloniu kvapu ir geru kainos ir kokybės santykiu.



O šitą muilą labai verta paminėti ir manyčiau išbandyti: tai daugiafunkcinė priemonė, kuri tiks tiek veidui, tiek kūnui, tiek rankoms, tiek namams valyti - viskam. Labai kokybiškas muilas, kurį pirkau pirmiausia makiažo šepetėliams valyti. Šiek tiek bambėjau, kad man buvo sunkoka šepetėlius išskalauti nuo priemonės likučių, tačiau pats muilas paliko labai kokybiškos priemonės įspūdį ir mielai kartočiau. 



Oficialiai - čia pats mylimiausias mano rankų kremas šiemet. Kiek pamenu rankų kremų, visi turėjo tai vienokį, tai kitokį aspektą, kuriuo nebuvau patenkinta - o va šitam aš neturiu priekaištų: maitina, tačiau nepaisant to, kad riebus, greitai susigeria; drėkina, švelnina, lygina odą. Ir reikia visiškai nedidelio kiekio - labai labai patiko!


NAGAMS

Kiekvienais metais jums rodau vieną mylimiausią nagų laką, bet šiemet noriu sudėti tuos mylimiausius, atrastus per šiuos metus. Būtinai paminėsiu ir kuris būtų laimėjęs, jei reiktų rinktis tik vieną, tačiau šiais metais man labai norisi parodyti tuos, kurie iš tiesų verti paminėjimo.


Ne visi pigūs produktai yra blogi, ir ne visi pigesni nagų lakai prasti. Miss Selene nagų lakus dažnai matydavau tai vienoje, tai kitoje parduotuvėje, bet niekad negundė įsigyti, o kažkada ėmiau ir įsigijau. Po pirmo pabandymo buvau apstulbusi, antrasis patvirtino mano nuomonę, trečiuoju - tiesiog įsimylėjau! Nedidelė pakuotė tiesiog tobula kai turi daugiau nei 5 atspalvius, dengiasi labai gerai, laiko tobulai gerai - labai patiko ir šiai dienai savo kosmetikos krepšelyje turiu ne vieną šios kompanijos atspalvį. 



Lygiai taip pat beveik nieko nesitikėjau iš Gosh nagų lakų. Apskritai, sumesti be jokios tvarkos Eurokos parduotuvėse manęs, kaip perfkcionistės, visai nežavėjo ir negundė įsigyti. Kol vieną dieną, pataikius kompanijos nuolaidų dienoms neįsigijau. Ir vėl, kaip ir pirmuoju atveju, buvau nustebinta kokybės, gero sukibimo su nagu, ilgo išlaikymo. Ir oi, kiek aš tvarkiausi ir kiek namus kuopiau nusilakavusi šiuo laku - ir nieko! Labai geras, tikėkimės formulės nesugalvos pakeisti, kol sumčstysiu įsigyti daugiau.



Greitai džiūvantis, maloniai kvepiantis ir labai gražiai atrodantis tiek pakuote, tiek atspalviu, L'Oreal lakas laiko trumpiau už du viršuje minėtus. Tačiau man patiko, labai smagiai jaučiausi su šituo atspalviu ir labai patiko pats lakas. Bet, priešingai prieš tai minėtiems, man nesinoriu tokių daugiau. Tiesiog žinodama kokia jų kokybė, aš nemanau, kad kainos ir kokybės santykis yra adekvatus - na turėtų tas lakas kainuoti pigiau. Jei jau norisi protingai investuoti - yra daug pigesnių tokios pat kokybės lakų. Tačiau traukiu prie geriausių? Taip, nes su juo visuomet jaučiuosi labai labai gerai.



Stabiliai tvirtas, kokybiškas OPI nagų lakas yra vienas populiariausių tarp nagų lakų maniakių, todėl su didžiausiomis viltimis pirkau ir bandžiau (nors tai nėra mano pirmas buteliukas, bet pirmasis buvo taip senai, kad visiškai nepamenu kaip ir kas). Tai stebuklų ir didelės nuostabos čia nebuvo, tačiau stabiliai tvirtas lakas, kuris ir dengiasi gerai, išlieka neblogai, ant nagų rezultatas geras. Tad su nekantrumu laukiu 2018 metų su daugiau OPI priemonių (pastarųjų turiu, tik dar lakavau ne taip dažnai, kaip norėčiau).



Golden Rose kompanijos nagų priemonės yra mano mylimiausios ir buvo mylimiausios jau nuo neatmenamų laikų. Labai myliu Golden Rose Paris (kuriuos jau reiktų prasivalyti), tačiau pastaroji mano meilė - Prodigy Gel nagų lakai: nuo Paris jie skiriasi gražesniu efektu lakui išdžiūvus ir primena gelinius nagus. Išlieka taip pat tobulai ir nors šiemet atsirado nemažai naujų kompanijų mano kolekcijoje, bet Golden Rose vis dar užima svarbią vietą tarp mylimiausiųjų.


MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "05 Orchid Opera"

Mollon Pro kompanija man buvo visiškai nauja ir negirdėta, niekad jos nemačiau parduotuvių lentynose ir net nebūčiau apie ją sužinojusi, jei ne Irma, kuri šiuos lakus rekomendavo kaip itin gerus. Mane labiausiai stebina tolygus ir sklandus padengimas, itin lengvas. Aišku, yra ir minusų, ir neišlieka labai ilgai ir pigmentacija nėra tobula, tačiau bandyti verta.



Nereali pigmentacija, tobulas dengimas, geras išlikimas, fainas dizainas, ryškios spalvos... galėčiau vardyti ir vardyti... Labai patiko ir šiemet išbandyti H&M nagų lakai, sakyčiau labai verti dėmesio, o ir tie 5 eur už buteliuką man pasirodė labai normali kaina. Sekantį kartą kai būsiu Vilniuje, reiks nusipirkti daugiau. :)



Gamintojas sako, kad CND Weekly nagų lakas išliks 7 dienas, bet man nė karto neišliko, bet per daug nepergyvenu, mat diena ar dvi didelio skirtumo nedaro. Užtat koks nerealus būtent šitas atspalvis, kintantis nuo kiekvieno rankos judesio, chameloniškas ir kas kartą vis kitoks... Labai labai šitą myliu, tikriausiai šitas atsidurtų tarp mylimiausiųjų.



O čia pats mylimiausias šių metų nagų lakas. Ir ne dėl kompanijos  - kainavo ne tiek jau mažai ir labai ilgai teko laukti, kol pasiekė mano namus, tačiau... vienaragiai, holografinis lakas, šokančios vaivorykštės... Lakavausi juo tiek dažnai, kad atrodo mano nagai matė tik šitą laką, tačiau man jis nė kiek nepabodo. Jei reikia geriausio ir 2017 metų mylimiausio - tai šitas! Vienintelis ir nepakartojamas!


Viskas, tokios buvo mano mylimiausios priemonės galūnėms :D (rankoms, kojoms bei nagams). Paskutiniame įraše dar pakalbėsime apie dekoratyvinę kosmetiką bei kvepalus. O kol kas:




Ačiū, kad skaitėte,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. H&M nagų lakai - mano šiųmetinis atradimas, spalvų milijonas, dengiasi puikiai, superinio išlaikymo nesitikiu, man jokie lakai nesilaiko, nagai riovėti labai. Kitokių jau ir nebeperku, nes tikrai yra iš ko rinktis ir mane tas pasirinkimas be proto žavi :D nes kitose kompanijose (pvz Essence ar Catrice, kurias abi labai mėgstu) vyrauja tos nuobodžios tradicinės spalvos, ir tiesiog atsibodo kolekcijose matyti daugmaž tą patį per tą patį. Tik va kad tie H&M nagų lakai ne piguoliai :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi tas pats - na vienodos tos Catrice spalvos, visų kolekcijų. Įdomesni buvo brown atspalviai, bet daugiau. Kartais tikrai pabosta.
      O H&M man smagiai dengiasi ir tie 5 eur nėra tiek daug, palyginus su kokiais OPI, CND, Orly, Essie (kuris iš viso nelabai geras). :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą