VITAMASQUES Sleep in Mask "Egg" drėkinamoji naktinė veido kaukė su kiaušinių trynių ekstraktu

Pastaraisiais mėnesiais mano planas išbandyti bent keturias vienkartines veido kaukes visiškai sugriuvo. Esu pasidėjusi tas keturias, kurias norėčiau išbandyti, kurios geriausiai tiktų mano šios dienos odos poreikiams, bet tai pamirštu, tai neturiu laiko, tai paprasčiausiai nebespėju. Oda tikrai nelieka pamiršta, mat naudoju didelėje pakuotėje esančią kaukę, tačiau vienkartinės vis palieka kitam ir kitam kartui...

Šiandien pagaliau prisikaupiau mane labai sudominusiai Vitamasque kaukei, kuri skirta naudoti nakčiai, atrodo kaip kiaušinis ir žada stebuklingai gerai pasirūpinti oda. Na, kas gi gero slepiasi šioje kaukėje? 

"Ir charakterio, ir manierų, ir stiliaus gražiausia savybė - paprastumas."
H. V. Longfelas


Produktas: VITAMASQUES Sleep in Mask "Egg" drėkinamoji naktinė veido kaukė su kiaušinių trynių ekstraktu
Gamintojas: "MTSI" Ltd. London, UK. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, prižiūrėti ir puoselėti odą miego metu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: po miego jaučiamas odos komfortas ir drėkinimas
Labiausiai nepatiko: nepatogus naudoti šaukštelis
Tūris: 4 g
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Drėkinamoji naktinė veido kaukė prižiūri ir puoselėja odą nakties miego metu. Želės - kreminės tekstūros kaukę naudokite prieš nakties miegą.
Naudojimas: Nuprauskite ir sausai nuvalykite veidą. Oda turi būti švari ir sausa. Naudokite mini šaukštelį (žr. pakuotės viduje) ir gerai išmaišykite kaukę. Kaukę tolygiai paskirstykite ant veido ir kaklo, pirštų galiukais švelniai patapšnokite, kad veikliosios medžiagos gerai įsigertų į odą. Nenuplaukite. Oda sugers kaukės likučius nakties miego metu. Geriausiam rezultatui pasiekti, naudoti 2 - 3 kartus per savaitę.


Man atrodo šios kaukės mane sugundė pirmiausia būtent dėl pakuotės išvaizdos ir labai patrauklaus priemonės apipavidalinimo. Kaip smagu, kai tavo kaukė sudėta mažame plastikiniame kiaušinuke, o iš kremo suformuotas kiaušinio trynys, kurį supa želė, primenanti kiaušinio baltymą, tiesiog nepalieka jokio abejingumo! Matau, kad kažkas iš pirkėjų irgi neliko abejingas ir įspaudė kiaušinuką, matyt stebėdami, kas bus su "tryniu". Labai gražus ir kartoninis kaukės pakuotės dizainas, puoštas tikrovišku kiaušinių paveiksliuku. Taip ir norisi imti, bandyti ir pirkti.

Tiesa, nežinau ar turiu teisę prie įrašo etikečių pridėti "korėjietiškos kosmetikos" žymą, mat kaukės tai kuriamos D. Britanijoje, o jau kur pagaminta galbūt nelabai svarbu? Techniškai kaukės negali vadintis korėjietiška kosmetika...

Plastikiniame kaukės dėkliuke, virš kiaušinuko yra plastikinė mentelė - šaukštukas. Tačiau jis siaubingai nepatogus ir neapgalvotas. Reikia nulupti vieną jo pusę, neva dėl higieniškumo, tačiau nepagalvota, kad kitą pusę mes irgi kišame į kaukę - tad gaunasi, kad higienos mažoka... Be to, pats šaukštelis (liežuvis neapsiverčia jo taip vadinti, greičiau šaukšto formos įspaudas) per didelis, per plačiais kraštais ir visai nepatogus... Sudėtinga... Galbūt patogiau būtų į tą formelę įdėti mažytį šaukštuką? Ir higieniška, ir patogiau, tik gal plastiko būtų daugiau nei reikia...

Kvapas. Aš labai tikėjausi, kad šių kaukių kvapas bus kažkas panašaus į jų pagrindinį ingredientą, tačiau nieko panašaus. Šiuo atveju džiaugiuosi, kad kaukė nekvepia kiaušiniais - nemėgstu kiaušinių ir ne tik jų kvapo... 😆 Galiausiai kuo gi kvepia kaukė - kvepia šampūnu! Malonaus kvapo šampūnu, bet tiesiog šampūnu. Nežinau kaip jums, bet kaip man veido priežiūros priemonė kvepia šampūnu, paprastai sekundei suabejoju ar teptis ant veido. Norėčiau, kad gamintojai būtų radę kitą kvapą priemonei įrėminti...

Konsistencija. Veido kaukė dviejų skirtingų konsistencijų: kiaušinio trynį primenanti dalis kreminė; tuo tarpu simbolinis baltymas skaidrus gelis.


Sudėtis:
Kremas (kiaušinio centras): Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetylethylhexanoate, Hydrogenated Polydecene, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Squalane, Limnanthes Alba Seed Oil, Glycyrrhiza Glabia Root Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Coptis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Asiaticoside, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Propolis Wax, Ethylhexylglycerin, Dimethicone Crosspolymer, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Egg Yolk Extract, CI 77492, Parfum.

Želė (kiaušinio "baltymas"): AquaButylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Propolis Extract, TrehaloseGlycyrrhiza Globra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Captis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, AsiaticosidePEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Propolis Wax, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Coceth-7, PPG-1 PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Chlorphenesin, Disodium EDTA.

Be parabenų, be konservanto Phenoxyethanol. 

Poveikis. Tokio tipo kaukes iš tiesų smagu naudoti, bet jau pirmą kartą tai labai. Atsidarai tą nepatogų šaukštelį, juo sumaišai kremą ir želė. Tuomet masę ant veido ir į lovą. Turiu pastebėti, kad šita kaukė kiek riebesnės konsistencijos ir sunkesnė ant odos, reikia daugiau laiko susigerti, tad vargu ar labai patiks nors kiek riebesnei odai. Va pavyzdžiui, prieš tai bandyta manginė kaukė buvo gerokai lengvesnė ir susigėrė praktiškai iš karto. 

Sunaudoti visą kaukės kiekį yra neįmanoma iš karto - net ir labai riebiai tepant veidą ir kaklą, dar lieka apie pusę produkto, tad kiek įmanoma stipriau užspaudžiau ir palikau sekančiam vakarui. Nors rašoma, kad sunaudoti iš karto, manau nieko blogo pabaigti likučius po paros. Į lovą guluosi dar su vos vos lipniu odos paviršiumi, tačiau žinau, kad likučiai pilnai susigers į odą nakties miego metu.


Man labai labai labai patinka šios kaukės poveikis ir labiau nei manginės. Ši kiaušinių kaukė geriau pamaitina odą ir intensyviau sudrėkina. Oda ryte jaučiasi itin komfortiškai, labai švelni ir atrodo kaip po pasakiškai gero nakties miego. Smagus ir tokių kaukių naudojimas - šioks toks žaidimas su tais maišymais, tačiau užtepei ir miegoti, o ryte - pamaitinta, sudrėkinta ir palepinta oda, be jokių laukimų kol suveiks, plovimo ir kitų įprastų kaukių džiaugsmų. Įdomu, kokios bus kitos dvi šios kompanijos kaukės, kurias turiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Vau kokia idomi ta kauke. Svarbu, kad nesijaucia kiausiniu. Nes as taip pat nei ju valgau, nei kvapo pakest galiu jei kas sale valgo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai įdomi ir efektas geras. Dar turiu su avokadais, jau dabar smalsu, kuri iš jų visų geriausia :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą