BIOTHERM Biosource Anti-pollution purifying foaming cleanser - hidro-mineralinės valomosios putos normaliai, mišriai odai

7... Tiksliau tai septintas likęs produktas, skaičiuojant atgaline tvarka. Nieko jau nebesitikiu ir bijau, kad taip ir nepatirsiu šito prabangesnio prekinio ženklo, nes jei jau 18 priemonių jokio didesnio džiaugsmo neatnešė, tai vargu ar likę 6 gali sukurti kokį stebuklą. Nieko, va greit papasakosiu apie tikrai geros sudėties (ir pigesnius) veido priežiūros produktus, o kol kas jūsų dėmesiui prausiklis, skirtas mišriai ir riebiai odai, kuris žada padėti odai sveikiau švytėti vos po savaitės. Dar vienas Biotherm produktas kvapnių erškėtrožių žiedų fone.

"Koks yra mūsų pasitikėjimas, tokie ir sugebėjimai."
W. Hazlittis


Produktas: BIOTHERM Biosource Anti-pollution purifying foaming cleanser - hidro-mineralinės valomosios putos normaliai, mišriai odai
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: valyti veido odos nešvarumus, minkštinti odą, suteikti gaivumo
Tinkamas tipas: normaliai, mišriai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: maniškėje 20 ml. Įsigyti galima 150 ml pakuotėse
Kaina: 150 ml - 28,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Biosource Purifying Foaming Cleanser Hidro-mineralinės valomosios putos normaliai, mišriai odai. 70 mineralų kompleksas su cinku. Valo ir minkština odą, tačiau jos nesausina. Oda iš karto nuvaloma, suteikiamas gaivumo jausmas. Po 7 dienų oda pradeda sveikai švytėti.
Naudojimas: Užlašinkite putų ant delno, tegul jos suputoja, tada tepkite ant drėgno veido. Po to gerai nuplaukite vandeniu. Neprauskite putomis zonos aplink akis.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė.  Pilno dydžio pakuotė atrodo visiškai taip pat, kaip ir mano miniukas ir tikriausiai vienintelis skirtumas yra atidarymas. Mano miniuko plastikinis dangtelis tiesiog atsisuka, o pilno dydžio - patogiai atsikemša. Žalsvo plastiko pakuotė vidutiniškai kieta, išspausti nesunku, tiek kad pamažu tuštėjant darosi po truputį sunkiau. Dizainas labai paprastas, tik pilki užrašai - mano akimis labiausiai pakuotę puošia būtent pastelinė žalsva spalva.

Kvapas stiprus ir aiškiai jaučiamas ne tik plovimo metu, tačiau ir dar kuris laikas po veido prausimo. Prausiklis kvepia gaiviai, maloniai, bet mano skoniui tiesiog per stipiai.

Konsistencija kreminė, tiršta ir sunki.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, SODIUM COCOYL GLYCINATE, MONTMORILLONITE, MYRISTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ARGILLA, PALMITIC ACID, GLYCOL STEARATE, LAURIC ACID, STEARIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, CI 77891, SODIUM HYDROXIDE, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM EDTA, KAOLIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL,
GERANIOL, ZINC GLUCONATE, MARIS SAL, BENZYL ALCOHOL, VITREOSCILLA FERMENT, CI 42090, CI 19140, PARFUM.


Poveikis. Tikriausiai tradiciškai reiktų pradėti nuo priemonės sudėtinių dalių. Sudėtyje yra daug rūgščių, kurios valo ir skaistina odą; molio ir molio silikatų, kurie nuima odos riebaliuką, šiek tiek drėkiklių ir odą kondicionuojančių medžiagų. Tačiau labai daug vidutinio saugumo ir nesaugių ingredientų, tarp kurių ir erzinančių akis bei joms toksiškų (!) - prausiklyje, kuriuo paprastai prausiamės visą veidą! Aš šiuo prausikliu niekad neploviau akių ir manau ant priemonės turėtų būti pažymėta, kad netinka akių zonai. Didžiąją dalį ingredientų sudaro konservantai ir kvapams skirti ingredientai, kurie išlaiko kvapus, juos sustiprina ir pašalina natūralius gamybos proceso metu atsiradusius kvapus. Manau daug ko čia buvo galima išvengti ir nenaudoti, tačiau jei aš kurčiau prausiklį jis būtų visiškai kitoks. 

Nepaisant prastos sudėties, mano pojūčiai naudojant priemonę buvo labai geri: tirštos tekstūros priemonė lengvai masažuojasi į veido odą, tačiau praktiškai jokio putojimo neturi. Tad padengiu, lengvai pamasažuoju ir nuskalauju vandeniu. Oda po plovimo tiesiog džeržgenčiai švari, skaistesnė, itin švelni ir įgauna matinio efekto. Panašaus poveikio prausikliai dažnai stipriai išsausindavo mano odą, tačiau su šituo sausumo jausmo patirti nespėjau, nors nesu tikra, ar naudojant ilgesnį laiką tie visi žalingi ingredientai nepadarytų neigiamo poveikio - manau tikrai gali. Tačiau kol kas naudojant esu labai patenkinta efektu. Prausiklis prausia švelniai, švariai, tačiau poveikis efektyvus. Ir lyginant su tos pačios serijos rožiniu, skirtu sausai odai, žinoma, kad rožinis man tiko ir patiko labiau. Tiesa, aš prausiklio nepirkčiau - kainos ir kokybės santykis nėra pats geriausias ir tikrai galima rasti panašaus poveikio, geresnės sudėties ir pigiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai