COTTAGE "Delicious Vanilla" vanilės aromato dušo pienelis

Penktadienio vakaras, tad po visų savaitės darbų man norisi tiesiog lengvai praleisti vakarą, tad blogo įrašui rinkausi trumpesnę, paprastesnę apžvalgą. Jau kuris laikas vonioje prisikaupę stovi krūvos mažų buteliukų iš advento kalendorių. Daugumą esu gerai išbandžiusi, tad jau senai metas nuomonei, bet va tai neprisiruošiu, tai metas būna ne pats tinkamiausias. Šį kart lengvai ir greitai apie vieną kalendoriaus radinių - Cottage kūno prausiklį.

"Viltis - tai tiltas, gelbstintis mus nuo pralaimėjimų ir nesėkmių."
Charlotte Gray


Produktas: COTTAGE "Delicious Vanilla" vanilės aromato dušo pienelis
Gamintojas: "Groupe Panther". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybiškas santykis
Labiausiai nepatiko: greičiausiai nevisai saugūs kvepalų ingredientai
Tūris: 50 ml (galima įsigyti po 250 ml ir 750 ml pakuotėse)
Kaina: 50 ml - 1,79 Eur; 250 ml - 3,99 Eur; 750 ml - 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Nauja kvapnaus drėkinamojo dušo pienelio formulė papildyta natūralios kilmės ingredientais.


Pakuotė. Priemonės galima įsigyti skirtingo dydžio pakuotėmis: nuo didžiausios 750 ml, vidutinės - 250 ml iki mažiausios 50 ml, kuri greičiausiai skirta kelionėms ar labai patogi, kai norisi išbandyti priemonę, bet neįsipareigoti dideliam kiekiui. Kūno prausiklio buteliukas forma primena pieno gėrimo ar glotnučio pakuotę, ryškiaspalvis buteliukas ir visai daili pakuotė su pagrindiniu aromato paveikslėliu. Akį labiau patraukia spalva, nei etiketė. Įdomus ir atkemšamas, visiškai lygus ir plonas dangtelis - prieš naudojant buvo skeptiška, maniau kad bus sudėtinga atidarinėti. Ir visgi jokių problemų su pakuote neturėjau.

Kvapas vienas iš tų labai malonių aspektų, į kuriuos verta atkreipti dėmesį. Jei veido priežiūros ar dekoratyvinės kosmetikos produktai man patinka visiškai bekvapiai arba su vos vos vos jaučiamu aromatu, tai kūno prausikliai gali kvepėti. Visai malonu, kai prausiantis visa vonia dangiškai kvepia, tačiau ant odos neišlieka ilgiau, negu reikia. Šita dušo želė kvepia saldžia, kremine vanile, kvapas apgaubiantis, šildantis ir nuteikia maloniai. Visa vonia prausiantis kvepia vanile, tačiau išėjus iš vonios kambario ant odos jau nebejaučiu.

Konsistencija kiek skystesnė nei tikėjausi, lyg ir pienelis, tekantis pro rankas.


Sudėtis: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Coco-Betaine, Parfum, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Sodium Benzoate, Styrene/ Acrylates Copolymer, Triethanolamine, Carbomer, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Potassium Sorbate.


Poveikis. Giriu priemonės sudėtines dalis, pirmiausia dėl gamintojo atsakingo putojimą sukeliančių ir odą valančių medžiagų pasirinkimo. Prausiklio sudėtyje yra minkštiklių, odą kondicionuojančių medžiagų, vitaminių E ir C, saugūs konservantai. Deja, bet neišvengta vidutinio saugumo ir žalingų kvepalų ingredientų, tačiau jei norisi intensyvaus ir malonaus aromato, be jų neapsieinama. Kūno prausiklyje kvapus vertinu, tad šioje vietoje nė kiek neprieštarauju.

Nors sudėtyje nėra SLS ir agresyvių putojimą sukeliančių medžiagų, tačiau prausiklis gerai putoja ir švelniai prausia odą. Po dušo nejaučiu net menkiausio tempimo ar odos sausumo. O jau kvapas... vienas malonumas - malonus, šildantis, intensyvus, apgaubiantis kreminiu, jaukiu vanilės aromatu. 

Ką gi, man regis labai puikus kūno prausiklis, kai norisi ir malonaus aromato uoslei ir maksimaliai geros sudėties odai. Man labai patiko, paliko nepaprastai gerą įspūdį, tad greičiausiai ateityje pakartosiu bei išbandysiu ir kitų kvapų kompanijos priemones.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled".

Komentarai

  1. nuvilia šiaip visos kosmetikos priemonės, kurių "parfum" yra labai sudėties prieky, mat paprastai jo būna iki 1 %, o kas po jo - dar mažiau, tai visi tie gėriai - tik tam, kad būtų galima ant pakuotės parašyt, jog yra ir reklamuojant garsiai šaukt :D bet tokioj priemonėj kaip kūno prausiklis, gal gi, nelabai ir reikia super duper naudingų ingredientų, užtenka saugesnių, ar ne)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo, kad svarbiausia, jog švariai ir švelniai praustų, tad daug ingredientų tam lyg ir nereikia. Norėčiau atsisakyti ir kvapų - sausa mano oda padėkotų :D OBetTačiau mėgstu kai dušas kvepia, kad ir toms kelioms minutėms :D

      Panaikinti
    2. aš irgi, man kvapai kūno kosmetikoje yra tai, ko aš nematau, nes užsimerkiu ir tiesiog.. :)))

      Panaikinti

Rašyti komentarą