GREEN FEEL'S dantų pasta jautriems dantims su natūralių ciberžolių ekstraktu

Po kelių dienų pertraukos aš grįžtu prie blogo ir su sakyčiau labai trumpu įrašu. Mūsų namuose intensyviai ruošiamasi remontui, darbe tempas kokius porą kart spartesnis nei prieš mėnesį, tad paprasčiausiai neberandu laiko vakare dar ir prie blogo įrašo prisėsti. Na, arba tiesiog nebeturiu jėgų, dažniausiai nebeturiu jėgų. Tad po pertraukos, bandau įsivažiuoti į rašymą, pradedant su trumpu įrašu apie lietuvišką dantų pastą.

"Jokia užduotis nėra sunki, išskyrus tą, kurios nedrįstama pradėti, - tai gali tapti košmaru."
Charlie Baudelaire


Produktas: GREEN FEEL'S dantų pasta jautriems dantims su natūralių ciberžolių ekstraktu
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: burnos higienai, mažinti dantenų ir dantų jautrumą, uždegimo riziką
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ramina dantenas
Labiausiai nepatiko: trūksta gaivos
Tūris: 100 ml
Kaina: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi, eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Dantų pasta SVEIKAM GYVENIMO BŪDUI. Šiuolaikinis žmogus ne tik domisi, ar dantų pastoje naudojami ingredientai yra natūralūs, dantų pasta yra efektyvi, bet ir tikisi visiško atvirumo iš priemonės gamintojų. Tikime, jog jūs esate smalsūs, todėl priemonės dėžutės viduje pateikiame visą priemonės sudėtinių dalių sąrašą su kiekvieno komponento reikšme. BŪKITE TIKRI KUO VALOTĖS SAVO DANTIS!
Priemonėje esantis kalio oksalatas pasižymi dvigubu poveikiu jautrių dantų priežiūrai: blokuoja dentino jautrumą, sumažina nervų galiukų jautrumą ir pasižymi greitu ilgalaikiu poveikiu. Ciberžolės ekstraktas padeda sumažinti dantenų skausmą bei uždegimo riziką. Specialios technologijos būdu sukurtas kalcio karbonato ir hidroksiapatito kompleksas padeda remineralizuoti danties emalį ir atstatyti mikroskopinius emalio defektus baltesnei ir sveikesnei šypsenai.

NAUDOJIMAS: Vaikams iki 6 m. naudoti žirnio dydžio kiekį; stebėkite, kad nenurytų.
Sudėtyje yra natrio monofluorofosfato (1000 ppm F ̄). Prieš vartodami produktus, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju.

Sudėtis: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, GlycerinCalcium HydroxyapatiteHydrated Silica, Disodium Cocoyl GlutamatePotassium Oxalate, Cellulose Gum, Sodium Monofluorophosphate, Mentha Piperita (Peppermint) OilCurcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, PropanediolEthylhexylglycerin, Beta-CaroteneSodium ChlorideMannitol, Linalool.
Sudėtyje yra natrio monofluorofosfato (1000 ppm F ̄).


Mano nuomonė. Greičiausia norisi pradėti nuo priemonės pakuotės ir keliais sakiniais papasakoti apie išvaizdą. Nemeluosiu, mano žvilgsnį pirmiausia patraukė ryškiai geltona pakuotės spalva su 'skaniais' geltonos ir oranžinės spalvos akcentais. Kartoninė pakuotė dizaino sprendimais man pasirodė labai panaši į Ecodentos dantų pastos pakuotes, kai vienoje pusėje informacija išdėstyta horizontaliai, o kitoje vertikaliai. Panaši ir plastiko tūbelė su plačiu atsukamu dangteliu. Beje, man vis kyla klausimas - kodėl dantų pastų gamintojai staiga pradėjo visuose pakuotėse naudoti atsukamą dangtelį - tai nėra patogiausias sprendimas. Atkemšamas dangtelis yra patogesnis, laiką taupantis pakuotės atidarymo būdas, o atsukinėti ir užsukinėti dangtelį man nelabai patinka. Tačiau iš dizaino pusės tokie platesni dangteliai iš ties atrodo geriau ir patrauklesni akims.

Ir visgi, dantų pastą rinkausi tikrai ne dėl pakuotės ar smalsumo. Nors kompanijos dantų pasta yra pirmas jų burnos higienos produktas, kurį bandau, tačiau perkant pagrindinis aspektas buvo priemonė jautriams dantims - būna etapų, kai mano dantenos suirzusios ir norisi visuomet turėti švelnesnį pastos variantą tiems vakarams, kai iš ties norisi nuraminti dantenas. Dantų pasta tą puikiai daro ir mano galva tai vienas iš didesnių privalumų. Kartu su šiuo privalumu lygiaverčiai vertinčiau ir gerą pastos sudėtį. Tik va, negaliu neatkreipti dėmesio, kad flourido kiekis mano galva kiek per mažas, o vengiančioms saldiklių - nepatiks ir sudėtyje esantis sacharinas.

Dantų pasta neblogai valo apnašas, iš ties ramina dantenas. Nors sudėtyje galima rasti mėtų aliejaus, tačiau būtent gaivumo produkte man pritrūko labiausiai. Nepakankamas mėtos kiekis pastoje neteikė daug pasitikėjimo, kad mano burnos kvapas iš ties gaivus, gaiva neišlikdavo ilgiau nei pusvalandžiui, o ir burnos ertmėje lyg ir trūko geresnio apnašų valymo bei intensyvesnio švaros pojūčio. 

Sveikinu kompaniją sukūrus burnos higienos liniją, nuoširdžiai džiaugiuosi naujais lietuviškais produktais, tačiau nuolat valyti tik šia pasta pasta negalėčiau. Naudoju tik vakarais, tačiau gaivos trūksta, o ir švaros pojūčio norėtųsi intensyvesnio.
Ar jūs bandėte Green Feel's dantų pastas? Kokie jūsų įspūdžiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Turėjau su propoliu, irgi trūko gaivos, stipresnio valymo, todėl naudojau dvi pastas, vieną ryte, kitą vakare

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip įdomiai, atrodo su propoliu tos gaivos kaip tik neturėtų trūkti. Reikšia nelabai šios pastos.
      Taip, aš irgi švelnesnes vakarais naudoju :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą