L'OREAL Paris Revitalift Filler [+ Hyaluronic Acid] serumas su 1,5% hialurono rūgštimi

Po kelių tylos dienų grįžtu su nauju įrašu ir vėl jaučiuosi, lyg rašyčiau po labai ilgos pertraukos. Galėčiau dabar bandyti sau žadėti, kad rašysiu kasdien, bet greičiausiai visa vasara bus tokia nenuspėjama: nuo birželio prasideda remonto darbai, turėsime išsikraustyti ir net neįsivaizduoju, kada galėsime įsikelti atgal. Darbai turėtų užtrukti visą vasarą, tad nežinia kada rasiu laiko ir motyvacijos vis skirti laiko blogui. Žinoma, kad rasiu, tik greičiausiai ne periodiškai. Na o šiuo metu, namuose didžiulė pertvarka - kraustomi dar reikalingi, atrenkami nusidėvėję ar nebereikalingi rakandai, bandysiu viską palaipsniui išdovanoti žmonėms - kai ko regis reikia, o kai kas visiškai nereikalingas daiktas kitiems. Na ir žinoma - medžiagų ieškojimas - jau esame nusižiūrėję plyteles, turime du grindų variantus, žinome iš kur norime lovos rėmo ir kur užsakinėsime virtuvinį, o kur - vonią. Palaipsniui, žingsnis po žingsnio, tačiau puikiai žinau, kad paskutinės mėnesio savaitės bus labiau įtemptos ir apkrautos.
Na, o po ilgesnio laiko grįžtu su įrašu apie veido serumą iš L'Oreal, buvo prašiusių kuo greičiau apie jį papasakoti, tad skubu dalintis savo nuomone.

"Įkvėpimas ateina visada, kai žmogus to nori, bet dingsta ne visuomet, kai jis to nori."
Charlie Baudelaire


Produktas: L'OREAL Paris Revitalift Filler [+ Hyaluronic Acid] serumas su 1,5% hialurono rūgštimi
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: veido odai drėkinti, suteikti spindesio, kovoti su senėjimo požymiais, atkurti elastingumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina
Labiausiai nepatiko: per daug kvapiųjų medžiagų
Tūris: 30 ml
Kaina: 18,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: REVITALIFT FILLER serumas su tyra 1,5% hialurono rūgštimi – naujos kartos serumas, kuris veiksmingai kovoja su senėjimo požymiais, atkuria odos drėgmę bei suteikia spindintį jaunatviškos odos efektą. Ši pažangios technologijos priemonė, su sudėtyje esančiomis makro ir mikro hialurono rūgšties molekulėmis, veikia keliuose odos sluoksniuose, todėl efektyviau kovojama su raukšlėmis*, oda atgauna elastingumą, atrodo lygesnė, jaučiasi stangresnė bei tonizuota. Serumas tinka visų tipų odai, greitai įsigeria nepalikdamas riebumo pojūčio.
*Palaipsniui mažėja raukšlės: per 2 savaites – 14%, per 4 savaites – 31%, 
per 6 savaites – 47% (klinikinis įvertinimas, 53 moterys).

NAUDOJIMAS: du kartus per dieną įlašinkite 2 – 3 lašus šio veido serumo ant švarios, sausos veido ir kaklo odos, ir įmasažuokite į odą. Palaukite kol serumas įsigers ir tepkite veido kremą.


Pakuotė. Pastelinės violetinės spalvos pakuotės man regis jau tapo šios kompanijos vienu iš lengvai atpažįstamu ženklu, nors kompanijos linijos turi skirtingas spalvas, tačiau L'Oreal labai lengva atskirti pagal dizainą. Kompanija naudoja akiai patrauklias spalvas ir labai gausiai informacija, užrašais apkrautas pakuotes. Serumas atkeliauja kartoninėje dėžutėje su visa pagrindine informacija keliomis kalbomis. Stiklinis serumo buteliuko dizainas gerokai kuklesnis, mažiau apkrautas. Labai patogu, kad pakuotė su pipete, kuri leidžia tiksliai dozuoti reikiamą gaminio kiekį. Kol kas pipetė veikia puikiai ir tikiuosi taip bus iki pabaigos. Vienintelis aspektas pakuotėje, dėl kurio abejoju yra užsukimas - neįmanoma pipetės su dangteliu užsukti pilnai - ji savaime pasisuka atgal, tad... nemanau, kad galėčiau pakuotę vežtis su savimi į keliones, pasiimti su savimi į savaitgalio išvykas.

Kvapas mano galva yra prasčiausias šio produkto aspektas. Aš supranti, kad žmonės mėgsta skaniai kvepiančias priemones, moterys mėgta skaniai kvepėti ir užuosti malonius kvapus. Tačiau... kai veido priežiūros priemonių kvapai kuriami papildomomis priemonėmis... Kam? Mano galva veido odai tikrai nereikia kvapų. Šio serumo kvapas labai stiprus, nors nemeluosiu, kvapas malonus, kosmetinis. Tačiau... aš aromatą užuodžiu dar kuris laikas po padengimo, dengiant uoslė aiškiai atpažįsta per stiprų kvapą ir nuteikia skeptiškai.

Konsistencija maloni, lengva, skysta, tekanti.


Sudėtis: Aqua/Water, Glycerin, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Sodium Hyaluronate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Disodium EDTA, Secale Cereale Seed Extract/ Rye Seed Extract, Ascorbyl Glucoside, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.


Poveikis. Pirmiausia norisi šiek tiek pakalbėti apie sudėtines dalis: serumo pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, pH reguliuojanti medžiaga ir hialurono rūgštis. Toliau sudėtyje galima rasti odai naudingų kondicionuojančių, drėkinančių, odą šviesinančių ingredientų. Tačiau deja, L'Oreal tikrai nėra iš tų kompanijų, kurių sudėtis žibėtų iki pabaigos ir būtų visiškai saugi odai. Antrąją sąrašo dalį atidaro benzilo alkoholis, kuris ilgo naudojimo metu pažeidžia odos apsauginį barjerą ir gali sausinti, dirginti odą ir krūva ingredientų, skirtų serumo kvapams palaikyti, kurių didžioji dalis nesaugūs, potencialiai gali ne tik erzinti, bet ir būti tokiški ar sukelti kontaktinį dermatitą. Jei tik gamintojas būtų atsakingiau priėmęs iššūkį sukurti veiksmingą hialurono serumą; jei tik nebūtų naudojęs papildomų kvapiųjų medžiagų; jei tik būtų saugiai pasirinkęs konservantus. Apskritai vertinant sudėtį gali pasirodyti, kad lyg ir nieko blogo čia nėra, tačiau priemonės su tokia sudėtimi nekartočiau ir tikrai nesirinkčiau naudoti ilgesniam nei viena pakuotė, laikui. Ar gamintojo noras parduoti man vieną pakuotę, po kurios nusivilčiau sudėtimi? O gal parduoti toms, kurios nesidomi sudėtinėmis dalimis ir vertina intensyvius kvapus veido priežiūros priemonėse? 

Kaip veikia serumas? Serumas iš ties labai greitai susigeria į veido odą, maloni konsistencija neapsunkina odos, nepalieka lipnaus paviršiaus. Jaučiu, kad tuo momentu kai tepu ir dar kuris laikas po, oda drėkinama, po priemonės naudojimo jaučiasi glotnesnė, lygesnė ir iš ties skaistesnė, kiek šviesesnio, tolygesnio tono. Per gerą naudojimo mėnesį nepastebėjau jokio poveikio raukšlėms ir turiu įtarimą, kad vargu ar vien hialuronas gali naikinti raukšleles ar jauninti odą? Greičiausiai šis serumas gali veikti smulkias raukšleles, tačiau vargu ar po pakuotės bus matomas poveikis gilesnėms raukšlėms. 

Apskritai mano oda jaučiasi gerai, man patinka greitas susigėrimas, žaviuosi drėkinimo efektu. Tačiau vargu ar po šios pakuotės rinkčiausi tokią pat kartoti. Pirmiausia dėl labai intensyvaus kvapo - jo visiškai nereikia, o kartu su kvapu iš sudėties būtų pašalinta krūva nesaugių kvapų ingredientų. Nepasitikiu ir žalingu alkoholiu sudėtyje, tad vengiant apsauginio odos sluoksnio pažeidimo, tiesiog negalėčiau serumo naudoti ilgesnį laiką. Ar priemonė gera? Taip, ji veikia, tačiau kartu galima atrasti geresnių sudėčių hialurono serumų, kuriuos naudoti galima be baimės ir rizikos.

P.S. hialurono serumą būtina 'užrakinti" veido kremu. Jei su kitais serumais galima bandyti žaisti nenaudojant kremo, tai serumams, kurio pagrindas yra hialurono rūgštis, kremas, losjonas ar drėkinanti emulsija ant viršaus tiesiog privaloma.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų BŪK nagų lakas Nr. 215.

Komentarai

  1. Dėkoju už atsiliepimą, laukiau jo :) Ir manau, kad pati nesirinksiu šio produkto, kaip minėjot sudėtis ir kvapas... Norėtųsi paprastesnės, bet efektyvesnės priemonės :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš to paties The Ordinary man regis gali būti labai geras hialuronas, tiesa nebandžiau, tik žiūrėjau sudėtis. O L'Oreal man pasirodė ženkliai per daug kvapų :(

      Panaikinti
  2. aš ne į temą, kaip ir dažniausiai :DDD

    šita alyvinė spalva, kuria paspalvinta tavo blogo juosta dabar - man kažkoks kosmossas, aš ne tik sėdžiu su tokia spalva lakuotais nagais, bet noriu visko šios spalvos. :DDDD nesuprantu kas pasidarė, bet spalvos ėmė labai traukti mane, iki šiol išvis man kuo neutraliau tuo geriau buvo, o dabar.. nesuprantu kas man daros :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viskas į temą, laiku ir vietoje ;)
      Spalvos yra gėris, spalvos kuria nuotaiką, emociją ir jei norisi - pirmyn :D Gal veikia pavasaris?

      Panaikinti
  3. Aš jau beveik sunaudojau šį iki galo. Patiko! Gal net labiau nei prašmatnesni hialiuronai, nes netempia odos :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Naudoju Ordinary heliuroną. Pusė bėdos. Efekto didelio nejaučiu, bet jau lipnus tai eina sau! Kažkaip net nemalonu naudoti. Gal kaip nors užteks kantrybės sunaudoti, bet man asmeniškai nepatinka. Net po kremu jaučiasi sunkumas ir lipnumas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Eina sau, man lipnumas irgi nepatinka. O kuris čia Ordinary serumas, nes jie porą turi?
      L'Orealio nelipnumus, vos vos jaučiasi kai pradeda susigėrinėti.

      Panaikinti
  5. The Ordinary Hyaluronic Acid 2 % + B5 - lipnus reikalas. Pirkau Sephoroj. Tai nemanau, kad produktas sugedęs ar dar kažkas ne taip. Tiesiog tokia formulė. Ir jei padauginu - 2 pipetės išspaudimai - tai vos ne kaip klijai. Labai gaila, nes toks išreklamuotas dalykas, o dar ir sudėtis gera. Ir kaina patiko. Taip kad bandau savo kantrybės ribas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą