APŽVALGA. Avon pėdų šveitiklis su jūros druska

"Visą gyvenimą būkite užtikrinti ir statykite pėdas į tinkamą vieta, tuomet tvirtai atistokite"
Abraham Lincoln

Aš esu iš tų žmonių, kurie nepriklausomai nuo sezono rūpinasi absoliučiai visu savo kūnu. Net žiemą nuolat šalinu nereikalingus plaukelius nuo kojų (nors jas matau tik aš ir mano brangiausias), taip pat šaltuoju metų laiku nepamirštu pedikiūro, kurio pirmasis žingsnis - negyvų odos ląstelių šalinimas - šveitimas. Šiai procedūrai man labiau patinka naudoti pėdų šveitiklį nei pemzos akmenėlį. Grūdėti šveitikliai yra daug švelnesni, taip mažiau rizikos pažeisti sveiką pėdų odą. Tačiau jei turite didesius sukietėjusios senos odos plotus ant pėdų, tikriausiai vient šveitiklio nebus gana.

Net jei šaltuoju metų laiku neturite kam parodyti savo nuostabių kojų ir pėdų, rekomenduoju palepinti jas šveitimo procedūromis, pamaitinti geru kremu, pasidaryti pedikiūrą, nulakuoti nagus širdžiai miela spalva, ir pastebėsite, pasitikėjimas savimi išaugs, na, o jei jums reikia daugiau... besirūpindamos savimi pasijausite moteriškesnės, seksualesnės ir veidą tikrai nušvies šypsena. Jei vis dar abejojate - pabūkite savanaudiškos ir  suteikite tokį malonumą tik sau....


Produktas: AVON foot works gaivinamasis pėdų šveitiklis su jūros druska
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pašalinti suragėjusias odos ląsteles pėdų srityje, atgaivinti pėdų odą
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač šiurkščiai, sausai ir suskeldėjusiai odai
Labiausiai patiko: švelnus, bet efektyvus poveikis
Tūris: 75 ml
Kaina*: 15,00 Lt ( 4,34 €)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Jūros druska padeda nušveisti ir sušvelninti pėdų odą. Dumblių ekstraktas ramina pėdas. Tonizuoja, atnaujina ir švelnina pėdų odą. Tinka sausai, šiurkščiai ir suskeldėjusiai odai. 
Naudoti: sukamaisiais judesiais masažuoti šveitikliu drėgnas pėdas, ypač ten, kur oda šiurkšti ir sausa. Švariai nuplaukite.

Gaminio pakuotė įprastinė, paprasta, tik norisi išskirti, kad labai smagu matyti kiek gaminio dar liko - pro matinį pakuotės plastiką puikiai matosi sunaudoto gaminio kiekis. Pakuotė užsukama baltu, pusiau skaidriu, pusiau matiniu dangteliu.

Konsistenija. Pėdų šveitiklis man prinena jūrą: melsvas želinis pagrindas, tarsi vanduo; ir lyg jūros akmenukai - 3 skirtingų rūšių - aguonos dydžio juodos, vidutinio dydžio baltos ir pailgos rudos dalėlės. Vertinat pagal formą ir dydį, jos turėtų suteikti skirtingo intensyvumo šveitimą. Bet susimaišiusios kartu tampa idealaus šiurkštumo šveitikliu.

Šveitiklio kvapas gaiviai aštrus, galbūt kažkiek ir primena jūros kvapą, bet mano uoslei jis asocijuojasi su gaiviais, stipriais vyriškais kvepalais. 😁


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Polyethylene, Glycerin, Oxidized Polyethylene, Acrylates Copolymer, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, BHT, Parfum, Rubus Idaeus Seed, Paraffin, Benzophenone - 3, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Maris Sal, Cocos Nucifera Oil, Methylchloroisothiazolinone, Algae Extract, Lecithin, Methylisothiazolinone, CI 16035, CI 42090, CI 61570, CI 15985, Hexyl Cinnamal.

Labai gaila, kad AVON kompanijos produktų sudėties negalima pamatyti anksčiau, nei įsigyjamas gaminys, mat nei kataloge, nei kompanijos svetainėje nenurodytos sudėtinės produktų dalys. Žinoma, visiškai nerealu sudėtis nurodyti produktų kataloge, tačiau manyčiau kompanija turėtų pasvarstyti apie ingredientų sąrašo pateikimą internetinėje svetainėje. Tokiu atveju kiekvienas prieš pirkdamas galėtų pasitikrinti, ar  tenkina esamų medžiagų pobūdis vienoje ar kitoje priemonėje.

Pėdų šveitiklio sudėtyje saugių produktų sąlyginai mažai, didžiąją dalį sudaro vidutinio saugumo produktai ir 3 kenksmingos cheminės medžiagos, kurių 2 yra ir pavojingos ir be viso to, puikuojasi sudėties sąrašo viduryje. Taigi, jos procentaliai pakankamai daug.


Poveikis. Šveitiklis labai malonus naudoti, jis nėra šiurkštus. Kartais norisi netgi šiurkštesnio. Papildomą šiurkštumą, šveitimo intensyvumą galima išgauti stipriau spaudžiant ranka prie pėdų ir intensyviau masažuojant odą. Šveitiklio poveikiui priekaištų neturiu: puikiai nušveičia pėdas, atgaivina pavargusias kojas. Pėdų oda tampa švelni.

Nors pilna pėdų šveitiklio kaina gali atrodyti didoka, tačiau Avon kompanija dažnai siūlo nuolaidas savo produktams. Kadangi teko ilgai dirbti šios (ir Oriflame) kompanijos konsultante, visada perku gaminius su nuolaida. Pavyzdžiui, su didžiausia nuolaida pėdų šveitiklius iš Avon galite įsigyti už 9 Lt su tupučiu. Medžiojančioms nuolaidas rekomenduoju laukti būtent tokios kainos. Už šiame įraše aptariamą produktą sumokėjau 10,90 Lt.


Reziumė. Man labai patinka Avon kompanijos pėdų šveitikliai. Praktiškai visi jų pėdų šveitikliai pakankamai švelnūs, bet kartu ir efektyvūs, šis, gaivinamasis šveitiklis, ne išimtis. Vienintelis minusas, nelabai gera šveitiklio sudėtis.




Ačiū, kas skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai