APŽVALGA. Essence spalvotas lūpų balzamas "happy holidays" primenantis lūpų dažus

"Karčiavimasis gana greitai prives jus prie kvailo poelgio"
Bruce Lee

Sveikos, mielosios,
Nepatikėsite, kaip apsikvailinau... Papasakosiu ir jums.
Nesenai lankiausi vienoje kosmetikos parduotuvių ir vienoje iš lentynų, atskirai nuo Essence ir Catrice kosmetikos stendų radau daugybę įdomių ir dauguma visiškai nematytų dekoratyvinės kosmetikos gaminių, daugiausia iš Essence ir Catrice kosmetikos. Gal dėl to, jog mačiau Essence svetainėje, jog kompanija papildo stendą naujovėmis, mano protas, neatsiklausęs mano nuomonės 😊  nusprendė, kad šis ir dar keletas kosmetikos niekučių bus tos lauktosios naujovės.... Galite patikėti? Pernelyg nesvarstydama keletą gaminių įsimečiau į pirkinių krepšelį ir parsinešiau namo...

Taigi, jau kuris laikas, laukiu, kada gi šių kompanijų svetainėse pasirodys mano įsigyti "nauji" gaminiai. Ir vis galvoju, kaip čia jums tas naujoves pateikus kiek anksčiau, tačiau laiku... Laukiu, kurpiu planą ir savaitgalį dėlioju mintis, fotografuoju.

Kupina vilčių tą savaitgalį apsilankau Essence puslapyje, ir o, yra, paieška rado "happy holidays" kolekciją su Kalėdinėmis (!) kosmetikos "naujovėmis". Apžiūrėjau kiekvieną, suplanavau, kurią dar norėčiau išbandyti ir pradėjau naršyti po puslapį. Jūs neįsivaizduojate, kaip nusivyliau, pagaliau pastebėjusi, jog "happy holidays" kolekcija buvo parduodama 2013 m. gruodį - 2014 m. sausį. :(

Bet, suplanuotos apžvalgos ir fotografijų nesinori mesti lauk, tad įrašą visgi pateiksiu. Vienaip ar kitaip, šią priemonę vis dar galite įsigyti kosmetikos parduotuvėse, tik nepamirškite paklausti, kur yra senų "naujovių" kosmetikos skyrelis 😊



Produktas: ESSENCE "happy holidays" spalvotas lūpų balzamas "run, run rudolph!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: švelninti lūpas ir suteikti joms spalvą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: švelni, minkšta gaminio tekstūra
Tūris: 1,9 g
Kaina*: 8,99 Lt ( 2,60 €)
Kur galima įsigyti: Drogas ir Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 8,5 / 10

Ką žada gamintojas: hohoho – supindėkite! Puiki lūpų balzamo tekstūra rūpinasi jūsų lūpomis, jos tampa švelnios it šilkas. Balzamas suteikia lūpoms gaivią spalvą: subtilią raudoną ar gražią rausvą. Galimi atspalviai: 01 - run, run rudolph! ir 02 - sugar plum fairy.

Nuotrauka skolinta is Essence svetaines ČIA

Mažutė, ryški, kompaktiška lūpų priemonės pakuotė spinduliuoja džiaugsmą, ir apskritai, matyt dėl to, kad yra iš Kalėdinės kolekcijos, yra nepaprastai miela. Balzamas atkemšamas kamšteliu, o pats produktas išsukamas sukant lūpų priemonės pakuotės pagrindą. Labai patogu įsimesti į rankinę ar nedidelę kosmetinę ir, jei skaitysite toliau, ne tik patogu, bet ir reikalinga...

Lūpų balzamo konsistencija sunkiai telpa į lūpų dažų ar lūpų balzamo konsistencijos rėmus - nors pakuotėje ji kieta, tačiau ant lūpų dengiasi labai švelniai, yra drėgna ir nepaprastai minkšta. Jei pakuotė būtų kitokia - sakyčiau jog tai greičiau lūpų blizgesys. Sunku pasakyti, kam konkrečiai priskirti, bet apibūdinant konsistenciją - drėgmė, minkštumas ir švelnumas - trys žodžiai kuriais norisi apibūdinti. 😊


Spalvotas lūpų balzamas kvepia saldžiai, tačiau kvapas labai silpnas. Skonis primena vazelino.

Sudėtis: POLYBUTENE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, BEHENYL BEESWAX, STEARYL BEESWAX, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, OZOKERITE, ISOPROPYL PALMITATE, LANOLIN, ISONONYL ISONONANOATE, POLYETHYLENE, CITRIC ACID, BHT, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 6 LAKE/RED 7 LAKE), CI 45380 (RED 21), CI 45410 (RED 27/RED 27 LAKE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Poveikis. Lūpų balzamas (vis norisi sakyti lūpų dažai) labai lengvai paskirstomas ant lūpų. Suteikia lūpoms beveik raudonų lūpų efektą. Man gražu, kai nesinori akį rėžiančio efekto. Spalva išlieka geriausiu aveju apie 2 valandas, bent jau po poros valandų norisi spalvą atnaujinti. Tad kompaktiška pakuotė praverčia nešiojantis rankinėje.
Gaila, bet kaip lengvai balzamas paskirstomas ant lūpų, taip pat lengvai dalis (nors ir nežymi) nuvairuoja iš lūpų kontūro. O kadangi spalva beveik raudona, tai akivaizdžiai matosi. Sekančią dieną jau naudojau lūpų pieštuką, taip prailgindama spalvos išlaikymo lūpų kontūre laiką.


Balzamas puikiai atrodo ant lūpų, suteikia joms drėgną, sultingą, raudoną atspalvį. Ir tokį pat malonų lūpų pojūtį vos tik pasidažius.  Nepaisant dailiai atrodančių lūpų, balzamas jas sausina - po 4-5 valandų norisi lūpas papildomai pamaitinti balzamu ir tik tuomet vėl padengti jas spalva. Jokio, balzamams paprastai būdingo gydomojo efekto, šiame lūpų gaminyje nepastebiu. Ar tikrai galima vadinti šį produktą lūpų balzamu?


Jau kai suvokiau, kad apsikvailinau nusipirkusi senos kolekcijos produktą, tai išnaršiau absoliučiai visą Essence svetainę, Ir radau balzamo kainą 8,99 Lt. Turiu pasakyti, jog pati už priemonę mokėjau kiek daugiau nei 5 Lt, tačiau negaliu tikslios kainos pasakyti - ne mažiau 5, bet ne daugiau 6 Lt.
Spėju, jog lūpų balzamas - dažai kolekcijos išpardavimo metu buvo parduodami po  8,99 Lt ir tik vėliau, pasibaigus kolekcijos išpardavimo laikui, norint parduoti likučius jiems buvo pritaikyta akcija ir jie perkelti į atrastą senų naujovių skyrelį kosmetikos parduotuvėje.

REZIUMĖ. Nedidelė lūpų balzamo - lūpų dažų  kaina, gražus efektas ant vienos svarstyklių lėkštelės ir sąlyginai trumpas spalvos išlaikymas, lūpų sausinimas bei jokio balzamo efekto (pavyzdžiui, maitinamojo, drėkinamojo ir pan.) nebuvimas ant kitos. Iš esmės man patiko spalva ir pojūtis ant lūpų, tačiau esami trūkumai neleidžia įvertinti produkto geriau nei dabar.


Ar jums įdomu, kokių dar "naujovių" įsigijau?
Rašykite, komentuokite, išsakykite savo nuomonę...




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai