NUSIVYLIMAI. BŪK daugiafunkcinė priemonė nagams "3 in 1"

Kas tinka viskam, netinka niekam...

Yra toks posakis: kas tinka viskam, netinka niekam... Ir iš tiesų, mes tokie skirtingi, turime skirtingus kūnus, skirtingą odos, plaukų drėgnumą, pažeidimo lygį, skirtingus poreikius, galiausiai skirtingą požiūrį ir skirtingus vertinimo aspektus.

Dažniausiai universalios priemonės idėja - įtikti įvairių poreikių turintiems, kuo platesnės auditorijos pirkėjų ratui. Gražu, tačiau... norint įtikti, gaminys praranda savitumą ir unikalumą, netenkina išimtinių atvejų ir būna pritaikyta statistiniam vidurkiui. Dažnai, kartu su universalumu, siekiant pagaminti ir parduoti kuo daugiau, nukenčia ir gaminių kokybė... Kas tinka viskam, netinka niekam... Šis gaminys man būtent vienas tokių.




Produktas: BŪK priemonė nagams "3 in 1"
Gamintojas: EU Coop Bergerac NC, Prancūzija
Paskirtis: naudojamas kaip: nagų lako pagrindas, stiprinimo priemonė ar viršutinis nagų lakas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: idėja sukurti daugiafunkcinę priemonę
Tūris: 11 ml
Kaina*: 5,49 Lt ( 1,59 €)
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose
Įvertinimas: 4 / 10

Ką žada gamintojasTrijų funkcijų priemonė, kuri gali būti naudojama kaip:
  • nagų lako pagrindas, kuris padidina lako sukibimą su nago plokštele, 
  • nagų stiprinimo priemonė, 
  • nagų lako stipriklis, suteikiantis nagų lakui blizgesio efektą ir puikų manikiūro išbaigtumą.
Visos "BŪK" nagų priežiūros priemonių pakuotės visiškai identiškos - skaidrus buteliukas su pagrindine informacija bei švelniai žalsvu užsukamu dangteliu - šepetėliu. Taip pat nuo šio gamintojo neatsiejama logotipo detalė - laumžirgis. Įdomu, ką jis reiškia?

Švelniai violetinės spalvos, nagų priemonės konsistencija gana tiršta, dėl to pakankamai sunku padengti laką plonu sluoksniu, o padengiant storiau, priemonė labai ilgai džiūva. Daug ilgiau nei pats lakas. Dažniausiai džiuvimo procesas užima keliolika minučių. Tačiau ir tai negarantuoja, kad priemonė pilnai sustingusi ir sukibusi su nago plokštele - jei einu miegoti po 30 minučių nuo priemonės padengimo ant nago, tai ryte pabundu su patalynės (medžiagos) įspaudais.

Priemonės kvapas labai aštrus ir nerekomenduoju stengtis jo užuosti ar įkvėpti tiesiai iš buteliuko.


Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Phthalic Anhydride / Trimellitic Anhydride / Glycol Copolymer, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acetyl Methionine, Methionine (and) Acrylates Copolymer (and) Dimethiconol (and) Cyclomethicone (and) Benzophenone, Dimethicone, MEK, CI 60725.


Poveikis. Esu nepatenkinta šiuo BŪK gaminiu dėl anksčiau minėtos per tirštos konsistencijos, kuri neleidžia lako padengti plonesniu sluoksniu. Be to, padengimo procesas yra ganėtinai sunkus: dėl per plono šepetėlio reikia keleto priemonės perbraukimų per nago plokštelę ir dėl tirštumo, anksčiau užteptas lako ruožo paviršius "susivelia", atsiranda nelygumų, kuriuos reikia palyginti didesniu lako kiekiu. Nepadeda ir sulipę šepetėlio šereliai. Vienintelis, kiek veikiantis būdas - uždėti didžiulį priemonės lašą ir bandyti greitai jį paskirstyti ant nago plokštelės.


Kad išvengti burbuliukų, jokio nagų lako negalima purtyti. Aš visada švelniai, lėtai pavolioju buteliuką tarp delnų, tačiau kad ir ką bedaryčiau, ši priemonė nuolat pasidengia su burbuliukais. Bandžiau tikriausiai visus įmanomus būdus, tačiau nė vienas jų nepadėjo gražiai padengti lako.

Nepaisant visų išvardytų trūkumų, pats didžiausias yra neaiški lako paskirtis. Graži idėja sukurti daugiafunkcinę priemonę, kuri pakeistų 3 skirtingus produktus šiuo atveju, švelniai tariant, nepavyko. Produktas ne tik kad nepakeičia 3 priemonių, tačiau neatitinka (bent vidutiniškai) nei vienos iš funkcijų:
  • priemonė netinkama naudoti kaip nagų lako pagrindas, nes džiūva per ilgai - manikiūrui skirti visą dieną mažų mažiausiai nelogiška. Be to, susidarę burbuliukai trukdo gražiam spalvoto lako padengimui, nelygumai matomi ant spalvotos priemonės.
  • nors naudoju jau daugiau nei mėnesį, nepastebėjau stiprinamojo nagų efekto - nagai ir toliau lūžta ir skilinėja taip pat dažnai kaip anksčiau.
  • didžiausia bėda, kai priemonę bandau panaudoti kaip viršutinį nagų laką. Ant spalvoto lako susidaro dar daugiau burbuliukų, arba jie tiesiog vizualiai geriau matomi. Be to, priemonė suskystina spalvotą laką, taip dar prailgindama priemonės džiuvimą. Padengti priemone spalvotą laką ganėtinai sunku ir visad galutinis rezultatas manęs netenkina.

Priemonė, vartojama kaip nagų lako stiprinklis pradeda skilinėti ir nusilupinėti dar tą pačią parą. Kiek ilgai lakas išsaugo spalvotą nagų laką ar kiek ilgai manikiūru galima 'džiaugtis' padengiant ją kaip nagų lako pagrindą, negaliu pasakyti. Paprasčiausiai pritrūksta kantrybės laukti arba tenka nuvalyti visą vakaro darbą.

REZIUMĖ. Visiškai nekartotinas produktas, kuriame nerandu jokių pliusų, galbūt išskyrus bandyti naudoti priemonę kaip bespalvį laką, tačiau ne ant spalvoto lako, o tiesiog ant nagų, žinoma, jei bus kantrybės žaisti ir laukti, kada gi pagaliau priemonė galutinai sukietės ir išdžius ant nago plokštelės.




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Tikrai keista, kad Jums pasitaikė tirštas nagų lakas, nes turiu įtarimą, kad gal jis buvo šiek prasuktas, gavo oro, todėl ir sutirštėjo. Nes šį nagų laką esu pirkusi bent tris kartus - jis tikrai tikrai nebuvo tirštas. Tiesiog paprastas, bespalvis nagų lakas ir tikrai greitai išdžiūva. Tiesa, panaudojus daugiau nei pusę, jis pradėjo tirštėti. Dėl burbuliukų - gali būti, kad kambaryje per šilta, todėl ir susidaro burbuliukai. Pabandykite laką palaikyti truputį šaldytuve. Gal padės :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti, kad tikrai pasitaikė prasuktas, atidarytas ir vėl užsuktas buteliukas.
      Man labai nepatinka, kad ant produktų neberašoma jo pagaminimo data arba apskaičiuota data, iki kurios geriausia naudoti. Juk niekad nežinai, kur kas sugalvos atsukti, atidaryti, pauostyti ar pabandyti, o dar kiek produktai prastovi parduotuvėje, niekas nežino. 12 mėn nuo atidarymo ženklinimas naudongas tik pardavėjams bet ne vartotojams.
      Dėl burbuliukų - nelabai norisi tikėti, kad kambario temperatūra turi įtakos burbuliukų susidarymui. Kartu laikomos kitos nagų priemonės ir spalvoti lakai "nesiburbuliuoja" ant nago.
      Ačiū už patarimą dėl šaldytuvo. Išbandysiu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą