#3/14 Spalio mėnesio baigti produktai

Kartais tiek daug visko nutinka iš karto, kartais viskas baigiasi vienu metu...

Per mėnesį pabaigti produktai mano namie keliauja į specialią dėžutę, iš kurios mėnesio pabaigoje traukiu tūbeles, buteliukus, pakuotes lauk ir rašau jums apie tai, ką baigiau per praeitą mėnesį. 


Šį mėnesį produktų kaip niekad daug - tačiau apie praktiškai visus jau buvo kalbėta ir pasakota. Kaip visada, veido, plaukų ir kūno priežiūros produktai gerokai viršija dekoratyvinės kosmetikos kiekius. Apskritai, mano nuomone pirmiausia reikia rūpintis oda. Be to, norėdama labiau sekti išleidžiamus pinigėlius ir sunaudojamus kosmetikos kiekius, papildomai įtraukiu ir iki šiol neminėtus grožio priemonių priedus.

Plaukų priežiūra

1. SWISS O-PAR "Silver" violetinis plaukų šampūnas blondinėms. Produktas atlieka savo darbą, apsaugo plaukus nuo geltonų atspalvių, juos pašalina, tačiau man labai nepatinka odos ir plaukų sausinimas. Šiuo metu ieškau geresnės priemonės, pašalinančios geltonus atspalvius, kuri nesausintų plaukų.
VERDIKTAS: jei nerasiu geresnio produkto, teks kartoti.

2. PETAL FRESH ORGANICS Pure Hair Rescue "Thickening" šampūnas man labai patiko. Labai patiko storinantis plaukų efektas. Tiek vizualiai, tiek liečiant plaukus jų atrodė daug daugiau. Be to, bijau priskirti nuopelnus nepelnytai, tačiau manau, jog šiek tiek paskatino naujų plaukų augimą, nes pastebėjau daugybę naujų plaukučių.
VERDIKTAS: taip, mielai kartočiau, tik priedo, norėtųsi tos pačios linijos balzamo.

3. GARNIER Fructis "Oil repair 3" balzamas sausiems ir pažeistiems plaukams labai patiko šio balzamo kvapas. Ir visai neblogas efektas. Tačiau dabar naudoju kiek geresnį balzamą pažeistiems plaukams, tad nežinau ar grįžčiau prie šio produkto. Galbūt...
VERDIKTAS: manau kartotinas produktas

Kūno priežiūra

4. KAPPA dušo želė "Moda" neblogas, tačiau vidutinis produktas. Tiesa, noriu išteisinti kai kuriuos aspektus. Apžvalgoje minėjau, jog "mane nuvylė dušo želė kvapas - malonus, pakankamai stiprus aromatas sklindantis iš buteliuko, maudantis praktiškai nesijautė". Visgi, rašydama apžvalgą turėjau slogą. Šiaip turiu alerginę slogą ir su ja kankinuosi praktiškai visus metus, todėl kvapus užuodžiu daug silpniau. Spalio viduryje mano slogos dingo ir paskutinius kelis kartus duše užuodžiau malonų dušo želė kvapą :)
VERDIKTAS: tikriausiai kartočiau.

5. PIELOR "Hammam el Hana" argan therapy "Egyptian White Musk" kūno pienelis nuostabus. Šilkinės odos efektas buvo paperkantis. Kaip ir spėjau, buvo labai sunku iškrapštyti paskutinius pienelio likučius (apytiksliai paskutinius 2 cm nuo buteliuko dugno), tačiau visa kita super.
VERDIKTAS: mielai kartočiau.

Veido priežiūra

6. RASA Veido šveitiklis su žaliąja arbata ir ryžių mikrogranulėmis bei vitaminu E pakankamai greitai baigėsi. Tai vienas iš tų produktų, kurie anksčiau ar vėliau tikrai sugrįš į mano kosmetikos lentyną. Puikus šveitiklis jautriai, sausai ir normaliai veido odai, dėl mišrios ir riebios odos, nežinau, ar smulkutės granulės būtų pakankamai efektyvios. Ir man labai gaila, kad negalima įsigyti didesnės šio šveitiklio pakuotės.
VERDIKTAS: kadangi dar neradau geresnio šveitiklio, tikrai kartosiu.

7. JOHNSON'S Baby drėgnos servetėlės be kvapiklių "Extra Sensitive" 56 vnt. Mokėjau nepamenu, apie 5-6 Lt. Nenustebkite, kūdikių servetėles dažnai naudoju makiažo valymui. Kūdikių drėgnos servetėlės yra daug švelnesnės už drėgnas servetėles makiažo valymui. Jose kiek mažiau cheminių medžiagų. Ir kartu jos neblogai nuvalo vandenyje tirpų makiažą.
VERDIKTAS: nebūtinai Johnsons, tačiau drėgnos kūdikių servetėlės būtinos mano vonios kambaryje.

8. ALDO VANDINI veido kaukė "Hydrating" su hialurono rūgštimi ir ikrų ekstraktu buvau suabejojusi dėl kvapo. Tačiau viskas su tuo kvapu gerai. Visgi, ne tik ši, bet ir visos kitos vienkartinės kaukių pakuotės yra labai neprotingai dozuojamos. todėl daug mieliau pirkčiau pilną pakuotę ir dozuočiau pati. Kaukės efektas labai patiko.
VERDIKTAS: kartosiu.

9. Oriflame Pure Nature "Pear & Nectarine" paakių srities želė neblogai gaivina paakių srities želė, tačiau užsideda plėvele. Be to, norėjosi lengvo maitinamojo ar drėkinamojo poveikio, kurio šiame produkte man pritrūko.
VERDIKTAS: galbūt kartočiau, galbūt ne. Abejonės dėl paakių priemonės, net ir sunaudojus visą pakuotę, neapleidžia.

Rankų ir kojų priežiūra

10. PALMOLIVE Naturals rankų ploviklis su natūraliomis alyvuogėmis ir alavijais. 750 ml. Dažnai perku Palmolive skystus rankų muilus, jie kvepia skaniai, šitas turi kreminę konsistenciją. O svarbiausia, savo darbą atlieka.
VERDIKTAS: mielai kartosiu

11. ALDO VANDINI "Sensual" rankų balzamas su tamarindu ir imbieru  baigėsi labai greitai... Apie balzamą jau pasakojau ir artimiausiu metu planuoju įsigyti pilno dydžio pakuotę.
VERDIKTAS: tikrai taip, kartosiu.

Dekoratyvinė kosmetika

12. Bourjois BB kremas 8in1 - kompaktinis makiažo pagrindas. Atspalvis 21-Vanilla. Nežinau, tokio prasto produkto per visą gyvenimą nesu naudojusi, o teko naudoti ir tikrai pigius gaminius. Veidas po valandos atrodo baisiai. BB kremas visiškai neatlieka savo funkcijos. Makiažo pagrindas už porą litų manau atrodytų daug geriau. Taigi, mano pinigai išmesti į balą. Buvau savaitei įmetusi į nenaudojamos kosmetikos stalčių, tačiau pagalvojau, kad taip ir pragulės jis ten metų metais. Galiausiai sukandusi dantis sunaudojau ir pajutau palengvėjimą, kai galiausiai baigėsi. Net neįsivaizduoju, kaip į rinką buvo paleistas toks prastas, tokios populiarios ir mėgstamos firmos produktas. Tiesą sakant net apžvalgos metu skirti 4 iš 10 balų mano nuomone buvo per daug.
VERDIKTAS: jokiais būdais nekartotinas produktas, niekada ir nė už ką.

Burnos higiena

13. R.O.C.S. balinamoji dantų pasta "Coffee & Tabaco" Maximoje mačiau kainavo apie 23,99 Lt, bet aš pirkau Drogas su akcija apie 17,99 Lt. Visai neblogai nuvalo danties spalvos pasikeitimus ir apnašas, atsiradusias dėl kavos, arbatos ir raudonojo vyno.
VERDIKTAS: kartosiu

Įrankiai ir priedai

14. Rausva nagų dildė iš didžiulio komplekto su daug nagų dildžių. Pakankamai stambi, grubi dildė nagų formavimui. Kiek pamenu, apie 20-35 vnt. skirtingų dydžių ir skirtingo grubumo dildžių kainavo 1-1,50 svaro.
VERDIKTAS: Man patinka, tačiau abejoju, ar pavyks nusipirkti tokį komplektą dar kartą.

15. Kosmetiniai šepetėliai juodomis rankenomis buvo komplektuoti kartu su nedidele, tačiau nepaprastai gražia kosmetine. Man reikėjo tik kosmetinės, o šepetėliai niekada nebuvo naudojami. Pirmiausia, man nepatinka per trumpos rankenos, pudrai skirto galva per maža, kitu du - spėju šešėliams, galvos per didelės. Šereliai labai šiurkštūs, be to, kiek timptelėjus jie krenta lauk.
Žodžiu, prieš porą savaičių tvarkydamasi namus nusprendžiau, jog niekada jų nepanaudosiu pagal paskirtį, tad jie keliauja į šiukšliadėžę.
VERDIKTAS: kadangi niekada nenaudojau, tai nėra ko ir spręsti.

16. Gillette VENUS Spa Breeze skustuvo galvutė. 2 peiliukai apie 30 Lt. Skutimas - mano jautriai odai pats tinkamiausias plaukelių šalinimo būdas. Dvi apsauginės juostelės apsaugo odą nuo įbrėžimų, švelnus. Tai mėgstamiausia mano priemonė.
VERDIKTAS: tikrai kartojama.

17. Didelis pudros šepetėlis skaidiu koteliu. Nei firmos, nei kainos negaliu jums pasakyti. Tai yra pats pirmasis mano pudros šepetėlis. Naudotas daug daug daug kartų, matęs daug skirtingų pudrų, skaistalų ir bronzatų ir labai labai saugotas. Jei neklystu, jam apie 11-12 metų, tačiau pastaruosius metus jis visiškai nenaudojamas ir tik dėl nostalgijos ir prisiminimų laikomas drauge su kitais. Šiandieną jis pakankamai šiurkštus. Prieš kelias savaites tvarkydamasi nusprendžiau, kad gana laikyti daiktus tik dėl to, kad galbūt kada nors prireiks arba daiktai kelia tam tikrus prisiminimus. Šepetėlis buvo geras ir tikrai daug daug pasitarnavo paauglystės periodu, bet dabar laikas pasakyti ate.
VERDIKTAS: šepetėlis, nors ir buvo geras, pigus, bet šiandieną tiek daug gerų pasirinkimų. Be to, tikriausiai nerasčiau pirkti tokio paties, o tiesą sakant ir nebenorėčiau.

Kiti

18. SPAAS. The candle experience "Mangobellini" kvapni žvakė. Saldus, švelnus mangų kvapas beveik iš karto pasklinda po namus vos uždegus šią žvakę. Tiesiog negalėjau nepaminėti, nors tai nesusiję su kosmetika. Dega 60 valandų. Kaina Maximoje 19,90 Lt, Rimi 16,99 Lt
VERDIKTAS: rašant šį įrašą tokia pati žvakė skleidžia malonius kvapus nuo mano kosmetinio staliuko. Taigi, kartojama jau dabar.

Šiam kartui tiek, mano mielosios draugės. Jei trūksta kokios informacijos, parašykite man, komentuokite, diskutuokite. Jūsų nuomonė leidžia Gėlėtai kosmetinei augti...




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

Komentarai