LIRENE 3in1 valomoji micelinė priemonė veidui ir akims, be alkoholio

Kai rinkoje pasirodė micelinės priemonės, aš vis purkštavau kad nesąmonė, bet pabandžiusi jau niekaip nebemoku išsiversti ir gyventi be micelėmis papildyto vandenuko savo namuose. Ir nors neatsisakiau ir toniko, bet labai myliu micelines priemones. Tad šiandien jums papasakosiu apie pastaruoju metu išbandytą Lirene veido toniką mėlynoje pakuotėje, kuris lyg ir vadinasi 3in1, o kažkokio konkretesnio pavadinimo neturi. 

Kaip jūs gyvenat? Kaip jums sekasi? Pasiilgau jūsų komentarų, nuomonių ir diskusijų. Aš pakankamai ilgai vengiau rodyti savo asmeninį gyvenimą, savo veiduką, savo kūną ar publikuoti savo mintis bei išgyvenimus internetinėje erdvėje, tačiau su metais suprantu, kad aš neturiu dėl ko slapstytis, pakankamai pasitikiu savimi. Gal tik ne visuomet turiu tinkamų priemonių parodyti tą ką noriu ir kaip noriu. Vis susimąstau, kad norėčiau tinklaraštyje įvesti šiokių tokių naujovių, dažniau papasakoti apie save, kartais parodyti vieną kitą drabužėlį ar dienos aprangą. Ar jums būtų įdomu tokios temos? Gal pačios kažką norite pamatyti, pasiūlyti idėjų? Tai va, parašykit savo nuomonę komentaruose, galite ir paštu arba facebook'e, kur jums patogiau. O dabar kviečiu prie naujo kosmetikos apžvalgos įrašo.

"Pradžioje pokyčiai būna sunkūs, paskui painūs, o pabaigoje - tiesiog gražūs"
Robin Sarma



Produktas: LIRENE 3in1 valomoji micelinė priemonė veidui ir akims, be alkoholio
Gamintojas: "Dr Irena Eris Cosmetic Laboratories". Pagaminta Piaseczno, Lenkijoje
Paskirtis: veido odai - pašalinti nešvarumus, valyti makiažą, tonizuoti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: šviesina ir skaistina odą
Labiausiai nepatiko: silpnas valomasis efektas
Tūris: 200 ml
Kaina*: 4,50 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, www.pigu.lt, Maxima ir kitur, kur prekiaujama Lirene kompanijos kosmetika

Ką žada gamintojas: Švelnios sudėties priemonė su micelėmis skirta efektyviam ir švelniam veido valymui nenaudojant vandens.
3 in 1:
  1. Pašalina nešvarumus
  2. Nuvalo makiažą
  3. Tonizuoja.
D-Pantenlis, medus ir glicerinas minkština, lygina ir tonizuoja odą. Barbadoso vyšnių ekstraktas, gausus vitamino C, padeda regeneruoti ir šviesinti odą. Puiki formulė, visiems odos tipams.
Naudojimas: sudrėkinti vatos diskelį ir nuvalyti akių zonos ir veido odą.


Skaidraus plastiko buteliuko pakuotė su keistos formos baltos spalvos dangteliu. Dangtelio vienas kamputis toks kaip nukirstas, ir tai padaryta tam, kad būtų patogiau atidaryti dangtelio viršų. Tačiau naudojimo pradžioje atrodė, kažkodėl nesandariai, ir lyg palenkus priemonė pradės tekėti lauk, pro tą kamputį. Bet varčiau, visaip kaip spaudinėjau uždengtą buteliuką, ir žinokit niekas niekur netekėjo, nebėgo ir nepralašėjo, vadinasi buteliukas sandarus ir patikimas kelionėse.

Pats dizainas, kaip matote, labai paprastas, neturi nieko ypatingo: naudojamos mėlyna, sidabrinė balta ir juoda spalvos. Puošia tik užrašai ir vandens paveikslėlis. Nieko labai ypatingo, tačiau ir nieko, kas atstumia: švaraus, paprasto dizaino butelaitis.

Kvapas. Turiu pripažinti, kad šios priemonės kvapas stiprokas, na ji turi kažkokį keistą, neįprastą ir stiprią natą. Aromatas kosmetinis, jokio konkretaus kvapo, bet man pasirodė kiek per stiprus. Tonikams, veido valymo priemonėms man norisi kiek įmanoma švelnesnio ir neutralesnio kvapo.

Konsistencija. Šį kartą produkto įsipylusi į ranką nefotografavau. O kam? Tai vandens skystumo ir vandens skaidrumo produktas, atrodantis visiškai kaip įprastas vanduo.


Sudėtis: Aqua (Water), Glycerin, Poloxamer 188, Propylene Glycol, Panthenol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, BHT, Mel (Honey Extract), Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Polyaminopropyl Biguanide, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).


Poveikis. Aš niekad neatsisakiau veido toniko, net tada, kai pradėjau naudoti micelinį vamdenį. Tiesiog, toniką visuomet naudoju ryte, o micelinį vandenį vakare. Tokia veido priežiūros rutina man labai patinka ir atrodo tinka mano odai, mat vakare ant veido nešvarumų visuomet būna daugiau nei ryte.

Tad man micelinis vanduo iš esmės yra pirmas dalykas makiažui valyti. Aš visuomet valausi veidą ir makiažą miceliniu vandeniu, tada prausiu prausikliu, o paskui dar nuvalau miceliniu vandeniu. Na, bent jau taip darydavau, ko nepradėjau naudoti šios priemonės. Tiesą pasakius, ir nevyniojant žodžių į vatą - man ji nepatiko ir aš jos nesupratau. Pirmiausia, kaip mes visos žinome, tai micelinė priemonė turėtų nuvalyti veido makiažą. Bet ji labai labai prastai valo. Elementaraus makiažo pagrindo micelinis vanduo nėra pajėgus nuvalyti, jau nekalbu apie blakstienų tušą. Iš kur žinau, kad nevalo? Nes jei po jo perbraukiu veidą su toniku sudrėkintu vatos tamponėliu, tai jis būna pilnas makiažo likučių, o ir valant miceliniu vandeniu, jis man na jaučiasi, kad labai negerai, nešvariai ar sunkiai valo. O ir odai, oi kokį lipnumą suteikia, nemalonu. Aišku, tas lipnumas po kurio laiko dingsta, bet vistiek, nemalonu ir man labiau patiktų, jei jo nebūtų.

Apie gerus dalykus. Ar tokių yra? Žinokit tikrai yra, tai priemonė šiek tiek pašviesina odą ir suteikia jai nestipraus skaistumo efektą. Tačiau, na vistiek, pirminės ir pagrindinės funkcijos jis neatlieka, tai realiai tas šviesinimas nieko nekeičia. Nepatinka ir viskas. Jei po micelinės priemonės aš dar papildomai turiu naudoti makiažo valiklį, tai jau yra nelogiška ir nesąmoninga.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro su šokoladu,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Yra visai smagu paskaityti kaip zmogui sekasi. Gal but viena ar kita nuotaika padiktuoja ir pvz drabuziu ar kokios dekoratyvines kosmetikos spalvu pasirinkima. Galima sureaguoti i viena ar kita nutikima. Pasidalinti savo nuomone. Zodziu rasykite. Mums bus idomu paskaityti ir pasiziureti.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą