EVELINE Big Volume Lash Natural Bio Formula - blakstienų tušas "Deep Black"

Na ką, metas šiek tiek pakalbėti ir apie  dekoratyvinę kosmetiką, konkrečiai pasirinkau blakstienų tušą, kurį naudoju šiuo metu. Žinote, nors blogas man nebėra toks svarbus kaip anksčiau, tačiau man vis dar labai patinka testuoti, bandyti ir atrasti naujus dalykus. Prireikia kokio dalykėlio ir visuomet stengiuosi rinktis dar nebandytą, retokai grįžtu prie tų pačių gaminių. Rinkdamasi pastarąjį tušą aplankiau kelias parduotuves ir iš pradžių dar lanksčiau pirštus, skaičiuodama tušus, kuriuos esu jau bandžiusi, tačiau galiausiai nustojau: dauguma blakstienų tušų arba jau bandyti arba tam tikra kompanija manęs visiškai nedomina ir nekelia jokio smalsumo. Ir nors nieko per daug nesitikėjau, bet galiausiai mano pirkinių krepšelyje atsidūrė ryškiai žalios spalvos pakuotė su Eveline tušu, žadančiu didelės apimties blakstienas. 

"Kalbėjimas apie problemas sukuria problemas, kalbėjimas apie sprendimus sukuria sprendimus."
S. de Shazeris


Produktas: EVELINE Big Volume Lash Natural Bio Formula - blakstienų tušas "Deep Black"
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: labai greit sutirštėjo
Tūris: 10 ml
Kaina: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: gamintojo pažadų ant pakuotės nėra


Pakuotė. Ryškiai žalia, salotinės spalvos plastikinė tušo pakuotė atrodo visai paprasto dizaino su keliais stilizuoto šrifto užrašais. Tikriausiai didžiausią įspūdį (teigiamą ar neigiamą, bet įspūdį) palieka ta ryški spalva. Blakstienų tušo šepetėlis silikoninis, lankstus, vidutinio dydžio. Šereliai trumpėjantys link galiuko, tačiau beveik per visą galvutę vienodo ilgio. Atrodo patogus, tačiau jau pirmą kart realiai pamačius suabejojau dėl tos 'didelės apimties' pažado.

Kvapas standartinis blakstienų tušams, nieko labai neįprasto, nieko itin intensyvaus ar vos juntamo. Sakyčiau kvapas kaip kvapas.

Konsistencija iš pradžių kaip ir daugumos tušų vidutinė, paskui gana greit ima tirštėti.


Sudėtis: Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Polybutene, Glyceryl Stearate, VP/ Eicosene Copolymer, Copernica Cerifera Cera, Butylene Glycol, Oryza Sativa Cera, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Hydroxyethylcellulose, CI 77499


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo to, kad ant pakuotės žadama, kad tušas bus natūralios, bio formulės. Iš pirmo žvilgsnio atrodo kad ta sudėtis tikrai saugesnė, tačiau tik iš pirmo žvilgsnio. Čia yra ir  galima kancoregeniško trietanolamino, ir prieštaringai vertinamų (be ne saugių) konservantų Phenoxyethanol, keli parabenai. Tuomet tušo sudėtines dalis palyginau su keliais skirtingais tušais ir.. nesuprantu kodėl gamintojas sako, kad sudėtis "bio, natūrali"? Nieko išskirtinio šis tušas nuo bet kurio standartiškai mano naudojamo, jis tikrai neturi, nėra visiškai tyros ir nekaltos sudėties, tad pažadai labiau primena triukus suvilioti pirkėjus nei realius priemonės aspektus.

Iš pradžių blakstienų tušas atrodo kiek skystokas, tačiau situacija labai greit kinta - vos per savaitę konsistencija gana greit sutirštėja. Apskritai tai šitą tušą pradėjau naudoti birželio pabaigoje - liepos pradžioje ir... vos po mėnesio tušas jau beveik metamas lauk - pirmiausia dėl pernelyg tirštos, sunkiai bepadengiamos konsistencijos. 


Nesu sužavėta šio tušo efektu, deja. Mano galvoa jis suteikia normalų, labiau natūralų nei didelės apimties blakstienų efektą. Nuotraukose tušas daug sluoksniuotas, ilgai ir kruopčiai dengtas ir čia maksimalus ryškumas, kokį man pavyksta išgauti. Daugiau sluoksniuojant tušas lipina blakstienas. Apskritai jei dengti vieną sluoksnį efektas labai lengvas ir natūralus. Tai tikrai nėra tušas, kuris galėtų suteikti didelės apimties ir ryškių blakstienų efektą.

Jau minėjau, kad po savaitės tušas pradėjo tirštėti, o po mėnesio naudojimo dar ir trupėti aplink akis vos po kelių valandų! Rimtai? Tušas su konservantais sudėtyje ir realiai galima naudoti tik mėnesį? Keistoka...  ir tas trumpas laikotarpis manęs visiškai netenkina. Jau vien pigučius Essence ir Catrice galima naudoti 3-4 mėnesius. Tai realiai čia trumpiausiai naudojamas tušas, kokį esu kada nors bandžiusi iš vis. Na ir kas kad pigus, bet sudėtis niekuo neišskirtinė, efektas nėra ryškus ir itin didelis, o ir pirkti tušą mėnesiui man atrodo tiesiog nesąmonė. Nesužavėjo ir abejoju ar dar kokį tušą iš Eveline norėsiu bandyti. O gal žinote kokį tikrai gerą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Rekomenduoti sunku, nes jei man patiko, gali nepatikti Jums :) Mano naujas favoritas - GABRIELLA SALVETE MAGIC PRECISION VOLUME tušas -pakelia, užriečia blakstienas, visiškai jų nelipina, prailgina, tankina ir lengvai nusivalo; tikrai esu patenkinta šiuo pirkiniu :) Eurokos dabar jam nuolaida, jei neklystu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą ir rekomendaciją ☺ Būtinai pasižiūrėsiu.
      Tiesa, pritariu, rekomenduoti labai sunku, galima tik pasakyti kas patiems patiko ar nepatiko. Ir visgi pasidalijimas dažniau padeda nei pakenkia . Tad ačiū jums. 🙂

      Panaikinti
  2. kaip tik turiu ir baiginėju eveline bog volume lash waterproof (mėlynas) - labai patinka, pirkčiau dar, tik didelis šepetėlis gan nepatogus apatinėms blakstienoms pasidažyti, o šiaip nei byra, greit sudžiūva pasidažius, lengvas ir neapsunkina blakstienų o pats nuplovimas nėra toks jau ir sunkus, kaip gali būt su waterproof tušais)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geras. Ir tos pačios serijos! Kiek laiko naudoji?

      Panaikinti
    2. oi labai ilgai, šitą tušą turiu gal 3 mėn jau :D

      Panaikinti
    3. geras :D Gal maniškis koks pradarytas buvo, brokuotas ar senas. Hmm... gal reikės dar kada kokį Eveline tušą bandyti.

      Panaikinti

Rašyti komentarą