CLINIQUE Clarifying lotion 2 - skaistinamasis losjonas mišriai ir išsausėjusiai odai

Pradėjau testuoti advento kalendorių radinius. Iš abiejų didesnį smalsumą man kelia Clinique veido priežiūros priemonės: apie jas esu girdėjusi tikriausiai tik gerų atsiliepimų, tad labai norisi tikėti, kad pavyks atrasti kažką tikrai gero. Pažintį nusprendžiau pradėti nuo toniko - maniškis kaip tik baigėsi, tad turiu palankią progą pradėti kažką naujo. Daugmaž tokiu principu tikriausiai ir bandysiu - pasibaigus dabar naudojamam imsiu tos pačios paskirties Clinique po vieną produktą ir manau per kokį pusmetį jau būsiu pabandžiusi visus radinius. Tad koks tas skaistinamasis veido tonikas?

"Bet kuris kvailys gali apginti savo klaidą... Ir daugelis tai padaro."
Dale Carnegie
 

Produktas: CLINIQUE Clarifying lotion 2 - skaistinamasis losjonas mišriai ir išsausėjusiai odai
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: skaistinti, šalinti siragėjusį sluoksnį, dezinfekuoti odą
Tinkamas tipas: mišriai ir išsausėjusiai odai
Labiausiai patiko: nežinau, ilgai galvojau. Arba likusios sudėtinės dalys (hialuronas, hamamelijų ekstraktas) arba tik pakuotė.
Labiausiai nepatiko: daug alkoholio sudėtyje
Tūris: 60 ml. Galima nusipirkti 200 ml ir 400 ml pakuotėse
Kaina: 200 ml - 23,95 Eur/ 400 ml - 35,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Skaistinamasis losjonas veidui mišriai, išsausėjusiai odai. Vienas sveikos ir gražios odos požymių – jos skaistumas. Garsusis „Clinique“ skaistinamasis losjonas veidui lengvai nuvalo suragėjusį odos sluoksnį, skaistina ir dezinfekuoja odą. Skirtas mišriai, išsausėjusiai odai. 
Naudojimas: Ryte ir vakare nuprausus veidą muilu, losjonu lengvais judesiais nuvalyti odą, išskyrus paakių sritį.


Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė, kuri nėra skirta pardavimui - kažkas panašaus į promo pakuotę ar didelį mėginį. Storo, tvirto plastiko buteliukas su plastikiniu dangteliu atrodo gana paprastai: dizainas kompanijos gaminiuose man pasirodė labai vienodas, standartinis. Tonikas skiriasi tik ryškiais violetine spalva, ryškiaspalve pakuotė ir violetinės bei žalios spalvos kontrastu.

Kvapas mane išgąsdino jau pirmą kart pauosčius - kvepia stipriai, alkoholio.

Konsistencija vandens skystumo skaidrus skystis.


Sudėtis: Water/ Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Acetyl Glucosamine, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Sodium Bicarbonate, Red 6 (CI 15850), Red 33 (CI 17200), Ext. Violet 2 (CI 60730).


Poveikis. Pirmiausia tai sudėtis. Tiesą pasakius aš nesitikėjau pamatyti alkoholį antroje vietoje! Šio toniko pagrindą sudaro vanduo, alkoholis ir glicerinas. Kombinacija visai neviliojanti ir nors daugiau žalingų ingredientų čia nėra, tačiau jau vien didelė alkoholio koncentracija sausina, dirgina, pažeidžia apsauginį odos barjerą! Negalėjau patikėti tuo, ką matau - alkoholis tik tam kartui nuima odos riebalus, bet sausina.

Tikriausiai ir spėlioti nereikia, kad man nepatinka. Bandžiau ant odos ir tepant skruostus... griaužia akis nuo alkoholio! Negana to, jis sukelia stiprų dilgčiojimą, o skruostai stipriai parausta. Man visa tai sako, kad tonikas nėra tinkamas sausai odai. Kur ten sausai, net ir riebiai odai jo nerekomenduočiau, nes... kam jums alkoholis ant veido? Yra daug efektyvesnių ir saugesnių priemonių odos skaistumui ir negyvų ląstelių šalinimui. 

Pirmoji pažintis nepavykusi ir nuvilianti. Kryžiuoju pirštus, kad kiti produktai būtų geresni.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai