#77/2020 Gruodžio mėnesį baigiau.

Tad dar kartą su Naujais! Vakar planuose buvo tiesiog praleisti vakarą ramiai, su pižamomis ir maistu, tačiau prisiverčiau pasidažyti, net akių pravedimui kantrybės atsirado. Apsivilkus suknelę, lengvai pasipuošus nuotaika buvo visai kitokia, Naujus pasitikome šeimyniškai, ramiai, tačiau šventiškai. O Naujų metų dieną bloge prasideda naujas etapas su praėjusio mėnesio pabaigtais produktais.

"Kantrybė yra pagrindinis raktas į sėkmę."
B. Gatesas


Kūnui

Kremas, kuris gerai drėkino ir šiek tiek stangrino odą. Celiulitui efekto nepastebėjau. Skirtumas gal tik tas, kad vizualiai kiek mažiau matomas, tačiau jis niekur nedingo vien tik kremo pagalba. Apskritai celiulitas man regis sunkiai įveikiamas dalykas, kurio naikinimui reikalingas ne vien tik stebuklingas kremas, tačiau ir sportas bei tinkama mityba.
Kartočiau, neblogas.

Kokybiška vonios druska su saugiais ingredientais ir be jokių kvapų. Man asmeniškai nepatiko aliejus, kuris nusėdo ant kūno padengdamas plonu riebalo sluoksniu, bet čia skonio reikalas.
Nekartočiau.

Maloniai kvepėjo, tačiau mano skoniui burbulas galėjo būti didesnis. Atrodė, kad didesnis burbulas būtų davęs daugiau spalvos ir daugiau kvapo voniai.
Manau pakartočiau.

Kad ir ką dariau, kad ir kaip bebandžiau, tačiau šitas dezodorantas man neveikė. Su juo visuomet po labai trumpo laiko dvokiau labiau nei po visos dienos be dezodoranto. Nusprendžiau daugiau nebebandyti, man tiesiog neveikia, tad likučius metu lauk.
Nekartočiau.

Plaukams

Lengvos tekstūros plaukų aliejus, kuris suteikia spindesio ir paklusnumo. Labiausiai patiko kaip aliejinė kaukė, o plaukų aliejukus renkuosi sunkesnės tekstūros. Labiausiai tiktų ploniems ar riebiems plaukams.
Visai patiko, pakartočiau.

Porelei pritrūko kiek daugiau maitinamojo efekto. Ir visgi rezultatu esu patenkinta - suteikė plaukams daug minkštumo, švelnumo ir spindesio.
Patiko, manau pakartočiau.

Plaukus valė, oda jautėsi švaresnė ir ties šaknimis plaukai įgaudavo daugiau apimties. Tačiau šveitiklį buvo tiesiog beprotiškai sunku išskalauti iš plaukų. Nepatiko ir pakuotė.
Nemanau, kad kartočiau.

Plaukus plovė švariai, suteikė jiems spindesio. Man labiausiai patiko malonus, gaivinantis aromatas. Erzino pakuotė iš kurios praktiškai neįmanoma išspausti priemonės, nelabai maloniai nuteikė sudėtinės dalys.
Nemanau, kad kartočiau.

MĖGINYS.
Mano plaukams nepakako glotninamojo efekto, trūko priemonės riebumo. Braukiant pirštais per plaukus jie kibo, tačiau suteikė daug minkštumo ir purumo.
Nelabai tiko mano poreikiams, tad nekartočiau.

Veidui

Labai patiko šitas tonikas, jis iš ties skaistina ir šviesina veido odą, palaipsniui sumažėjo odos maskuoklis. Šiuo metu mano odai praktiškai nereikalingas maskuoklis ir prie to nemenkai prisėjo ir šitas tonikas. Nesu tikra tik dėl sudėtinių dalių.
Patiko, manau kartosiu.

Nelabai patiko vasarą, užtat šiuo metu tiesiog tobula. Kremas atrodo paprastas, tačiau labai kokybiškas. Priemonė maitina odą, jos nebetempia, jaučiu komforto jausmą. Pašerpetojus vaiko veido odai bandžiau tepti jo skruostus, kremas tiesiog nepriekaištingai lengvai susitvarkė su šerpetojimu.
Mielai pakartosiu.

MĖGINYS
Greit susigeria ir atrodo sukuria komforto jausmą. Aš jau anksčiau esu bandžiusi didesnę kremo pakuotę ir pamenu, kad labai nepatiko alkoholis sudėtyje ir blizgučiai. Šie bereikalingi priedai odai tikrai nepadeda ir ilgalaikėje perspektyvoje tikriausiai labiau kenktų. Veidui kremo netepiau, sunaudojau rankų odai.
Nepatinka sudėtis, nepatinka kremo koncepcija, tad ne, nekartosiu.

Viena efektyviausių lakštinių kaukių: veido oda iš ties atrodo gerokai jaunesnė, stangresnė, skaistesnė. Tikriausiai naudojant ilgesnį laiką galėtų ir raukšleles veikti.
Patiko, gal ir kartočiau.

Pavalė odos paviršių, suteikė matinį efektą. Inkštirų neįveikė, sumaišyti reikiamą konsistenciją buvo sudėtinga. Vidutiniška, galbūt kartočiau, o gal ir ne.

Labai patiko, be jokio vargo, be trynimo nuvalo makiažą, įskaitant ir atsparų vandeniui. Visiškai neerzina odos aplink akis.
Mielai pakartosiu.

Geros sudėties kremas lengvos konsistencijos, drėkina veido odą, ramina. Naudojau nuo pat rudens ir neapsidžiaugiau komfortu veido odai, greitu susigėrimu. Nustebino gerąja prasme.
Kartosiu.

Rankoms ir nagams

18. TITANIA nagų dildė
Iš pigesnių dildžių šios man pačios geriausios ir tarnauja pakankamai ilgą laiką. Turiu dar kelias tokias, bet ir toliau žadu vis įsigyti. Žinau, tikriausiai geriau būtų įprasti prie stiklinių dildžių, tačiau kad ir kiek bandžiau, mylimiausios man tokios popierinės.
Būtinai kartosiu.

Šiokia tokia permaina mūsų vonioje: smagiai spalvotas ir maloniai kvepiantis, kiek kitoks nei įprastai muilas. Sunaudojome per kokias 3 savaites, muilas rankų odos nesausino, gerai putojo. Tačiau nelabai sužavėjo sudėtis.
Galbūt kartočiau.

Šitam nagų lakui reikėjo kantrybės ir laiko, tačiau jis efektyvus ir veiksmingas. Man sustiprino nagų plokšteles, sumažino sluoksniavimąsi sutvirtino nagą, jis taip greit nelūžta. 
Kartočiau, patiko.

Maloniai kvepia, patogus naudoti, rankų odos nesausina. Apmaudu, kad Lietuvoje įsigyti sudėtinga.
Kartosiu, šitas kvapas įspūdingas.

Smulkmenos

22. AM žvakė
Per daug informacijos apie žvakę ant pakuotės nėra, pirkau Maximoje. Kvepia vanile, tačiau kvapas gerai jaučiasi tik indelyje, o kambaryje prastokai, aromatas silpnokas. Nežinau, nelabai būna ir geresnių kaukių.

Vaikiška dantų pasta, kuri labai švelniai, tačiau stebėtinai efektyviai šalina apnašas. Efektas patiko, bet dėl sudėties nuolat nenorėčiau naudoti.

24. WATSONS nagų šepetėlis
Turiu šitą šepetėlį nuo bloginimo pradžios ir... jis tiesiog sulūžo vonioje. Nieko nėra amžino, atitarnavo 6 metus. Labai patogi šio šepetėlio rankenėlė ir mažesnė galvutė. Manau pirksiu vėl arba kažką panašaus, kai nudėvėsiu dabarinį ir Mavala.

Naudojame, nors ir ne tiek daug, kaip anksčiau. Dėl kai kurių sudėtinių dalių man kyla abejonių, norėčiau pasikonsultuoti su gydytoju. Ir visgi, efektą naudojant jaučiu, tad kartas nuo karto kartojame.

Dekoratyvinė

Pats balčiausias makiažo pagrindas, kokį man yra kada tekę ne tik kad turėti, bet apskritai ir matyti. Naudojau pašviesinti visiems per tamsiems veido produktams ir turiu pastebėti, kad puikiai atlikdavo savo darbą, lengvai maišėsi su beveik visomis skystomis/ kreminėmis pudromis. Nors tikrai patirštindavo priemonių konsistencijas, bet čia gal labiau skonio reikalas?
Patiko, manau kartočiau.

Išbandžiau, ištestavau, bet nelikau sužavėta. Kai atspalvis toks tamsus, jį nuolat tenka maišyti su kuria šviesinamąja pudra, pagrindo kiekis lieka per mažas kad būtų galima optimaliai įvertinti. Vienintelis ryškesnis efektas - labai netolygiai dengiasi ant veido odos ir sunkiai maišosi su šviesinančiomis priemonėmis. Dėl šių priežasčių nematau tikslo dar bandyti ar ilgiau laikyti. Atsisveikinu ir nekartočiau, net ir man labiau tinkančio atspalvio.

Naudojau per Kalėdas ir plaunant kempinėlė liko rankose. Pamenu dar bandžiau taisyti, bet galiausiai įkišau per giliai, ištraukti nepavyksta, tad atsisveikinu. Tokio tipo šepetėlius naudoju labai retai, retai sulieju kempinėlės pagalba. Toks šepetėlis labai reikalingas išsklaidyti Kajal tipo pieštukus, tačiau ne šešėlius.
Tokio paties rinkinio nekartočiau, jis niekad nebuvo kažkas išskirtinio, o šepetėlis, na turiu dar vieną ir manau, kad vieno tokio tipo visiškai pakanka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai