KAFE KRASOTI SPA Romantika vonios druska su magnolijų ir baltųjų lotosų ekstraktais, pačiulių aliejumi

Žiema turi daugybę savų privalumų: vien pramogos sniege didžiulis smagumynas. Gal dėl to, kad klaipėdietiškos žiemos labai trumpos, sniego mažai, mūsų šeima tas snieguotas dienas labai vertina. Dar šalia rašau karštą kakavą, vakarus knygoms ir ilgas vonias. Priemonių vonioms turėjau dar iš pavasario, o ir šį mėnesį jau spėjau nemenkai apsipirkti būtent voniai skirtais produktais. Juos parodysiu naujų pirkinių įraše ateinančią savaitę. Na o kol kas noriu jums šiek tiek papasakoti apie vonios druską iš Kafe Krasoti, kurią įsigijau greičiausiai dėl dailios pakuotės. O kaip druskos kokybė?

"Skirtumas tarp profesijos ir karjeros - tai skirtumas tarp keturiasdešimties ir šešiasdešimties valandų darbo per savaitę."
Zigmund Freud


Produktas: KAFE KRASOTI SPA Romantika vonios druska su magnolijų ir baltųjų lotosų  ekstraktais, pačiulių aliejumi
Gamintojas: "DizainSoap" OOO. Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: prasta kokybė
Tūris: 400 g
Kaina: 2,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Šilta vonia su kvapnia vonios druska padės pabėgti nuo kasdienės rutinos, atsipalaiduoti ir mėgautis SPA procedūromis namuose. Jūros druskos sudėtis papildyta magnolijų ir baltųjų lotosų ekstraktais, pačiulių aliejumi. 
Naudojimas: įpilkite 4 šaukštus druskos į šilto vandens pripildytą vonią (vandens temperatūra 35-38 laipsniai) ir mėgaukitės kvapnia vonia 10-15 minučių.


Pakuotė kartoninė dėžutė, kurios viduje, plastikiniame maišelyje supakuota druska. Kartoninės dėžutės dizainas mano akiai gražus: man patinka gėlės ir augaliniai motyvai. Gelsvo kartono fonas puoštas magnolijų žiedais ir lapeliais. Paprasta, bet maloniai gražu mano akims.

Kvapas. Būtų buvę visai malonu, jei iš ties kvepėtų magnolijomis ir pačiuliais. Druska kvepia lengvu augaliniu kvapu, sunku nusakyti koks tiksliai aromatas. Man jis nėra pats maloniausias, kvepia gana dusliai sunkiai ir... pigiai.

Konsistencija vidutinio stambumo druskos kristalai.


Sudėtis: Maris Salt, Magnolia Acuminata Bark Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Parfum, Pogostemon Cablin Leaf Essential Oil, CI 75300.

Be silikonų, be parabenų.
99% natūralios kilmės ingredientų.


Poveikis. Druskos sudėtyje nėra nieko nesaugaus ar žalingo: pagrindą sudaro jūros druska, pridėta natūralaus dažiklio, magnolijų ir lotoso žiedų ekstrakto bei pačiulių eterinio aliejaus. Į vonią beriu maždaug sauleję priemonės ir jau senai nebematuoju vonios druskos pagal gamintojo nurodymus. Tirpdama priemonė vandenį tik vos vos nudažo itin švelniu, gelsvu atspalviu ir paskleidžia vos jaučiamą, sunkoką aromatą.

Deja, tačiau nei man, nei mano namiškiams druska visiškai nepatiko. Priemonė iki galo neištirpsta vandenyje, ant vonios dugno lieka šiek tiek smėliuko, ant kurio nėra malonu gulėti. Žvyriukas vonios druskoje man savo tik viena - nekokybiškai išvalyta jūros druska arba priemonei buvo naudota ne jūros, o akmens druska... Apmaudu, tačiau šitos nenorėčiau kartoti ir visai nesvarbu, kad ji pigi - turime išbandę puikų lietuviškos druskos gaminį, kur ir su kvapu, ir su ištirpimu, ir su kokybe viskas tvarkoje. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai