6-šios 2014 m . rudens - žiemos tendencijos

"Nebijokite nusivylimo taip, jog net atsisakytumėte išbandyti kažką naujo. Liūdniausia gyvenimo reziumė susideda iš trijų apibūdinimų: galėčiau, galėjau, turėjau galėti."
Louis E. Bone


1. "ŠVIESA IR ŠEŠĖLIAI"
Šviesinančios, kontūruojančios priemonės ir pilkai - rudi akių šešėliai šį sezoną buvo akcentuojami Givenchy mados namų ir netrukus pasirodė kiekvieno makiažo meistro 2014 rudens / žiemos kolekcijoje. Iš esmės siūlomas lengvas, besvoris makiažas, labiau neutralus, nerėžiantis akies įvaizdis. Jo pagrindas - natūralios, vos matomos spalvos ir lengvi, švelnūs veido kontūrai. taip pat prie šios tendencijos priskirčiau ir jau kuris laikas įsitvirtinusį "makiažo be makiažo" įvaizdį, paryškinant veido kontūrus, sukuriant angelo ar beveik tobulo manekeno odą...




2. BLAKSTIENŲ EFEKTAS
Ypatingai ilgos, dirbtinės blakstienos sukuria lėlės grožio moters įvaizdį, siūlomą Rochas ir Gucci mados namų. Tuo tarpu Prada ir Topshop Unique siūlo šį sezoną maištingas, sunkias, šiek tie sulipusias blakstienas. Didelės, ryškios ir ilgos - šiuo sezonu madingos iš tolo matomos blakstienos.


3. PYNĖS, PYNELĖS, KASYTĖS
Givenchy ir Simone Rocha rudens/ žiemosios sezonui siūlo rišti plaukus į pynes. Marc by Marc - pinti susuktas kasas, Dolce & Gabbana - apipinti kuodelius, Fendi - iš plaukų "suausti" raštus. Žodžiu, riškite, sukite, pinkite... visos pynės, mazgai ir raštai šį sezoną tinkami.


4. SPALVŲ ŽYBSNIS
Christinan Dior mėlynas akių makiažas nebuvo tik vasaros sezono vienkartinis stilius. Ši tendencija grįžta ir rudens sezoną safyro, lazurito, žydo ir kobalto atspalviais. Prie jau minėtų spalvų siūloma ir violetinė (Burberry Prorsum, Chloe) bei chaki (Antonio Nerardi ir Anna Sui) spalvos. Renkantis šią tendenciją siūloma dažyti viena, ryškia spalva, nenaudojant mūsų taip pamėgto dūminio efekto. Iš esmės, ši tendencija - sodrios vaivorykštės spalvos žybsnis akių makiaže.


5. METALO ATSPALVIAI
Suderinti lūpų ir akių šešėliai bei metaliniai atspalviai: vario, sidabro, švino... Blizgios metalo atspalvio lūpos galbūt tiks ne kiekvienam, tačiau akių makiaže "metalika" spalvas derėtų išbandyti.


6. AKIŲ "RĖMELIAI" (apvadai)
Nesvarbu, ar jums patinka storas dūminis akių makiažas (Nicole Miller) ar plonytė kontūro linija (Jean Paul Gaultier) - pilnas, įvairaus pločio ir įvairių formų akių apvedimas šį sezoną karaliauja podiumuose ir madų šou. Topshop Unique, įkvėpti Margot Tenenbaum,  siūlo kohl pieštuku apvestas akis derinti su visiškai tiesiais plaukais, suteikdami be abejonės blogos mergaitės įvaizdį su trupučiu pankišo stiliaus ir trupučiu senosios mokyklos (old-school) įvaizdžio.


Taigi, mielosios draugės, ką manote apie siūlomas tendencijas? Ar kuri nors jums patiko? O galbūt kažkuri taps ateinančio sezono jūsų mėgstamiausia? O gal kažkuri iš jų jums atrodo atstumianti?




Gėlėta kosmetinė

Komentarai