BOURJOIS "BB" kremas - kreminės tekstūros makiažo pagrindas "8in1" su SPF 20

"Myliu pasitikėjimo jausmą, kurį man suteikia makiažas"
Tyra Banks

Nuo pat BB kremų atsiradimo, tai yra nuo galimybės juos nusipirkti paprastam vartotojui, labai pamėgau tai, kaip paprasta, smagu ir greita šiuos kremus naudoti. Skubant ryte, pakeliui į susitikimą, mašinoje ar kitoje neįprastoje vietoje vos per kelias minutes, dėka Beauty Balsam, galima padailinti veidą, suvienodinti jos atspalvį, paslėpti smulkius odos netobulumus.

Kremas iš tiesų sukurtas skubančiai miesto moteriai, kuriai nuolat trūksta laiko, kurios diena sudėliota minučių tikslumu. Vis labiau spartėjant gyvenimo tempui, tai nepaprastai puikus būdas taupyti laiką ir (dažnai) pinigus :) Viskas būtų puiku, jei jau būčiau atradusi mano veido odai tinkamą, man patinkantį ir kosminių pinigų nekainuojantį BB kremą.

Po pastarojo fiasko su Lumene BB kremu (apžvalga čia) gavau rekomendaciją išbandyti Bourjois kosmetiką. Keletą minučių pamindžikavusi prie šios kosmetikos stendo, kurio dešinėje CC o kairėje BB, nusprendžiau pirkti būtent pastarąjį - 8 efektai viename produkte pasirodė vertesni.


Produktas: Bourjois BB kremas 8in1 - kompaktinis makiažo pagrindas. Atspalvis 21-Vanilla
Paskirtis:  lyginti, drėkinti, skaistinti veido odą, paslėpti netolygumus, veido trūkumus, mažinti odos blizgesį, kovoti su odos senėjimu
Tinkamas tipas: kadangi nenurodyta kitaip, spėju jog visiems odos tipams
Labiausiai patiko: pakuotė su 360 laipsnių besisukančiu veidrodėliu
Kaina*: 54,90 Lt (15,90 €)
Kur galima įsigyti: Drogas, Douglas, Kosmada
Įvertinimas:  4 / 10

Ką žada gamintojas: Unikalus produktas - kreminė pudra, puoselėjantis odos kremas 8 privalumai; lygina, drėkina ir skaistina odą, paslepia netolygumus, nuovargio ženklus, mažina odos blizgesį, kovoja su odos senėjimu. SPF 20 faktorius. Patogi pakuotė: su veidrodėliu bei kempinėle. Rezultatas - nuostabi švytinti oda.

8 in 1 poveikiai:
1. Tobulas atspalvis iki 16 val. / vienodina odos spalvą
2. Lygina odos paviršių
3. Paslepia odos trūkumus
4. Paslepia nuovargio žymes
5. Neleidžia odai blizgėti / neblizga
6. Mažina odos senėjimo požymius
7. Ilgai trunkantis drėkinimas
8. Saugo odą nuo žalingų saulės spindulių - SPF 20 faktorius



Tikriausiai apsisprendimui didžiulės įtakos turėjo šio BB kremo - makiažo pagrindo pakuotė (6 g gryno gaminio svorio). Pirmiausia juoda, sakyčiau dėžutė, labai saugiai užsidaro, todėl drąsiai galima dėti į rankinę, nebijant ištepti viso moteriško turto. Labai patogus, pakankamai didelis dangtelio veidrodėlis džiugina - iš ties visi gaminiai, kurių pakuotės turi veidrodėlį, patogumo atžvilgiu, mano mylimiausios. Didžiausias pliusas - 360 laipsnių kampu besisukantis veidrodėlis-dangtelis, kuris be to gali būti palenktas bet kokiu norimu kampu, netgi horizontaliai, jei jums taip patogiau. Šalia gaminio pridėta nedidelė kempinėlė kremui padengti. Tiesos dėlei reikia paminėti, kad plastiko paviršius labai greitai susibraižo, pakuotė labai greitai išsitepa, dėmes sudėtinga nuvalyti ir kažin ar verta kas kartą paėmus pakuotę bandyti sugrąžinti jai pirminę išvaizdą.


Kremo kvapas man nesukelia nei neigiamų, nei teigiamų emocijų. Net nežinau kaip konkrečiau reiktų jį apibūdinti. Tačiau ne tai svarbiausia, tiesa? Daug įdomiau yra produkto konsistencija, kuri pagal informaciją ant pakuotės yra "kreminė", tačiau man labiau primena puraus margarino. Patrynus tarp pirštų, netgi atrodo, kad gaminys tirpsta nuo kūno temperatūros, taip pat, jaučiama drėgmė ir labai lengvas slidumas.


Sudėtis: C12-15 Alkyl BenzoatePolymethylsilsesquioxaneIsononyl IsononanoateCera Microcristallina (Microcrystalline Wax)Titanium DioxideEthylhexyl MethoxycinnamateDimethiconeSynthetic WaxButyl MethoxydibenzoylmethaneAluminaQuaternium-90 BentoniteHydrogenated Palm Kernel GlyceridesPolyethylenePolysilicone-11Hydrogenated Palm GlycceridesParfum (Fragrance)Butyl Acrylate/ Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate CopolymerPentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl HydroxyhydrocinnamateIsomaltAlpha-Isomethyl IononeAqua (Water)LecithinRhododendron Ferruginem Leaf Cell Culture ExtractLactic AcidSodium Benzoate. [+/- (may contain) : Cl 7707 (ultramarines), Cl 77019 (mica)Cl 77491, Cl 77499 (iron oxides)Cl 77891 (titanium dioxide)] 12BMT002-1.

POVEIKIS ir NAUDOJIMAS:
Pats savarbiausias klausimas iškilęs naudojimo metu buvo kuo padengti gaminį.
  • Silikono kempinėlė iš tiesų patogi - ja lengva pasiekti vietas aplink nosį, smakrą, akių sritį, aplink lūpas. Naudojant šiuo būdu kremas pasidengia labai plonu, besvoriu sluoksniu ant odos. Visgi, dengimas kempinėle praktiškai nė kiek nemaskuoja odos trūkumų. 
  • Dengiamas pirštais, gaminys pasidengia storiau, tačiau daug tolygiau, geriau užmaskuojami odos netobulumai.
  • Šepetėliu padengti gaminį gana sudėtinga - man kremas nesiskirstė tolygiai - buvo matomi šepetėlio šerių ruožai ant veido. Tad reikėjo papildomai gaminį išsklaidyti pirštais arba kempinėle.
Nė vienas iš šių būdų netiko kremo tekstūrai - ją galima tikrai lengvai padengti ant odos, tačiau tolygus paskirstymas pakankamai sudėtinga procedūra. Tačiau tai buvo tik menkutis trūkumas 😊

Taigi, kupina vilčių, pirmą rytą padengiau veidą. Rezultatas labai džiugino, tad nusprendžiau nefiksuoti odos pudra. Sekantį rytą bandžiau fiksuoti, paskui vėl nefiksavau - išbandžiau įvairius variantus.
 Tik padengus veido oda atrodo lygi ir glotni tarsi kūdikio, sveikai spindinti, sukuria gero, ilgo nakties miego iliuziją, kitaip tariant, sveikai atrodančią odą. Daili, natūrali, matinė veido oda - super.

Veido oda iš karto po Bourjois BB kremo padengimo
Tačiau net neįsivaizduoju, kas nutinka po 3-4 valandų. Pirmą kartą pažiūrėjus į veidrodėlį, darbo metu, net pašokau iš netikėtumo. Įsivaizduojate, 10-ta valanda ryto, o veidas atrodo siaubingai: gaminys aplink akis sukritęs į mimikos raukšleles, ant vokų - didžiulė gaminio raukšlė, antakiai oranžinės spalvos, matomai dėl to, jog gaminys tikriausiai kažkokiu būdu nukeliavo ant plaukelių. Ant kaktos ėmė ryškėti mano vos matoma rūpesčio raukšlė. Oda aplink nosį išsausėjo, pasirodė atskiri plotai, kuriuose gaminys nusivalė, o kituose susikaupė didžiulis kiekis. Galiausiai viso veido, žinoma, ypatingai nosies galiuko srityje kremas sukrito į poras, kurios vizualiai atrodė užkimštos šio kreminės tekstūros produkto.

BOUJOIS BB kremo poveikis po 3-4 val. nuo padengimo. Atsiprašau už nesutvarkytus antakius. Mielai būčiau pasirinkusi kitą nuotrauką, tačiau ši, puikiausiai atspindi rezultatus.

Jei nedengiama visą dieną, po 7-9 valandų veido oda atrodo dar prasčiau - išryškėja visos mano sausos odos poros, iš esmės atrodo, jog būčiau 4 dienas nemiegojusi, pervargusi ir žinote ką, man poveikis po šio laiko pasirodė pasibaisėtinas. Žinau, jog be makiažo atrodo daug geriau, negu su Bourjois BB po 3 valandų!!!

Veido išvaizda su BOURJOIS BB po 7-9 valandų nuo padengimo.
Be to, nepriklausomai nuo to, kada kremas padengtas bei nuo to, ar jis fiksuojamas pudra, ar ne; visada, net ir atsitiktinai palietus veidą, pirštai tampa nešvarūs, padengti šio makiažo pagrindo likučiais. Taigi, tenka labai saugoti rūbus nuo ištepimo bei rankas. Na o aš negaliu sau leisti, net ir mažiau užimtą dieną, nuolat bėgioti plautis rankų, jau nekalbant apie tai, kad visoms mums pasitaiko dienų, kai elementariausiems pietums nelieka laiko...


Žinoma, net ir šiam, mano manymu beviltiškam, variantui yra išeitis - su savimi nuolat nešiotis Bourjois BB bei kas 2-3 valandas visiškai atnaujinti veido makiažą. Tačiau mąstant apie laiko sąnaudas, tai nelabai patogu. Be to - žadėtasis 16 valandų poveikis šiuo atveju tampa visišku šnipštu. Leisiu sau palyginti - patirtis su Lumene BB, lyginant su Bourjois BB fiasko, buvo tik nedidelis nepatogumas, kurį buvo galima pakoreguoti su papildomomis priemonėmis ir pastangomis.

Turiu prielaidą, jog galbūt gaminys netinka tam tikriems odos tipams, tačiau ar tai neturėtų būti nurodyta ant gaminio pakuotės? Galbūt BB kremas tiktų tik normaliai, jokių trūkumų neturinčiai odai, bet mano galva, turėdama tokią odą nenaudočiau jokio BB kremo iš viso!!! Taigi, visiškai nebandysiu teisinti gaminio kaltindama savo sausą odą.

Dar vienas niuansas, kurį norėčiau paminėti yra tai, jog tik naudojimo metu pastebėjau, kiek mažai gaminio iš tiesų yra - vos 6 gramai!!! Po savaitės naudojimo, dengiant kartą per dieną, jau sugebėjau pasiekti metalinį pakuotės dugną ir visai nemažame plote. O jei taip dengiant 4 kartus per dieną (tam, kad oda atrodytų padoriai), kiek dienų galėčiau "džiaugtis" gaminiu?

Apie produkto kokybės ir kainos santykį aš nebenoriu postringauti. Kainą jau matėte, ir nuomonę, jau spėjote susidaryti patys.

Galiausiai, norisi padaryti išvadas, kurios po įvairiausių eksperimentų - ant nušveistos odos, ant odos su kremu, fiksuojant fiksatoriumi, papildomai dengiant, naudojant kompaktinę pudrą, naudojant skaistalus, neliečiant odos visą dieną ir t.t. - negali būti kitokios. Norisi tik pasakyti - brangu, jokių privalumų (išskyrus veidrodėlį), atrodo prasčiau nei be makiažo, neverta....

Visgi, man labai smalsi bandžiusiųjų nuomonė. Ar turime tokių savo tarpe?
Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie kitus Bourjois gaminius ir lygiagrečiai labai apgalvotus ir atsargius atsiliepimus apie šį kompaktinį BB kremą.
Papasakokite savo patirtį komentaruose. Galbūt manote kitaip? Galbūt kremas-makiažo pagrindas jums pasiteisino?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai