ORIFLAME Pure Nature "Pear & Nectarine" veido prausiklis

Laimingos merginos yra gražiausios
Audrey Hepburn

Visos žinome, kad prausti veidą svarbu, tačiau ar žinote, kad geriausia prausiklį naudoti vakare, nes visą dieną oda turi ištverti tokius iššūkius kaip makiažas, riebalai, dulkės ir nešvarumai esantys ore. Tačiau oda taip pat tampa nešvari net kai miegame. Naktį ant odos patenka nešvarumai ir negyvos odos ląstelės, kurios ant pagalvės galėjo atsidurti praeitą naktį.

Kai reikia nuspręsti, ryte ar vakare naudoti prausiklį, reiktų atsižvelgti į veido odos tipą: mišriai ir riebiai odai geriausia rinktis rytinį ir vakarinį prausimą, tuo tarpu jautriai ir sausai - prausiklis du kart per dieną gali būti per daug. Visad yra galimybė, kad per dažnas veido plovimas neleis atsistatyti natūraliam odos riebaliniam sluoksniui. Ilgainiui oda išsausės ir gali atsirasti rimtesnės odos problemos nei tiesiog odos išsausėjimas, pavyzdžiui egzema, dermatitas.

Tad rūpindamiesi savo oda atsižvelkite ne tik į prausiklį, tačiau ir į jo naudojimo dažnumą, naudojimo laiką bei nepamirškite pašalinti visus galimus likučius toniku arba labai kruopščiai nuplauti.

O dabar apie produktą.


Produktas: ORIFLAME Pure Nature veido prausiklis "Pear & Nectarine"
Paskirtis: nuprausti odos nešvarumus
Tinkamas tipas: niekur neradau, todėl darau prielaidą, jog visiems tipams arba normaliai odai
Labiausiai patiko: pakankamai stiprus, pašalina makiažą
Kaina*: 16,90 Lt (4,89 €)
Kur galima įsigyti: iš "Oriflame" kompanijos konsultančių
Įvertinimas: 8 / 10

Oriflame - Švedijos kompanija įkurta 1967 m., brolių Jonas ir Robert af Jochnick ir jų draugo Bengt Hellsten. Šiandien „Oriflame“ yra tarptautinis kosmetikos koncernas, turintis atstovybes 60 šalių. Visame pasaulyje yra apie 3,6 milijonai konsultantų, kurių pardavimai siekia 1,5 bilijojo eurų per metus. Iš esmės Lietuvoje netiesiogiai teigiama, jog Oriflame kompanijos kosmetika - natūrali, ar bent jau iš natūralių ingredientų, neatliekant bandymų su gyvūnais. Pritariu kompanijos vizijai neeksperimentuoti su gyvūnais, na o dėl ingredientų natūralumo, tikriausiai reikia tirti kiekvieno gaminio sudėtines dalis atskirai.

Man labai patinka paprastos ir skoningos Pure Nature linijos pakuotės. Tiesa, nesenai pastebėjau, jog linija atsinaujino, pakeitė pakuotę ir pasivadino Love Nature. Tačiau ir Pure Nature produktai vis dar parduodami tiek Lietuvoje, tiek kitur Eurpoje. Savąjį prausiklį pirkau pavasarį ir tikiuosi, jog "Pear & Netarine" linija vis dar gaminama ir platinama. 

Ką žada gamintojas: Švelniai putojantis veido prausiklis su kriaušių ir nektarinų ekstraktais išvalo ir apsaugo veido odą. Įmasažuokite nedidelį kiekį prausiklio and drėgnos veido ir kaklo odos, nuskalaukite su švariu vandeniu, tada nudžiovinkite odą. 150 ml
Ši informacija yra iš kompanijos tinklalapio. O ant pakuotės jos ženkliai per mažai. Didžioji dalis etiketės išnaudota daugybei skirtingų kalbų paminėti naudojimo būdą. Na o apie poveikį odai ar tinkamą odos tipą nieko neužsiminta. Matomai gamintojai taupo vietą, pakuotę pritaikydami daugybei šalių. Tačiau informacijos trūkumas yra minusas. Tad norėtųsi, jog į informacijos pateikimą būtų investuota daugiau.


Tirštas, permatomos spalvos, sakyčiau želinės konsistencijos gaminys kvepia gaiviais vaisiais. Kiek pagalvojus tikrai kriaušės ir nektarinai, tačiau ir kažkas daugiau - pakankamai stiprus kvapas kiek primena pakvėpintą alkoholį, ir tik kiek vėliau galima užuosti vaisių kvapus.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Butylene Glycol, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyethycellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Prunus Persica Fruit Extract, Pyrus Communis Fruit Extract, Sodium Chloride, CL 14700

Geriausias dalykas šiame produkte yra poveikis. Prausiklis gerai putoja, todėl pakanka mažyčio kiekio. Prausia švelniai. Žinau, kad negalima, tačiau aš dažnokai juo prausiu net akių sritį, kuri visiškai nedirginama šio produkto. Smagu, jog visai neblogai pašalinamas dieninis makiažas, bet nemeluosiu, kad visiškai nuvalyti makiažo likučius reikia ir naudoti makiažo valiklį. Nuprausus veido oda jaučiasi gaiviai ir švariai. 

Nepaisant to, jog man patiko bendra naudojimo patirtis - paskiri punktai pasirodė silpnoki. Turiu galvoje tai, kad nė vienas punktas nebuvo labai stiprus atskirai: makiažas nebuvo pilnai pašalintas, trūko informacijos ant pakuotės, nevisai aiškus produkto kvapas, sudėtyje (kad ir tik vienas)  pavojingas ingredientas....


Pilna prausiklio kaina - 16,90 Lt už 150 ml.  Žinau tikrai nemažai pigesnių ir lygiagrečiai tokios pat geros kokybės prausiklių. Galbūt verta pabandyti dėl kvapo ar labai švelnaus prausimo, tačiau sakyčiau, jog gaminio kokybė tiesiog vidutinė / gera.

Produktą galima įsigyti iš visų "Oriflame" konsultančių, tiesa, pasidarykite nuolaidos - šioje kompanijoje gaminiams jos taikomos dažnai.




Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai