Švelnus veido šveitimas su "RASA" veido šveitikliu

"Abejokite savo prielaidomis. Jūsų prielaidos yra jūsų langai į pasaulį. Kartas nuo karto nušveiskite jas, kitaip šviesa nepateks vidun."
Alan Alda

Švytinti, gaivi veido oda rudenį dažniausiai tampa vienu svarbiausių siekinių. Po vasaros saulės nubučiuota, vėjo nugairinta, sūrių bangų nuplauta oda reikalauja rūpestingos priežiūros: ne tik intensyvaus maitinimo, tačiau ir gilaus, bet švelnaus šveitimo.

Kad oda atrodytų idealiai sveika, visai nebūtina atlikti brangių kosmetologijos procedūrų ir praleisti daug laiko grožio salonuose. Pakanka įsigyti kokybišką ir efektyvų šveitiklį bei atlikti šią procedūrą namų sąlygomis.

Pastaruoju metu vis dažniau mano žvilgsnis krypsta į lietuviškos kosmetikos priemones, tačiau nemeluosiu dažnai skeptiškos mintys mane nuveja nuo tokios kosmetikos lentynų taip nieko ir nenusipirkus. "Na argi lietuviai gali pagaminti ką gero? Na taip, kūno kremą, dušo želė, o visa kita?" Šį kartą rinkausi saugų ėjimą ir išbandžiau produktą kuriame suklysti, tikriausiai sudėtinga.


Produktas: RASA Veido šveitiklis su žaliąja arbata ir ryžių mikrogranulėmis bei vitaminu E
Paskirtis: pašalinti suragėjusias odos ląsteles, giliai išvalyti odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: mažos mikro granulės šveitiklio konsistencijoje
Kaina*: 11,29 Lt ( 3,27 € )
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: specializuotose kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, taip pat http://eparduotuve.biok.lt/lt/
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Veido šveitiklis su žaliąją arbata ir ryžių mikrogranulėmis bei vitaminu E efektyviai pašalina suragėjusias odos ląsteles, aktyvina odos ląstelių atsinaujinimą, giliai valo odą. Vitaminas E gerina odos kraujotaką ir lygina jos paviršių. Tinka visų tipų odai. Dermatologų patikrinta. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Rasa kosmetika priklauso UAB "Biok laboratorija" šeimos grupei, kuriai dar priklauso kiti žinomi lietuviškos kosmetikos gamintojų ženklai (Margarita, ecodenta, rasa, aras). Jau pasakojau apie vieną iš Margaritos produktų ( ČIA ) ir kadangi Rasa ir Margarita kosmetika gaminama ir išpilstoma toje pačioje gamykloje (tad kai kurių produktų pakuotės beveik identiškos), todėl nemanau, kad ilgiau verta pasakoti apie tūbelės privalumus. Galbūt verta pažymėti tik skirtumus - Margarita kosmetikos pakuotės žemiškų, pastelinių gamtos atspalvių. Tuo tarpu Rasa pakuotės - lyg brandesnė ponia, apsivilkusi profesionalesnį pastelinį, šviesų pakuotės rūbą su vyraujančiais mėlynais, baltais, rausvais atspalviais, jokiu būdu nerėžiančios akies.

Šveitiklio kvapas lengvas, neįkyrus, nėra pernelyg intensyvus. Naudojimo metu jaučiamas gaivos aromatas psichologiškai nuteikia veidrodyje išvysti sveiką, gaivios odos atspindį.

Man labai patiko šveitiklio konsistencija. Turint sausą veido odą išsirinkti veido šveitiklį dažnai tampa misija neįmanoma. Dauguma produktų esančios mikrogranulės yra per didelės ir todėl mechaninis valymas tampa per šiurkštus. Sausos (taip pat jautrios, ir neretai normalios) veido odos poros yra pakankamai mažos, tad trinant veidą su stambių granulių šveitikliu, viršutinis odos sluoksnis pažeidžiamas mechaniškai. Nesu profesionali kosmetologė, tačiau žinau, sausos odos šveitimas - problematiškas reikalas - šveisti galima nedažnai, rinktis tik ypatingai švelnias, smulkių granulių priemonės.

Priemonės konsistencija - veido kremo tirštumo, su mažytėmis mėlynomis dalelėmis, švelniai pašalina veido nešvarumus. Oda tampa skaistesnė, vizualiai drėgnesnė (nors tai ne drėkinamoji priemonė, tačiau taip atrodo) ir įgauna sveikesnį atspalvį. Man patinka.


SudėtisAqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polydecene, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Powder, Betaine, Polyethylene, Camelia Sinensis Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Parfum, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Galbūt mane šiek tiek erzina mažytė, 75 ml pakuotė. Sakau mažytė, nes pagalvokite, ar kada nors adekvačiais kiekiais naudojate veido prausiklį ar šveitiklį? Prisipažįstu pirmoji, man nepavyksta :) Visada, visada rankose priemonės atsiduria daugiau nei reikia, tad pakuotė baigiasi gana greitai. Kartais pamąstau, jog daug mieliau pirkčiau didžiulę 150-200 ml pakuotę pigaus šveitiklio, tačiau et, tos nelemtos granulės...

Tiesa, nepaminėjau. Dėl tų pačių granulių, nors veido šveitiklis skirtas visiems odos tipams - nesu tikra, ar riebiai veido odai šis šveitiklis būtų pakankamai šiurkštus šveitimui ir efektyviam suragėjusių, senos odos ląstelių pašalinimui. Tačiau sausos odos savininkėms, neabejoju, turėtų patikti...


Ar bandėte, mielosios draugės? Mielai priimsiu jūsų rekomendacijas dėl šveitiklio su smulkiomis granulėmis. Pasidalinsite savo patirtimi?




Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai