2015-2016 rudens - žiemos tendencijos: nagai ir nagų dailė

Šiandien dar būtinai noriu pristatyti ateinančio sezono tendencijas bei tai, kaip 2015-2016 rudenį ir žiemą siūloma puošti nagučius, kokia nagų dailė madinga, kokio ilgio nagus rinktis, ar reikalinga įsigyti naujos spalvos laką?

Kviečiu paskaityti ir pasižvalgyti į naujausias tendencijas.

Nuotrauka skolinta iš ČIA


#1. Apvalios formos nagai

Užapvalintos formos nagai buvo madingi 2015 metų pavasario ir vasaros sezono metu. Atrodo, jog ant podiumo šmėžuojantys užapvalintos formos nagai bus madingi ir ateinantį 2015-2016 rudens ir žiemos sezonus.


#2. Trumpi nagai

Dar viena su nagais susijusi tendencija, atkeliavusi iš pavasario ir vasaros sezonų yra trumpi nagai, karaliausiantys ir šaltaisiais sezonais.


#3. Pusmėnulio formos ir kiti erdviniai objektai ant nagų

Kaip ir praeitą sezoną, siūloma nagus puošti įvairiais erdvės simboliais: mėnuliais, pusmėnuliais, juostelėmis, paliekant nagus nelakuotus (be spalvos) arba nude atspalvio.


#4. Mėlynas manikiūras

2015/2016 rudens ir žiemos sezono topų topas manikiūre ir pedikiūre yra mėlyna: karališka, žydra, sodri ir pastelinė. Vienspalvis mėlynas manikiūras arba spalvota nagų dailė su vyraujančiais mėlynais elementais ant bangos ir dominuoja praktiškai visuose siūlomuose šaltojo sezono tendencijoje. Jei dar nebandėte mėlynos spalvos nagų lako, ateinantis sezonas tam pati puikiausia proga, tereikia išsirinkti patinkantį atspalvį.


#5. Meniški nagų lako potėpiai

Meniška, ir nevisai tvarkinga nagų dailė - dar viena siūloma tendencija. Jums nebūtina mokėti tiksliai brėžti linijas, piešti ant nagų ar preciziškai išmokti dailinti trumpus ar užapvalintus nagučius. Išbandykite keletą tarpusavyje derančių spalvų ir netvarkingų potėpių ant savo nagų, tiesiog mėgaukitės abstrakčiuoju menu, kol būsite patenkinti meniškai potėpiais ant savo nagų.


#6. Matinis nagų lakas

Ne visi manikiūrai privalo būti blizgūs, matinis nagų lakas šaunu, ir vėlgi, jis parkeliauja iš pavasario / vasaros tendencijų. Jei pabodo vienspalvis matinis variantas, išbandykite nagų dailę su skirtingomis spalvomis, arba išbandykite skirtingas tekstūras: matinį ir blizgų laką kartu.


#7. Prancūziškas manikiūras kitaip

Tradicinis prancūziškas manikiūras suteikia merginai elegancijos, kartu atrodydamas natūraliai, pernelyg neiššaukiančiai. 2015-2016 rudens ir vasaros sezonui siūloma į prancūzišką manikiūrą pažvelgti kiek kitaip: derinti įvairias artistiškas ir meniškas linijas, nevengti prancūziškam manikiūrui nebūdingų spalvų....


#8. Metalo atspalvio nagų dailė

Metalo atspalvio ir ryškių, brangakmenių spalvos nagų lako spalvos yra apskritai dailios ir tikriausiai siūlomos kiekvienam šaltajam sezonui. Žalia smaragdinė, safyrų mėlyna, aukso spalvos ar sidabrinės - belieka išsirinkti mėgstamiausius atspalvius.


#9. Tamsus ir drastiškas manikiūras

Šaltasis sezonas visada reiškė tamsesnes, mažiau intensyvias spalvas. Ne išimtis ir 2015/2016 metų ruduo ir žiema. Tamsūs juodi, rudi, asfalto pilki, beveik juodi mėlyni atspalviai suteikia sezonui naują gotikinio pojūčio dvasią. Ir žinoma, visiškai nebūtina puoštis vienspalviais nagais, paįvairinimui puikiai tiks meniškos linijos ir abstraktūs potėpiai. Viskas priklauso nuo to, ką mėgstate.


#10. Neutralūs atspalviai

Kaip ir šiltuoju sezonu, taip ir rudens - žiemos metu, tiesiog negalima suklysti renkantis neutralius, vadinamuosius nude atspalvius. Tai labai universalios spalvos, tinkančios absoliučiai su viskuo. Ateinantį sezoną pabandykite neutralių atspalvių nagus derinti prie kontrastingų, ryškios spalvos lūpų... 


#11. Pilki atspalviai

Pilka visada buvo antra juoda, tik ne tokia įprasta. Tikriausiai yra milijonas pilkos spalvos atspalvių, kurie rudenį ir žiemą vyraus kaip viena iš nagų tendencijų. Aš asmeniškai labai myliu pilkos spalvos nagų laką ir labai gaila, kad tokio jau senokai nebeturiu savo nagų lakų kolekcijoje. Tačiau ateinančiam sezonui tikrai įsigysiu.


#12. Minimali nagų dailė

2015 - 2016 rudens ir žiemos mados tendencijose, tiek rūbuose, tiek nagų dailėje nemažai dizainerių rinkosi minimalistinį variantą. Kai kurie iš jų man iš tiesų atrodo neįprastai ir netinkami kasdieniame gyvenime, tačiau kodėl nepabandžius minimalios nagų dailės ir neatradus sau tinkančio varianto?


#13. Raudona

Raudoni lūpų dažai ir raudonas nagų lakas niekada netaps nemadingas. Raudona visada ir visais laikais buvo ne tik populiariausia, tačiau ir madingiausia spalva, simbolizuojanti moteriškumo triumfą. Tiesa, šį sezoną raudono manikiūro kryptis nėra tokia ryški i populiari, kaip kitos tendencijos, tačiau be abejonės, ir šaltąjį sezoną ji vis dar vyrus tiek podiumuose, tiek kasdieniame gyvenime.


#14. Baltos ir juodos variacijos

Daugybę kartų, daugumoje tendencijų siūloma juoda arba balta; balta arba juoda, tačiau niekada (na iš tiesų retokai) šios spalvos buvo derinamos ir siūlomos kartu. Rudens ir žiemos sezonui siūloma pasitelkti truputį dramos ir pažaisti įvairiomis juodos ir baltos spalvos variacijomis.


#15. Balta

Nekaltas, natūralus ir lengvas baltos spalvos manikiūras šaltuoju sezonu skatina pasitikti žiemos šalčius.


#16. Ombre stiliaus lakavimas

Atrodo, kad per 2014-2015 metus ombre stilius nužygiavo ne tik plaukais, lūpomis, suknelėmis.... Galiausiai 2015-2016 metams jis apsistoja ties nagais. Šaltąjam sezonui aš tikrai nesirinkčiau itin ryškaus ombre lakavimo, tačiau vidurinis ombre manikiūras arba raudonai juodas mano nuomone tobulas.


#17. Nagų dailė su besisukančiomis juostelėmis

Bangelėmis, arba besisukančiomis juostelėmis puoštas manikiūras yra vyraujanti 2015-2016 metų rudens žiemos tendencija. Neutralūs ir ryškūs atspalviai, vertikalios ir horizontalios juostelės - tinka praktiškai viskas...


#18. Ryškus manikiūras

Taip, kaip ir aprangos tendencijose, taip ir naguose šaltąjį sezoną neapsieinama be ryškaus manikiūro su truputį pakvaišusia nagų daile, kuria galite įgyvendinti bet kokias savo fantazijas nagų dailėje...


Iš esmės, ateinantis, rudens ir žiemos sezonas itin gausus įvairiausiomis tendencijomis ir siūlomomis variacijomis. Todėl manyčiau ateinančiam sezonui galite rinktis tai, kas jums tinka ir patinka, nes beveik 100% garantuoju, pataikysite į bent vieną, siūlomą nagų manikiūro ar lakavimo tendenciją!
Šaltiniai:




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus, ryškaus, pastelinio ar vienspalvio ateinančio nagų sezono,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai įdomūs ir išskirtiniai manikiūrų stiliai. Kadangi mėgstu mėlyna, tai tikrai tokia spalva lakuosiu nagus. :) Būtų įdomu išmokti manikiūro ir nagų dailės subtilybių. Įdomu kokia grozio mokykla ruošia tam?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai įdomūs ir išskirtiniai manikiūrų stiliai. Kadangi mėgstu mėlyna, tai tikrai tokia spalva lakuosiu nagus. :) Būtų įdomu išmokti manikiūro ir nagų dailės subtilybių. Įdomu kokia grozio mokykla ruošia tam?

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą