BEAUTY FORMULAS vėsinanti veido ir kūno migla

Ar jau spėjote pasimėgauti saulės spinduliais? Ar odai pakako saulės glamonių? O jei karštis jus alina, siūlau pabandyti kūno ir veido purškiklius, kurių pagrindą sudaro paprasčiausias vanduo.

Įdegio linijos išnyks, o vasaros prisiminimai liks amžinai...

Mielai kamuojantys karščiai vis stipriau ir stipriau apkabina kūną, kviečia apnuoginti odą, apsirengti atviresniais rūbais, gerti daugiau vandens, pasirodyti per pavasarį sunkiai suformuotas, tobulas kūno linijas... Atrodo pagaliau iš tiesų atkeliavo vasara!

Kai kuriuos karščiai alina, tačiau tik ne mane... Aš visad mėgau šilumą ir karštesnį, nei įprastai orą aplink mane. Man patinka, kai mano rankos ir kojos be papildomų pastangų yra šiltos, o tai būna taip retai... Man patinka, kai saulė bučiuoja mano veido ir kūno odą....

Tikriausiai, kaip dauguma, aš šį savaitgalį praleidau prie jūros. Nors ilgai būti saulėkaitoje man kol kas nerekomenduojama, tačiau spėjau pasimėgauti saulute, sūriu jūros vandeniu (kuriame beje dabar pilna jūros žolių)... O kad neperkaisčiau, nepamiršau ne tik daug vandens, tačiau ir odos vėsinimo iš išorės...


Produktas: BEAUTY FORMULAS body & face cooling mist - vėsinanti veido ir kūno migla
Gamintojas: "Beauty Formulas" Pagaminta Leeds, Didžioji Britanija
Paskirtis: vėsinti ir atgaivinti veido ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: areozolinė pakuotė
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,87 EUR  (9,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Vėsinamoji veido ir kūno migla (gaivinamasis vanduo). Vėsina ir atgaivina odą. Šis gaminys puikiai tinka naudoti šiltuoju metų laiku. Akimirksniu stimuliuoja ir atgaivina odą. Naudoti pagal poreikį, tiek, kiek reikia. Idealiai tinka naudoti karštomis dienomis, šiltomis dienomis, deginantis saulėje, sportuojant arba po sporto. Tinka visų tipų odai prižiūrėti.
Naudojimas: purkšti 30 cm atstumu nuo odos. Kai purškiate veidą, užmerkite akis. Po purškimo palaukite kelias minutes, po to švelniai paglostykite sausą odą.
Dėmesio: Slėginis indas: saugoti nuo saulės šviesos.


Tradicinė, areozolinė balto metalinė pakuotė baltos spalvos, puošta vandenyno bangų ir jūros purslų motyvais. Pakuotė gana paprasta ir tikriausiai būtent tai leidžia gaminį parduoti gana pigia kaina.

Areozolinis buteliukas užkimštas mėlynos spalvos dangteliu, po kuriuo slepiasi tradicinis, kiek didesnis nei įprastai baltos spalvos purškiklis.


Priemonė neturi visiškai jokio kvapo, savaime suprantama, viduje paprasčiausias vandenėlis. 😊


Sudėtis: De-ionised Aqua (Water), 2-Bromo-2-Nitro Propane-1,3-Diol.


Poveikis. Per didžiuosius karščius veido ir kūno purškiklį nešiojausi visur kartu ir naudojau tiek mieste, tiek paplūdimyje besideginant, tiek prie ežero... visur.


Vandenėlis puikiai atgaivina odą ir iš karto tampa nebe taip karšta. Tik papurškus jaučiama maloni kūno ir veido vėsa, kuri leidžia bent trumpam pamiršti kartais taip alinantį karštį.

Tiesa, purškiant priemonę, pastebėjau, kad srovė galėtų būti geriau išsklaidyta ir purkštų plačiau ei smulkesne dulksna. Nors kita vertus, kai iš tiesų karšta, tos stipresnės srovės net nesijaučia.

Man nelabai patinka, kad pakuotė yra 150 ml tad gana didelė nešiotis rankinėje, aš asmeniškai daug mieliau rinkčiausi 50 ml pakuotę, kad ir ta pačia kaina. O šiaip, mano nuomone tokie purškikliai yra tiesiog gėris karštu vasaros metu!!!

Tiesa, reiktų nepamiršti, kad produktas yra supakuotas areozolinėje pakuotėje, tad tokios pakuotės negalima palikti tiesioginėje saulės šviesoje ar ten, kur paviršiai ar aplinkos temperatūra gali stipriai įkaisti.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ puikiai vėsina kūno ir veido odą - iš karto jaučiama vėsa;
+ atgaivina odą.

TRŪKUMAI:
- purškiklis nėra pakankamai išsklaidytas (purškiant srovė silpnai išsklaidyta);
- per didelė pakuotė kasdieniam nešiojimui rankinėje;
- areozolinė pakuotė, tad negalima palikti saulės šviesoje ar ten, kur aplinka ar paviršiai gali itin įkaisti.




Ačiū kad skaitote,

Maloniai vėsaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Neįsivaizduoju, ką vasarą daryčiau be veido dulksnos! Tikrai labai atgaivina ir gelbsti nuo perkaitimo. Aš šiuo metu naudoju Evian, nors ir į Tavo aprašytąjį dairiausi, reikės išbandyti, mat kaina mažesnė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naudingas dalykėlis :) O kokia Evian kaina ir tūris? Aš kaip tik į Evian dulksną dairiausi :)

      Panaikinti
  2. Neįsivaizduoju, ką vasarą daryčiau be veido dulksnos! Tikrai labai atgaivina ir gelbsti nuo perkaitimo. Aš šiuo metu naudoju Evian, nors ir į Tavo aprašytąjį dairiausi, reikės išbandyti, mat kaina mažesnė :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą