ESSENCE "all-in-one" CC veido kremas, 10 - natural

Essence CC veido kremas mane sudomino tikriausiai todėl, kad man tikrai patinka CC veido kremai. Tad šiandien bandau Essence kompanijos siūlomą veido kremą su vieninteliu galimu atspalviu.

"Aš jau pavargau būti pavargusia"
Fannie Lou Hamer

Man patinka CC veido kremai, jie ne tik vienodina veido spalvą, tačiau ir turi silpną - vidutinį veido maskavimą, todėl paslepia odos netobulumus. CC kremus įsigijimui siūlo praktiškai kiekviena kompanija gamintoja, todėl šiandien apie variantą iš Essence.


Produktas: ESSENCE "all-in-one" CC veido kremas, 10 - natural
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paslepia netolygumus, vienodina veido spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogas maskavimas
Labiausiai nepatiko: nemalonus jausmas aplikuojant
Tūris: 30 ml
Kaina*: 4,49 EUR (15,50 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: ateitis priklauso daugiafunkcinėms tekstūroms, kurios užtikrina nepriekaištingus rezultatus ir rūpinasi veido oda. galima spręsti vien iš pavadinimo, jog CC kremas ,,all-in-one" paslepia veido odos nelygumus, spuogelius ir paraudimus, taip pat veido odai suteikia ypatingo švelnumo. itin lengva formulė tobulai padengia veido odą. su spf 30 apsauga.


Paprasta, rusvo plastiko pakuotė tūbelės formos, niekuo neįmantri, su keliais violetinės spalvos užrašais. Pakuotės plastikas minkštas, todėl išspausti gaminį nesudėtinga. Ant pakuotės priklijuotas atspalvį nurodantis lipdukas, kuris nevisiškai atitinka produkto spalvą.

Ant galinės gaminio nugarėlės šį kartą pateikta pilna informacija apie produktą: pilnas gaminio aprašymas, gamintojo informacija, kiekis ir kita. Man labai patiko gamintojų sprendimas ant šio gaminio pateikti sudėtį ant dvigubo priklijuojamo lipduko. Taip galutinis vartotojas mato kas produkto sudėtyje ir nereikia jos ieškoti internete ar dar kažkur kitur. Labai tikiuosi, jog ateityje atsiras daugiau Essence gaminių, kurie turėtų sudėtis ant produkto.


Tūbelės formos pakuotės dangtelis yra apačioje. Tai iš esmės paprastas, atsukamas plastiko dangtelis slepiantis gana didelę dozavimo angą.


Kvapas. CC kremo kvapas primena daugumos kreminių pudrų kvapą.

Konsistencija. CC kremo konsistencija gana skysta. Ant odos skirstosi gana lengvai ir pakanka nedidelio produkto kiekio.


Sudėtis: AQUA (WATER), DIMETHICONE, ISODODECANE, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SORBITAN ISOSTEARATE, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, C15-19 ALKANE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SORBITOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SILICA, ROSA GALLICA FLOWER WATER, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) PROTEIN, BUDDLEJA DAVIDII EXTRACT, MANNITOL, METHICONE, MICA, ALUMINA, TALC, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Visų pirma reikia būtinai paminėti, kad CC kremo vienintelis atspalvis yra gana tamsus net ir jau šiek tiek įdegusiai mano veido odai. Tačiau kitų atspalvių gamintojas nesiūlo.

Apskritai produktas gana lengvai skirstosi ant odos, tačiau man nepatinka, kad tepant priemonę odą tarsi braižo smulkaus smėlio smiltelės ar produkto konsistencijoje būtų pribyrėję smulkių žvyro gabaliukų. Tai labai nemalonu, įdomu, ar taip visiems gaminiams, ar tiesiog mano pakuotė pasitaikė brokuota?


Produktas veidui suteikia gan natūralų efektą (jei ne kiek per tamsi spalva) ir turi vidutinį arba vos stipresnį veido odos maskavimą. CC kremas ant odos išsilaiko gana ilgai ir nepakinta praktiškai visą dieną, man asmeniškai bent 10 valandų.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- minkšta ir patogi pakuotė dozavimui;
- išspręstas sudėties klausimas: ant pakuotės dvigubo lipduko pateikta sudėtis;
- skysta kremo konsistencija;
- vidutinis maskavimas;
- gana natūralus efektas;
- ilgas išlikimas ant odos.

TRŪKUMAI:
-  sudėtyje neišvengta vidutinio saugumo (7) ir žalingų (1) ingredientų;
- siūlomas tik vienas priemonės atspalvis;
- CC kremas per tamsus;
- produkto konsistencija braižo veido odą, tarsi gaminyje būtų pripilta smulkaus smėlio.




Ačiū kad skaitote,

Jaukios sekmadienio popietės,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai