Rugpjūčio mėnesio kosmetinės naujienos #12/15

Ar laukiate naujų įrašų apie naujus, per mėnesį įsigytus kosmetikos pirkinius? Man dažniausiai tokie įrašai būna šiek tiek baisūs (mano pačios), nes tiesos akimirką, tai yra parašius įrašą, paaiškėja, kiek daug aš visgi išleidau... O planavau tilpti į mažesnę sumą... Paskutines įrašo minutes suspaudusi skaičiuotuvą skaičiuoju visas mėnesio išlaidas, o ekrane pasirodanti triženklė suma nedžiugina... Skubiai paskelbusi įrašą, aš dažniausiai iš naujo peržiūriu visus pirkinius: ar man to reikėjo? Ar tikrai jau laikas pirkti tą? Man atrodo dar turiu pakankamai vonios kambaryje? Žodžiu tikroji šio mėnesio tiesos akimirka jūsų dėmesiui.. O apsipirkimas iš tiesų buvo didžiulis...


Kaip visada, pradedu kategorijomis, o gale jūsų laukia kelios šio įrašo naujovės. Būtinai lauksiu nuomonės, ką manote, gerai?
Kūno priežiūra

1. CAMAY "Dynamique" kosmetinis muilas, 90 g
Nors dar turiu gabalėlį savo gamybos kokosinio-rožių muilo, tačiau žinau, kad net ir šiandien išvirus naują partiją nepakaks laiko muilui subręsti ir jo tikrai pritrūks mūsų namuose. O ir reikiamų aliejų namie jau nepakanka - laikas kelaiuti į aliejų parduotuvę (o laiko, kaip sykis, pastarąsias savaites labai trūksta). Kadangi mano vyrui labiau patinka gabalinis muilas, tai būtinai reikėjo nupirkti bent vieną gabalėlį. Rinkau greipfruktų, nes pati juos mėgstu (tiksliau labai mėgau gegužę, o dabar vis sunkiau su citrusiniais aromatais). Tad eilinis gabalinis muilas rankoms plauti.
Pirkau: Maxima
Kaina: 0,49 EUR (1,69 Lt)

Jau kuris laikas naudoju žolelėmis kvepiantį dezodorantą iš L'Occitane (būtinai greitu laiku apie jį papasakosiu), bet kai užmačiau parduotuvėje Sanex Zero, kuris yra su Pottasium Alum ingredientų  - natūraliu alum mineralu, negalėjau nenusipirkti, juolab, kad šį Sanex nusipirkti, tai yra rasti parduotuvėse gana sudėtinga, jo paprasčiausiai nebūna.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,60 EUR (8,99 Lt)

Dar turiu nedidelę pakuotę lengvo L'Occitane kūno pienelio, tačiau jei orai staigiai atšals, mano oda prašys riebesnės konsistencijos kūno priežiūros produkto, tad nusprendžiau išbandyti Nivea siūlomą pienelį, kuris tradiciškai yra lengvas, tačiau su stipriai drėkinančiais ir maitinančiais aliejais.
Pirkau: Maxima
Kaina: 5,50 EUR (18,99 Lt)

Plaukų priežiūra



Jau kuris laikas pradėjau žvalgytis naujo šampūno ir kondicionieriaus. Man reikia gerai drėkinančio, o kai pamačiau Tara Smith šampūną ir kondicionierių, mane sužavėjo dizainas: "Laisvę papūgoms!" :D
Pirkau: grupinis.lt
Kaina: 3,99 EUR (13,78 Lt)

Labai smagi tiek kondicionieriaus, tiek šampūno pakuotė, todėl pirmiausia susižavėjau dizainu ir patiko produkto aprašymas. O kokį efektą turės plaukams, bus matyti ateityje.
Pirkau: grupinis.lt
Kaina: 3,99 EUR (13,78 Lt)

Kažkodėl aš tam tikrais periodais labai susirūpinu savo plaukų būkle ir būtinai ieškau kažkokio visiškai naujo produkto. Šį kartą akys "užkliuvo" už lietuviškos, man asmeniškai negirdėtos kosmetikos. Įdomu, ką gero duos purškiklis?
Pirkau: Martina
Kaina: 2,65 EUR (9,15 Lt)

Iš Vivi gavau mėginuką su alyvuogių kondicionieriumi, kuris mažina plaukų elektrinimąsi. Tikiuosi, kad alyvuogių kondicionierius ir drėkina plaukus.

Turėtų tikti visiems plaukų tipams, tikiuosi, jog skurdus priemonės aprašymas slepia ir papildomą maitinimą ar drėkinimą.

Veido priežiūra - kaukės



Kaip visad, mano kaukių lentynėlė ima tuštėti ir aš bandau kažką naujo. Anksčiau nesu pirkusi jokios veido kaukės iš Geomar, todėl susigundžiau antistresine kauke veidui.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,45 EUR (4,99 Lt)

Dabar galvoju, ar tikrai gerai, kad nusipirkau nulupamą veido kaukę? Paprastai mano oda tokias ne itin mėgsta, nes nulupant tampa jautri ir ouch, kaip skauda... Vienaip, ar kitaip, bandysiu.
Pirkau: iš Avon kompanijos konsultantės
Kaina: pilna kaina 8,10 EUR (27,98 Lt)

Man labai patiko Malie veido kaukės, jas smagu naudoti kai nenoriu kreminės veido kaukės ant veido, kai noriu papildomos gaivos ir drėgmės. Bulvių kaukė padeda odai atsigauti po UV saulės spindulių poveikio.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)

Dar viena korėjietiška veido kaukė, kuri ramina ir drėkina veido odą po saulės patirto streso.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)

Veido priežiūra



Kadangi beveik visas veido kremas baigėsi, o mėginių kasdien neprinaudosi, - nusprendžiau įsigyti Himalaya Herbals drėkinanį ir maitinantį kremą. Nors iš pradžių buvo kiek neramu dėl tekstūros, ar nebus per sunki? Tačiau jau bandžiau ir ji puikiai tinka mano veido odai. Tiesa, niekur nerašoma, ar tai veido ar kūno kremas, tad manau tai universalus kremas rankoms, veidui ir kūnui.
Pirkau: Eurovaistinė
Kaina: 2,13 EUR (7,35 Lt)

Jau kuris laikas noriu kažką pabandyti iš VIVI kompanijos ir nusprendžiau, kad bus puiki proga įsigyti veido šveitiklį - su pylingu tikriausiai sunkiausia apskritai suklysti, apsirikti, nusipirkti netinkamą, žinoma, kalbant tik apie veido priežiūros produktus.
Pirkau: Vivi kosmetikos salelėje
Kaina: 8,45 EUR (29,18 Lt)

Nors makiažo valymo priemonių dar turiu, bet labai norėjau išbandyti Bioderma micelinį vandenį, apie kurį kasdien girdžiu rekomendacijas iš draugės. Nežinau, ar bus verta, todėl nusipirkau mažą kiekį.
Pirkau: Eurovaistinėje
Kaina: 7,10 EUR (24,51 Lt)

Dar turiu balance me veido prausiklio, tačiau man jie visad baigiasi tada, kai tikiuosi mažiausiai, tad šį kartą nerizikuoju ir nusipirkau papildomą pakuotę iš anksto.
Pirkau: iš Avon kompanijos konsultantės
Kaina: pilna kaina 3,70 EUR (12,78 Lt)

Rankų ir nagų priemonės



Mano numylėtas Sally Hansen nagų lako valiklis skaičiuoja paskutines dienas, todėl laikas naujam. Šį kartą rinkausi labai greitai (su vyru, kuriam reikėjo tik šampūno, kitaip ir neįmanoma) ir prigriebiau būtent tokį be acetono. Tiesa, mačiau ir didesnes pakuotes, bet suabejojau.
Pirkau: Drogas
Kaina: su akcija 1,12 EUR (3,87 Lt)

Net neklauskite, kada nusipirkau šį kremą... neįsivaizduoju, bet metai manau dar nebus praėję, o ir pakuotės nebuvau pradariusi: nusipirkau ir padėjau... todėl įtraukiu kremą prie naujų pirkinių ir skatinu save naudoti.
Pirkau: iš Oriflame kompanijos konsultančių
Kaina: pilna kaina buvo 3,74 EUR (12,90 Lt)

Burnos higienos priemonės


19. COLGATE "Max White" dantų pasta, 125 ml

Namie mėgstu turėti kelias skirtingas dantų pastas, kurių viena būna paprasta. Todėl bumm.. namie vėl didelė pastos pakuotė su balinančiu efektu.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,75 EUR (6,04 Lt)

Jau pasakojau jums apie Velym priemonių privalumus (ČIA), tad plačiau nieko nepasakosiu, galite paskaityti. Na o šita, žalia pasta skirta vakarui.
Pirkau: Eurovaistinė
Kaina: 7,99 EUR (27,59 Lt)

Taip pat kartojama ir man labai patinkanti priemonė, jei norite plačiau, galite paskaityti ČIA. Na o mėlyna tradiciškai skirta rytiniam burnos ertmės valymui, nes labiau balina nei Mineral.
Pirkau: Eurovaistinė
Kaina: 7,99 EUR (27,59 Lt)

Makiažo priemonės



Kaina: 7,80 EUR (26,93 Lt)

Kaina: 6,00 EUR (20,72 Lt)

Kaina: 7,20 EUR (24,86 Lt)

Kaina: 3,70 EUR (12,78 Lt)

Kaina: 4,00 EUR (13.81 Lt)

Kaina: 6,00 EUR (20,72 Lt)

Nusprendžiau nusipirkti kelis šepetėlius iš Avon kompanijos, tiesiog pabandyti. Mano turimi šepetėliai labai jau greitai nusidėvi ir tampa nebemalonūs naudoti. Jei šie greitai nusidėvės, tikrai ieškosiu rimtesnio varianto... O kol kas, bandysiu šiuos.

Kita

28. CLEANIC Pure Effect medvilniniai vatos diskeliai, 80 vnt.

Pirkau: Maxima
Kaina: 0,95 EUR (3,28 Lt)


29. CLEANIC Pure Effect kosmetiniai medvilniniai vatos diskeliai, 50 vnt.

Pirkau: Maxima
Kaina: 1,36 Eur (4,69 Lt)


30. PALMOLIVE "Delicate Care" skystas muilas su migdolų pienu, 750 ml

Pirkau: Maxima
Kaina: 2,84 EUR (9,81 Lt)

Kita
31. GILLETTE Venus Breeze skustuvo galvutės, 4 vnt.
Pirkau: Drogas
Kaina: 13,03 EUR (44,99 Lt)


Vėl perku šampūną savo kosmetiniams šepetėliams plauti. Man šis visai gerai išplauna šepetėlius ir yra gana švelnus. Manau pasibaigus mano įprastam šampūnui, nepabijočiau šio panaudoti ir savo plaukams.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,00 EUR (6,91 Lt) 


33. ZEWA Softis vienkartinės nosinaitės , 10x10 vnt.
Tiesiog įprastos nosinaitės, reikalingos tiek mašinoje, tiek rankinėje. Ypač dabar, kai prasideda baisusis alergijų sezonas.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,88 EUR (6,49 Lt)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tačiau aš neapsiribojau tik itin gausiu kosmetikos priemonių įsigijimu ir nusipirkau šį bei tą namams ir kelis rūbelius, kuriuos jums parodysiu.

Namams


34. SPA DELIGHT aromatinė lempa su rūko funkcija

Labai norėjau rudens metui lempos, kuri, prasidėjus šildymo sezonui drėkintų išsausėjusį buto orą, tačiau ir galėčiau panaudoti kaip aromatinę lempą, garinant eterinius aliejus. Iš kelių spalvotų variantų išsirinkau baltą. Lempos gaubtas stiklinis, viduje plastikinė talpa vandeniui ir aliejams. Turi ir LED kelių skirtingų intensyvumų apšvietimą, tačiau aš jo praktiškai nenaudoju (nors tikrai džiaugiuosi, jog jis nėra spalvotas). Galbūt kokybė nėra nepriekaištinga, tačiau tikrai gerai atlieka tiek drėkinimo, tiek aromatinės lempos funkciją.
Pirkau: beta.lt
Kaina: 34,99 EUR (120,81 Lt)

35. Žiedų laikiklis "Cat"
Vieną žiedų laikiklį - mažą stiklinę lėkštutę - turiu vonioje. Man patogu nusiimti žiedus prieš maudantis. Tačiau dažnai rytais juos pamirštu vonios kambaryje... Todėl nusprendžiau įsigyti šią mielą, katino formos žiedų laikiklio statulėlę. Tiesa, metalo dirbinys gana sunkus, aš asmeniškai tokio svorio nesitikėjau. Padėjau ją ant kosmetinio staliuko, šalia lūpų dažų dėklo ir nakčiai, prieš tepantis rankas kremu palieku žiedus ant katinėlio uodegos.
Pirkau: C&D Style
Kaina: 17,00 EUR (58,70 Lt)


36. Fishbone mėlynas megztukas
Labai norėjau kažko paprasto ir kartu rudeniško ateinančiam, šaltąjam sezonui. Žinau, atrodo paprastai, tačiau man labai patinka raštas ir spalva.
Sudėtis: 100% akrilas
Pirkau: New Yorker
Kaina: 13,46 EUR (46,47 Lt)

37. Amisu pilkas megztukas
Tiesą sakant aš ilgai sprendžiau, kurio megztuko noriu labiau. Mėlynas gana ryškus, o man visai nesinori tamsių ir nuobodžių spalvų net tada, kai šalta. O pilkas, labiau klasikinis, paprastas ir aš jį puikiai įsivaizduoju su mano šiltomis juodomis kelnėmis ir aukso spalvos papuošalais. Tiesa, abiejų megztukų nugaros vos ilgesnės, nei priekinė dalis, tad puikiai paslėps šaltojo sezono metu kaupiamas sankaupas ant pilvukų :)
Sudėtis: 100% akrilas
Pirkau: New Yorker
Kaina: 13,46 EUR (46,47 Lt)


38. Amisu rožinis džemperis
Ir vėl barbiškai rožinė mano spintoje :D Tiesą sakant man labai patiko džemperio medžiaga. Turiu iš tokios medžiagos palaidinę ar džemperį, kuris visiškai nenudyla jau kelintus metus ir yra labai labai šiltas ir malonus prie kūno odos.
Sudėtis: 60% medvilnės; 40% polysterio
Pirkau: New Yorker
Kaina: 8,96 EUR (30,94 Lt)


39. Didžiulis languotas šalis - šalikas
Pastaruoju metu žvalgydamasi po parduotuves, ir beje iš savo pirkinių, puikiai matau, kad ruduo jau karaliauja mano mintyse ir aš ieškau švelnių, šiltų ir jaukių aprangos detalių. Pamačiusi šį šalį žinojau, man reikia, nors gana ilgai sprendžiau tarp šio ir balto su juodais langeliais. Abu jie (yra ir gerokai daugiau spalvų) didžiuliai, uždengs visur, kur gali pūsti vėjas. O jau minkštumas ir švelnumas....
Sudėtis: 100% akrilinis pluoštas
Pirkau: H & M
Kaina: 9,99 EUR (34,49 Lt)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ir viskas - apsipirkimas tiesiog milžiniškas. Va, ką reiškia, kai vieną mėnesį nieko nereikia... Sekantį tikriausiai vistiek viskas susideda ir dar su kaupu. O ką jūs manote apie naujus mano pirkinius? Ar jums įdomu rūbai, namų aksesuarai ir panašūs dalykėliai? Ką gi, rudens pradžiai skaičiuojame viščiukus, turėjau galvoje, skaičiuojame paskutinio vasaros apsipirkimo išlaidas:

Kosmetikai ir higienai: 131,36 EUR (453,59 Lt)
Aksesuarai namams: 51,99 EUR (179,51)
Apranga ir priedai: 45,87 EUR (158,34 Lt)
                           ------------------------
VISO išleista:  229,22 EUR (791,45 Lt)

Daug, labai daug. Dažniausiai kosmetikai, grožio priemonėms, vonios reikmenims, kosmetikos padeliams ir kitiems higienos reikmenims stengiuosi skirti 50-100 EUR vėlgi, priklausomai nuo mėnesio ir nuo to, ko man tuo metu reikia. Na gerai, dažnai tikrai sau nuolaidžiauju ir leidžiu daugiau nei 50 EUR... Tačiau būna, kad visko reikia. Labai norėčiau išleisti iki 50 EUR per mėnesį, bet dažniausiai viskas atsieina apie 100 EUR...




Šiam kartui tiek ir ačiū, kad skaitote,

Kiek susikrimtusi ir giliai susimąsčiusi,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ir as susigundziau nusipirkti Sanex dezodoranta, taciau jis visiskai neapsaugo nuo prakaitavimo ir blogo kvapo. Ant virsaus tenka naudoti purskiama dezodoranta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuo prakaitavimo jis tikrai neapsaugo, ir gerai, nes man nelabai patinka dezodorantai, kurie užkemša prakaito liaukas ir neleidžia odai kvėpuoti. Tokie paprastai nelabai geri - bėgant metams gali skatinti krūtinėje vėžinių ląstelių formavimąsi, todėl mieliau renkuosi su natūraliu potassium alum. O dėl kvapo, kiek pamenu buvo visai neblogas, nors jau bus keli metai kai šio Sanex nebandžiau, tai matysiu, ar teisingai pamenu :)

      Panaikinti
  2. Man labai nepatiko tas avon mėlynas tonikas ar kas ten, nes žiauriai sausina odą :/
    Lauksiu atskiro straipsnio apie sepetelius!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... o aprašymas visai neblogas... Bandysiu, labai tikiuosi kad mano odos nesausins. Ačiū, kad pasakei, bus aiškiau ko tikėtis :)

      Apie šepetėlius būtinai parašysiu, kai susidarysiu tvirtesnę nuomonę ;)

      Panaikinti
  3. Labai fainas irasas, dar butu idomu jei kita karta parasytumei is kokios medziagos rubai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia rimtai? Galėsiu šįvakar papildyti sudėtimis, jei tikrai įdomu :)

      Panaikinti
    2. labai rimtai :) kai perku rubus, ziuriu i medziagas :) todel idomu :)

      Panaikinti
    3. Na va, atnaujinau įrašą ir nurodžiau sudėtis :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą