ESSENCE "all about matt! oil free makeup" kreminė pudra "20 matt nude"

Essence all about matt makiažo pagrindas, pagal gamintojo pažadus, manau labiau skirtas mišrios ir riebios odos savininkėms, tačiau kadangi ji atsidūrė mano kosmetikos lentynėlėje, išbandau ir pristatau jums savo nuomonę.

Mes nesutinkame žmonių atsitiktinai. Jie kerta mūsų gyvenimo kelią dėl tam tikros priežasties...

Essence makiažo pagrindai (kitaip, kreminės pudros) yra iš tiesų pigios, vertinant rinkos kainą ir kitus, panašaus efekto produtus. Esu išbandžiusi tikrai nemažai Essence priemonių veidui ir jau senokai padariau išvadą, jog norint rasti tinkamą priemonę, kuri turėtų gerą kainos ir kokybės santykį, bei pateisintų lūkesčius; reikia ieškoti ir bandyti. Vienos priemonės pasiteisina, kitos deja nuvilia, o dar kitos tampa produktais, kurie nei geri, nei blogi, tiesiog vidutiniai.

Šiandien jūsų dėmesiui dar viena Essence makiažo pagrindo apžvalga ir mano nuomonė apie jį.


Produktas: ESSENCE "all about matt! oil free makeup" kreminė pudra, atspalvis "20 matt nude"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: sulyinti veido toną, išlaikyti odą matinę
Tinkamas tipas: gamintojas nurodo, kad visiems, tačiau spėju labiau mišriai ir riebiai odai
Labiausiai patiko: atrodo gana natūraliai
Labiausiai nepatiko: nelaiko 12 valandų
Tūris: 30 ml
Kaina*: 3,99 EUR (13,78 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: šilkinio švelnumo, matinė, lygi, tiesiog nepriekaištinga veido oda! ilgai išliekanti formulė leidžia makiažui išsilaikyti iki 12 valandų. unikali tekstūra be aliejų neužkemša veido porų.


Paprasta vidutinio minkštumo plastiko pakuotė baltos spalvos, puošta rusvos spalvos intarpais, raudonais užrašais ir raudonos spalvos dangteliu.

Ant plastikinės pakuotės užklijuotas spalvą nurodantis lipdukas, kuris nelabai atitinka priemonės spalvą. Ant tūbelės kitos pusės nurodyta visa reikalinga informacija ir svarbiausia, yra pateikta pilna gaminio sudėtis, kas "Cosnova" kompanijos gaminiams gana reta.


Raudonos spalvos dangtelis kvadratinis, kiek užapvalintais kampais. po juo esanti anga nedidelė, bet puikiai tinka tokio tirštumo gaminiui dozuoti.


Kvapas. Makiažo pagrindo kvapas labai malonus, švelnus, jaučiasi gaivus aromatas. Tai iš tiesų kiek neįprastas makiažo pagrindo kvapas, kuris beveik iš karto dingsta paskirsčius produktą ant odos.

Konsistencija. Kreminės pudros konsistencija vidutinio tirštumo, jaučiamas priemonės slidumas.


Sudėtis: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, CYCLOHEXASILOXANE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, TALC, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE CARBONATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BIOSACHARIDE GUM-1, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, MANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACT, PENTAERYTHRITHYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Priemonė labai lengvai skirstosi ant veido odos. Iš pradžių padengus kreminę pudrą, veidas blizga, tačiau blizgesys greitai dingsta nuo veido odos, kai susigeria į odą.

Visgi, mano turimas atspalvis kiek per tamsus mano veido odai ir man būtinai reikia jį kiek pamaskuoti šviesesnio atspalvio biria ar kompaktine pudra, kartu užfiksuojant rezultatą.


Manau,  kad makiažo pagrindas yra skirtas riebiai ir mišriai odai, kadangi neleidžia odai blizgėti, tačiau nesu tikra dėl to, ar ant riebesnės veido odos makiažo pagrindas laikytų ilgai? Man asmeniškai veido oda gerai atrodo apie 6 valandas, vėliau pudra sukrenta į nosies poras, kiek pasitrina ir apsivalo. Tad manau jog gamintojo pažadas, jog makiažo pagrindas išlieka 12 valandų yra visiškai nerealus sausai odai, jau nekalbu apie mišrią ar riebią veido odą.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patogi pakuotė;
+ malonus kvapas;
+ vidutinio tirštumo, lengvai paskirstoma konsistencija;
+ gana natūraliai atrodantis efektas.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra ir vidutinio saugumo, ir žalingų ingredientų;
- kreminė pudra neišsilaiko 12 valandų, kai žada gamintojas.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus šeštadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai