2016/11 Lapkričio mėnesio kosmetinės naujienos: Dove, Douglas ir kt.

Na va, baigėsi ruduo, baigėsi paskutinis rudens mėnuo, metas skaičiuoti viščiukus 😀, taip sakydavo senoliai. O mes, nei viščiukų, nei žąsiukų neskaičiuosim, bet pasižiūrėsim, kuo pasipildė mano kosmetikos lentynos per niūriausią, lapkričio mėnesį.

"Viena, maža pozityyvi mintis ryte gali pakeisti visą jūsų dieną"
Citata, autorius nežinomas



Plaukams

Man atrodo jau dauguma mūsų žino, jog labai svarbu kartas nuo karto, tiksliau kartą į mėnesį, plaukus išplauti giliai valančiu šampūnu. Kadangi kasdien juos formuojame, naudojame ir plaukų lakus, ir putas, ir įvairius purškiklius bei aliejus, - priemonių likučiai kaupiasi ant plauko, jį apvelia, kemša galvos odą. Norint viso to išvengti, toks šampūnas turėtų būti kiekvienos vonioje. Nusipirkau ir aš, nors pakankamai ilgai dairiausi, kokio norėčiau, šį kartą išbandysiu tokį.
Kaina: pilna kaina 13,18 EUR, mokėjau 10,54 EUR

Bandydama kuo greičiau sunaudoti man didelio įspūdžio nepadariusį Melisa nenuplaunamą kondicionierių plaukams, aš labai įpratau prie kasdienio plaukų kondicionavimo tokiu purškaliuku. Kažkaip pagalvojau, kad netrukus jis baigsis, o man visai patiko plaukus papurkšti tokia priemone tarp plovimų, tad nusprendusi, kad man būtinai reikia dar vieno tokio produkto, nusipirkau. Aišku, ieškant iškilo daug dilemų, kokį rinktis, koks geresnis, ką noriu išbandyti. Kadangi nieko nesu bandžiusi iš LV kosmetikos, prigriebiau šitą, tikiuosi rezultatu nenusivilsiu.
Kaina: 4,15 EUR

Mano plaukai tikriausiai gerus 4 metus nematė nei plaukų džiovintuvo, nei plaukų tiesintuvo, nei kitų, plaukų formavimo įrankių, išskyrus tuos, kurie buvo naudojami kirpėjos grožio salone. Tad normalu, kad pas mane jokios apsaugos nuo karščio priemonių namie nebuvo jau labai senai. Va, artėjant šventėms taip norisi juos tai patiesinti, tai paryškinti savo garbanas, o be apsaugos nuo karščio, man baisoka gadinti plauką ir rizikuoti jo nudegimais. 
Pirkau: Eurokos
Kaina: 7,49 EUR

Naujovė mūsų rinkoje, kurią susigundžiau išbandyti. Žinote, ataugusios šaknys nėra nei gražu, nei puošia, o kadangi dažau sruogomis, kirpėja nedažo labai dažnai, tad tos natūralios spalvos ir žilo plauko šiek tiek matosi. Niekas nenori vaikščioti ataugusiomis šaknimis, tad bandysiu, ir žiūrėsiu, kiek pasiteisins ir kiek tiks mano plaukų spalvai.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 7,49 EUR

Veidui

Rožių vandenuką savo odai norėjau išbandyti jau labai senai, tačiau, kažkokia mistika, bandžiau sakytis iš kelių internetinių parduotuvių, atrodo susidėjau į krepšelį, apmokėjau, sekančią dieną man skambina, kad jau nebeturi, ir taip kelis kartus, kol galiausiai man pavyko užsisakyti ir gauti. Aišku, šitą vandenuką aš ruošiuosi naudoti savo veido odai, o kaip seksis, bus matyti ateityje.
Pirkau: assorti.lt
Kaina: 2,59 EUR

Dekoratyvinė

Norėjau kažką išbandyti iš Makeup Revoliution kosmetikos ir kaip tik, perkant priemones plaukams, Eurokos užmačiau šios kosmetikos stendą. Aišku, šešėlių paletės badė akis ir kvietė nusipirkti, bet, šešėlių akims turiu daug, todėl nusprendžiau imti hailaiterį pabandymui. Jų buvo trijų atspalvių ir ilgai mindžikavusi tarp rožinio ir violetinio, visgi pasirinkau rožinį.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,79 EUR

Šitos paletės nepirkau, radau pridėtą prie Happy 365 žurnalo.
Vertė: 4,49 EUR

Lygiai taip pat senai noriu išbandyti mineralinę pudrą. Kažkokią esu bandžiusi, bet taip senai, kad net negalėčiau pasakyti jos pavadinimo, tad šį kartą bandysiu iš Gosh.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 14,90 EUR

Kitos kosmetikos smulkmenos

Ne, atskiros apžvalgos apie jas tikrai nedarysiu, skiriasi tik spalva nuo tų, kurias turėjau anksčiau. Tada pirkau baltas, šį kartą - juodos spalvos. Šiaip man šitos gumytės nerealios, ne veltui perku dar vieną pakuotę. Aišku, senosios jau pamažu nusidėvi, išsitampo. Nors išsitampymas nėra bėda - įmetei į verdantį vandenį ir ji per kelias sekundes susitraukia iki pradinės formos. Tačiau aš norėjau dar keletą nusipirkti, ir įsigijau. Be abejonės, jos vertos savo kainos, yra ilgaamžės ir visi, gamintojo minimi pažadai pasiteisina 100%.
Pirkau: assorti.lt
Kaina: 5,50 EUR

Man pasirodė pakankamai įdomus produktas, kurį su mielu noru išbandsiu. Kvepia gvazdikėliais, dar neatidarius pakuotės, tikiuosi, jog balins gerai, ir galbūt tai taps nuolatine dantų pasta mano namuose. Aišku, jos naudojimas skiriasi nuo mums įprastų dantų pastų, ji nėra tūbelėje. Tikiuosi bandymai bus sklandūs.
Pirkau: ebay.com (pardavėjo nuoroda ČIA)
Kaina: $3.39 (3,19 EUR)

11. SINCERO Proffesional Care 6 žingsnių dildė - poriluoklis
Apie dildės-poliruoklio paskirtis ir naudojimo būdus esu jums pasakojusi (ČIA). Šita atrodo labai patogi: dvi briaunos skirtos poriluokliams, o kitos dvi - skirtingo grubumo dildėms. Manau turėtų pasiteisinti ir man patikti.
Pirkau: assorti.lt
Kaina: 2,60 EUR

Dove





Va, kiek daug Dove naujovių pasiekė mane šį mėnesį. Noriu padėkoti Dove atstovams už galimybę išbandyti kompanijos produktus!

Douglas







Labai labai šventinė Douglas kolekcija, tokia žiemiška, puikiai tiksinti Kalėdų ar Naujųjų sutiktuvėms. Skubu bandyti. Ačiū Douglas, už gaminius!


22. DOUGLAS advento kalendorius, 2016
Ir vos nepamiršau paties svarbiausio savo pirkinio šį mėnesį - Douglas grožio kalendoriaus. Šiemet dienas iki Kalėdų skaičiuosiu kartu su kasdiene grožio staigmena. 
Pirkau: douglas.lt
Kaina: 34,95 EUR
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štai tokie mano mėnesio pirkiniai ir tokios kosmetinės naujienos. Jei norite įrašų apie kažkuriuos gaminius anksčiau, būtinai rašykite man. O kol kas, per lapkritį kosmetikai išleidau 98,19 EUR ir didžiąją dalį tos sumos sudaro kalendorius. Kiek jis vertas savo pinigėlių, bei kiek mane džiugins prieš šias šventes, pažiūrėsim jau rytoj.




Ačiū, kad skaitote,

Geros, kalendorinės žiemos pradžios,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai nusivyliau Catrice palete. Taip pat gavau su žurnalu. Tik vienos spalvos kokybė man patiko, bet nelaikiau - tiesiog išmečiau. Tiesa, jei perkate prekes iš internetinių vaistinių, pastebėjau, jog 4 iš 5 kartų identiškų prekių kaina eurovaistinėje visada būna didžiausia, vaistinė.lt - mažiausia, o camelia - per vidurį.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, girdėjau, kad ta paletė nelabai. Bandysiu.
      Ačiū už pastebėjimą dėl vaistinių :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą