#40/2017 Grožio šiukšlynėlis. Lapkričio mėnesį baigiau...

Kalendorinė žiema!!! Ir taip simboliška, kad šiandien snigo, kas Klaipėdoje šiaip jau yra retenybė... Na taip, būna, kad pasninga, bet paprastai sniegas itin greit ištirpsta nespėjus pasidžiaugti. Šiandien sniegu spėjau pasidžiaugti ir labai tikiuosi, kad jo bus ir rytoj.

Na, o po sunkios dienos sėdu jums rašyti baigtų produktų įrašo. Kartais pagalvoju, ar jo tikrai reikia. Juos rašyti man sunkiausia, tačiau žinau, kad jūs juos mėgstate, todėl visas mintis veju į šalį ir kviečiu pasidairyti lapkričio grožio šiukšlynėlyje.



Kūnui

Labai patiko gaivus, saldžiai malonus, šiek tiek kriaušes primenantis kvapas, malonios konsistencijos putos ir švelnus prausimas. Su šita dušo želė (dėl konsistencijos norisi sakyti dušo kremu) maudytis buvo vienas malonumas. Labai patiko.
Mielai kartočiau dar kartą.

2. COLLISTAR kūno šveitiklis "Anti-Age Talasso" nuo odos senėjimo Talasso šveitiklis su Sicilijos citrusiniais vaisiais, 150 g
Šveitė gerai, ant odos palikdavo riebią plėvelę, kuri man visai patiko. Vasaros metu gal net nedėčiau jokių papildomų drėkinamųjų/ maitinamųjų losjonų ar kremų, bet kadangi žiema, vistiek tepiau po šveitimo. Maloni tekstūra su aliejais, tik ar verta mokėti tokią kainą už šiuos šveitiklius? Rekomenduočiau išbandyti Geomar šveitiklius - konsistencija labai panaši, o kaina gerokai žemesnė.
Mielai kartočiau.

3. JOHNSON'S Baby "Top-to-toe" kūno prausiklis ir šampūnas, 50 ml
Sunaudojo mano mažylis. Žinote, gandai apie kompanijos produktus, kurie sukelia vėžį yra gerokai perdėti - taip, sudėtys nėra išlaižytos ir pačios geriausios mažiesiems, bet mažai kuo skiriasi nuo kitų rinkoje esančių produktų. Tad sunaudojame be baimės kūnui prausti.
Galbūt ne, ieškočiau geresnės sudėties produktų savo vaikučiui.

Rankoms ir kojoms

4. PARISIENNE Ilsolvente nagų lako valiklis be acetono su bičių pieneliu, 125 ml
Visiškai nepatiko: valiklio reikėjo labai daug, ir nors nagų plokštelių vizualiai neišsausindavo (ar tikrai neišsausindavo sunku pasakyti), tačiau sunkiai valė. Reikėjo labai ilgai mirkyti nagą su valikliu arba intensyviai trinti, kad nagų lakas nusivalytų. Nepatiko man jis, ir jo kokybė tikrai prasta.
Ne, nepirkčiau - rinkoje labai daug gerų valiklių, tad kam vargti su tokiais?

5. ALVERDE Naturkosmetik kojų ir pėdų sviestas ypač sausai odai su ežiuolės ir laimo ekstraktais, 200 ml
Vienas smagiausių ir geriausių pėdų kremų, kokį pastaruoju metu naudojau. Atrodo labai elementari priemonė, tačiau riebi, itin tiršta konsistencija tiesiog stebuklingai gerai pamaitina pėdų odą ir jos po nakties tampa tokios švelnios, kad sunku ir apsakyti. Apie kažkokius pasausėjimus net nekalbu - kol naudoju šitą net pamiršau, kad pėdos gali būti sausos! O ir pakako visą amžinybę... net paskutinius lašelius kabindama galvojau, ar tik nebus pasenęs, tačiau nei kvapas, nei konsistencija nebuvo pasikeitusi, todėl sunaudojau iki paskutinio lašelio. Ir dar indelį iššluosčiau.
Mielai kartočiau dar kartą.

6. VENUS "Magic Legs" BB kremas kojoms su atspalviu, 50 ml
Kadangi po vasaros buvo likęs labai mažytis priemonės likutis, kažkaip sumąsčiau, kad visai nenoriu jo laikyti iki sekančios vasaros, todėl tiesiog sunaudojau ir pagrąžinau porą kartų kojas prieš keliaujant į baseiną. Šiaip labai vidutinė priemonė - dekoratyvumo mažai, šiek tiek pagrąžino ir viskas. Labai minimaliai suteikė rusvo atspalvio ir pridėjo blizgučių. Nepasakyčiau, kad labai patiko, vidutinybė.
Manau, kad nekartočiau.

7. GREEN FEEL drėkinamasis rankų kremas su goji uogų ekstraktu ir migdolų aliejumi, 75 ml
Maloniai kvepiantis ir gerai drėkinantis rankų kremas. Ar reikia dar pasakoti daugiau? Gerai. Tai žiemos metui man jis per silpnas, norisi riebesnio kremo, bet kitiems sezonams, dėmesio vertas variantas.
Kartočiau.

Grožio smulkmenos

8. CAROLI DUO Face medvilnės diskeliai, 140 vnt,
Šituos kartais nusiperku vokiškų prekių parduotuvėje. Visai neblogi, tačiau trinant diskeliai praranda tvirtumą ir gali nusirutulioti plaušeliais. Tai tokie vidutiniški, tikrai yra geresnių.
Tai, tikriausiai vėl kartosiu.

9. GILLETTE Venus "Breeze" skustuvo galvutė
Tai tikriausiai jau milijoną kartų minėjau, kad plaukelius šalinu tik su šituo skustuvu ir naudoju tik tokias galvutes (tinka ir kitokios, bet šias pastaruoju metu perku nuolat). Su šiais skustuvais neįsipjaunu, nesuerzinu odos ir man nereikia jokių papildomų priemonių skutimui ar po jo.
Jau kartojama.

10. BELLA Wiping & Cleaning dvigubi medvilnės diskeliai, 80 psc.
Šitie vieni geriausių, kokius esu bandžiusi: nei nusigumuliuoja, nei plaušeliai atsiskiria, nei sutižta. Net ir atskirti juos gana lengva, jei aišku reikia. Man labai patinka.
Mielai kartosiu.

11. BELLA kosmetiniai krapštukai, 100 vnt.
Ir analogiškai kosmetiniai krapštukai geri - pakankamai stori, tad neįsibrėži su kotelio plastiku, net jei tenka kiek stipriau paspausti. Geri, kokybiški. Dar keli liko, bet pačio maišelio neverta laikyti - turiu sudėjusi į specialų dėklą krapštukams.
Taip, kartočiau, tik gal didesniu kiekiu apsimoka labiau.

12. FROTTO drėgnos servetėlės "Melon", 15 vnt.
Drėgnos servetėlės, kurias naudoju tai rankoms pasivalyti, kai darausi makiažą, tai pasitepliojimams nusivalyti, kai žiūriu priemonių pigmentaciją. Žodžiu, tokia labiau smulkmena, o pačios servetėlės, kol kas geriausias ir pigiausias variantas, kurį esu radusi.
Jau kartoju, tiesą sakant naudoju nuolat.

Plaukams

13. KEUNE tonuojantis dažomasis kremas "Silver", 60 ml

14. KEUNE tonuojantis dažomasis kremas "Lightest Pearl Blonde" 10.2, 60 ml

15. KEUNE antioksidantas

Visų trijų priemonių man pakako dviems mėnesiams (dviems dažymams). Anksčiau tonuodavau tik su Silver, tačiau kadangi spalva gaunasi labai netolygi - tiesiog įvedžiau papildomą perlo atspalvį ir tonuojasi tikrai gražiau ir tolygiau.
Be abejonės, sekantį kartą kai dažysiu namie, būtinai įsigysiu vėl.

16. TREVOR SORBIE "Beautifully Moisturised" mirracle smoother - plaukus drėkinantis kremas ploniems plaukams, 150 ml
Labai įdomus kremas - naudoju jau ne pirmą pakuotę ir žinau, kad dabar yra pakeistas pakuotės dizainas, tačiau produktas lyg ir tas pats. Tai šitas dalykas drėkina plaukus ir geba juos sudėlioti tvarkingai į savo vietas (na, gražiai ir tolygiai), suvaldyti pasišiaušusius plaukus, tačiau tik tuo atveju, jei džiovinu plaukus džiovintuvu.
Įdomi, poveikį jaučiu, bet šiuo metu nenorėčiau kartoti, kadangi vengiu džiovintuvo ir bet kokių karštų plaukų formavimo prietaisų.

17. DAVINES Nourishing Vegetarian Miracle maitinantis kondicionierius sausiems, lūžinėjantiems ir šiurkštiems plaukams, 12 ml
MĖGINYS
Aš buvau labai maloniai nustebinta šios priemonės poveikiu: tiesiog nerealiai gerai suglotnino plaukus, jie tapo minkštučiai, itin švelnūs, labai lengvai iššukuojami ir itin lengvai formuojami. Pirmas įspūdis labai labai geras.
Gundausi - mielai išbandyčiau pilną pakuotę, tik gal geriau kaukės?

Veido priežiūrai I

18. BALEA valomosios veido putos su kašmyro ekstraktu, 100 ml
Tikriausiai pirmas nuvylęs dalykas ir Balea: prausiesi su prausikliu, bet pojūčiai, lyg prausiantis muilu, be to, tiesiog siaubingai graužia akis... Prausdama veidą prausikliu visai nenoriu turėti dar atskirą prausiklį akių sričiai, tai priemonė tiesiog prieštarauja mano logikai ir įpročiams. Be to, pirmą kart, kalbant apie Balea produkciją, pajutau, kad produktas pigus, kažkoks netoks, tad visai su juo nesusidraugavau. Sunaudojau, kad neužsistovėtų vonios kambaryje, nors prausimas nebuvo kažkoks prastas, bet pojūčiai visai nemalonūs.
Ne, nekartočiau.

19. LUMENE Hydration Recharge Lahde drėkinamasis naktinis veido kremas visiems odos tipams, 2 ml
MĖGINYS
Visai neprastas drėkinamasis kremas su lengvu, tačiau jaučiamu riebaliuku. Deja, bet mano sausai odai jis per silpnas, labai trūko intensyvesnio drėkinamojo (ar bet kokio kito) efekto, o oda norėjo daugiau kremo. Be to, su paskutiniu naudojimu pastebėjau, kad lyg ir norėjo kimšti poras ar tai šiek tiek erzinti odą, tad atrodo, kad mano odai šitas kremas netiko.
Ne, pirmas įspūdis parodė, kad šitas kremas skirtas ne man.

20. UOGA UOGA "Žalioji gaiva" ekologiškas drėkinamasis kremas su agurkų ekstraktu ir rugiagėlių vandeniu odai aplink akis, 15 ml
Greitai susigerdavo, tačiau neįtiko mano poreikiams. Šį mėnesį sužydės 30-šimt kaštonų ir man jau reikalinga intensyvesnė priemonė paakių zonai, tik drėkinamojo efekto nebepakanka. Tad tikriausiai nenuostabu, kad jau naudojimo eigoje jaučiau kaip mažėja paakių zonos stangrumas. Jei būčiau kokiu penkmečiu jaunesnė, gal visai patiktų, tačiau dabar - nors ir geras kremas, bet neatitinka mano poreikių ir neišpildo mano lūkesčių.
Nors kremas nėra blogas, bet nepirkčiau - man reikia stipresnės priemonės.

21. DOUGLAS Naturals dieninis veido kremas jautriai odai su organišku Argano aliejumi, 10 ml
Greitai susigeriantis veido kremas gerai drėkina ir šiek tiek maitina veido odą, tačiau nemanau, kad tik itin jautrią odą turinčioms merginoms, bet to, ir toms, kurių oda itin sausa drėkinimo gali neužtekti. Rudens metu poveikis buvo visai neblogas, tačiau esant šaltesniems orams man būtų per silpnas, ir apskritai, norisi ko nors šiek tiek rimtesnio.
Tikriausiai ne, man poveikis kiek per silpnas, o renkant papildomas žvakutes ant torto, norisi rimtesnių priemonių.

Veido priežiūra II: kaukės

22. MARY KAY "Clear Proof" giliai valomoji aktyvintos anglies kaukė, 114 g
Pati geriausia veido kaukė, kuri neišsausina odos, tačiau geba itin giliai išvalyti veidą, ypatingai mano nuolat besikemšančias nosies poras. Aš tiesą sakant nebeįsivaizduoju nė vienos savaitės be šios kaukės, tad tikriausiai nenuostabu, kad jau turiu naują pakuotę?
Taip, taip, taip!

23. ELLAME "Hydro Complex" šilkinė, drėkinanti veido kaukė, 30 ml
Man šitos kaukės labai patinka ir tikriausiai mielai įsigyčiau ir naudočiau nuolat, tiek kad - na man smalsu, kaip veikia kitos, be to, turiu labai daug vienkartinių kaukių, todėl kol kas apsistoti ties vienomis nesinori, tačiau... labai vertos dėmesio, tiek ši, tiek Anti-Age veido kaukė. Priglunda kaip antra oda, gerai drėkina, gaivina ir suteikia malonų komforto jausmą.
Būtinai kartosiu.

24. SCHAEBENS drėkinamoji veido kaukė su alavijais, avokadais, agurkais ir šlapalu, visiems odos tipams, 2 x 5 ml
Stiprioji šios kaukės pusė yra glotninamasis efektas - odą veido kaukė padaro labai labai švelnia, na ir šiek tiek drėkina, bet nepasakyčiau, kad labai intensyviai. Apskritai man tai labai jau vidutiniška kaukė, kuri visiškai nenustebino gerąja prasme.
Gal, nors ne? Net nežinau, nebent susigundyčiau, bet tikriausiai ne šios rūšies kauke.

25. LAVERA atkuriamoji veido kaukė kaukė su baltąja arbata "My Age", 10 ml
Pati geriausia pastaruoju metu naudota veido kaukė! Poveikis tiesiog nerealiai geras ir mano odai labai patiko: ir švelnino, ir maitino, ir lengvai drėkino, skaistino, šviesino, suteikė komforto. Ir pirmą kart, po veido kaukės dar kelias valandas netepiau kremu... Man atrodo tas faktas labai daug pasako apie priemonės kokybę.
Mielai, būtinai, noriu kartoti.

Burnos higienai

26. - 27. HUMBLE BRUSH Adult Soft dantų šepetėliai suaugusiems su švelniais šereliais
Tai mane labai žavi šepetėlio ekologiškumas, socialinė programa, idėja, pakuotė, išvaizda ir viskas, išskyrus galvutę. Nežinau kas negerai, tačiau tiek man, tiek mano vyrui sunku išsivalyti krūminių dantų šonus - atrodo šepetėlis jų tiesiog nepasiekia.
Manau daugiau nebekartosime.

28. HUMBLE BRUSH vaikiškas šepetėlis
Deja, bet vaikutis dar negali pasakyti, ar jam buvo patogu valyti dantukus su šiuo šepetėliu, tačiau man atrodo, kad jam šepetėlio galvutė irgi buvo per didelė ir nebuvo patogi valytis.
Ne, manau nebepirksiu, grįžtame prie mažesnių Jordan šepetėlių.

29. PARO tarpdančių šepetėliai 0,4 mm, 4 vnt.
Tai apie šituos nieko nepasakojau ir man atrodo neverta, tiesa? Supratau, kad tarpdančių šepetėliai yra būtini mano dantų būklei. Per tuos kelis mėnesius, kai valausi jais tarpudančius, sumažėjo problemų, jaučiu gaivesnę burnos ertmę ir atrodo ji gerokai sveikesnė. Man patinka.
Kartočiau, tik nusipirkau kitos firmos ir man atrodo pigesnius, o kokybe jie labai panašūs.

30. Dantų balinimo pieštukas
Tai labai keistas šepetėlis - balina tarpdančius ir net pašalino kelias įsisenėjusias dantų pigmentines dėmes, tačiau pačio danties nelabai pabalino ir greit baigėsi. Nežinau,  ne kažką.
Nekartočiau, neverta.

31. WELEDA pieninių dantukų gelis - dantų pasta, 50 ml
Per pastarąsias kelias dienas man atrodo jau kelis kartus kartojausi, kad šitas gelis mano vaikui kol kas tinkamiausiaKonkreęs, kadangi dantų pastą dažnai nuryja, nemoka tinkamai išskalauti, todėl tenka rinktis dantukų priežiūros priemones, kuriuose nėra flouro. Šita Weleda yra būtent tokia, mums tinka ir kol kas planuojame naudoti ir toliau.
Jau kartojama.

Dekoratyvinė ir aromatai

32. ESSENCE „rock΄n΄doll crazy XXXL volume“ apimties suteikiantis tušas, 12 ml
Labai greit uždžiūvo, ir šiaip, naudoti nesinorėjo, tai buvo vienas tų retų kompanijos variantų, kurie tepa odą aplink akis, kad ir ką bedarytum... Šitas man tiesiog nepatiko ir po įrašo daugiau ranka nebekilo naudoti.
Konkrečiai šito - ne.

33. DZINTARS "Koķete 1" kvepalai moterims, 15 ml
Jau kuris laikas suvokiu, kad Dzintars aromatai man nebepatinka ir labai primena odekolonų kvapus. Tačiau šitas- na jis buvo pats baisiausias, nes atsidavė sysiuku... Fuijjjj... kas nori taip kvepėti? Nunešiau į wc ir ten sunaudojau, bet ir tuo nebuvau patenkinta - kelis kartus vos netrūkus kantrybei žadėjau nešti ir tiesiog išmesti lauk. Bet kažkaip pavyko ištverti ir pabaigti, nors visai tuo nesididžiuoju.
Ačiū, bet nė už ką.
,
34. INGLOT Under Makeup Base - makiažo bazė visiems odos tipams
MĖGINYS
Nepaliko didelio įspūdžio ir tikriausiai žinau kodėl - tiesiog netinka mano odos tipui. Silikoninė bazė man tiesiog palygino veiduką, bet jokių kitų efektų nepastebėjau.
Ne, pirmas įspūdis nesukėlė didelio smalsumo šiai bazei (užtat Inglot kompanija tapo dar įdomesnė).

35. SO...? "Vanilla & Cherry" lūpų balzamas "So...? Desirable", 8,5 g
Nepatinka man šitas balzamas: mažai kondicionuoja, praktiškai nedrėkina, galėčiau visą dieną tepliotis ir vistiek nepavyktų pamaitinti lūpų. Kvepia maloniai, tad labiau primena lengvus blizgesius, skirtus jaunoms panelėms. Poveikio lūpoms nėra, bet pasižaisti galima - jį laikiau vonioje ir tepdavausi tik prieš miegą ir ryte, tik atsikėlusi. Antrosios tūbelės laukia tas pats.
Ne, nekartočiau.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, čia buvo visos priemonės, kurias pavyko baigti per lapkričio mėnesį. Šį kart didžioji danguma smulkūs daiktai, tad nenuostabu, kad nepridėjau nei pusę dėžės (kurią paprastai mėnesio eigoje prikraunu su kaupu). Tačiau, galutinė nuomonė apie šiuos produktus yra va tokia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai