AVÈNE TriXera Nutrition Nutri-fluid Balm maitinamasis odos balzamas veidui ir kūnui, sausai ir jautriai odai

Šaltuoju metų laiku reiktų nepamiršti pasirūpinti ne tik savo veidu, tačiau ir kūno oda. Net jei ją pridengiame drabužiais, mūsų kūno odą veikia aplinkos svyravimai. Sausas ir šiltas patalpų oras, šaltukas lauke neprideda jai grožio, oda greičiau sausėja, ją ima tempti, niežėti, sausėti, o galiausiai ir pleiskanoti... Apie pokyčius šaltuoju metų laiku jau pasakojau, rašydama apie veido, plaukų ir kūno priežiūrą rudenį ir žiemą. Straipsnyje parekomendavau ir kelias priemones, tačiau prie jų dar pridėčiau ir šį Avene TriXera kūno balzamą. Man jis nepaprastai patiko, ir tuoj papasakosiu kodėl.

Ar sąmoningai, aistringai ir karštai sieki savo tikslų?
Jei taip, nepasiduok! Jei ne, atrask ką nors, kas padėtų jų taip siekti! Savo mintyse, širdyje ir rankose laikai galią gyventi trokštamą gyvenimą.


Produktas: AVÈNE TriXera Nutrition Nutri-fluid Balm maitinamasis odos balzamas veidui ir kūnui, sausai ir jautriai odai
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pamaitinti veido ir kūno odą, nuraminti, minkštinti
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai. Vyrams, moterims ir vaikams nuo 3 metų
Labiausiai patiko: gerai maitina odą
Labiausiai nepatiko: netiks kaip veido kremas nuo normalios iki riebios odos (išskyrus itin sausą)
Tūris: 200 ml
Kaina*: 19.99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Mano vaistinė
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Veido ir kūno balzamas, skirtas sausai, jautriai odai. Kasdienio naudojimo balzamas, tinkamas naudoti tiek veido, tiek kūno sausai, jautriai odai. Produktą gali naudoti visa šeima (vaikai nuo 3 metų amžiaus).
Neriebus, nelipnus, greitai įsigeriantis balzamas atstato, pamaitina ir minkština jautrią odą. Sudėtyje esantys „Lipid Trio“ ir „Selectiose“ atstato odos barjerinę funkciją, pamaitina ir sudrėkina odą 48 valandoms. „Avene“ terminis šaltinio vanduo švelnina, drėkina odą, gali padėti nuraminti odos sudirgimus. Oda tampa pamaitinta ir sudrėkinta.
Produkto sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų. Dėl lipidų gausos suteikia odai maksimalų komfortą.
Naudojimas: Tepkite veido ir kūno odą 1–2 kartus per dieną.


Tai pirmiausia, kaip visuomet šiek tiek apie pakuotę: tūbelės formos, vidutinio kietumo plastiko pakuotė atkeliauja kartoninėje dėžutėje, ant kurios galima rasti visą informaciją. Abiejų, tiek tūbelės, tiek kartoninės dėžutės, pakuočių dizainas lygiai toks pat. Balta pakuotė su labai minimaliais, šiuo atveju oranžinės spalvos spalvinaiis intarpais, sakyčiau labai būdingas šios kompanijos gaminiams dizainas. Švarus, aiškus, nors užrašų daugoka.

Dozojuomas kremas paprastai: atsidaro dangtelio dalis ir spaudžiame lauk. Kiek neįprasta dozavimo anga, kurioje įtaisytas tarsi mažesnis, plonesnis vamzdelis, kad gaminys tekėtų lauk plona srovele. Toks sprendimas kūno losjonui, kaip jo reikia daug, nėra pats geriausias, tačiau kai reikia nedidelėms vietoms, arba veido odai patepti - labai, netgi labai pasiteisina.

Kvapas neutralus, mat kvapiųjų medžiagų sudėtyje nėra. Tai nėra bekvapė priemonė - šioks toks lengvas kvapas, šiek tiek primenantis medikamentinės paskirties, specializuotus ar gydomuosius losjonus yra, tačiau jokių gėlyčių, vaisių ar kitų aromatų čia tikrai nerasite. Todėl be baimės losjonas tiks toms, kurios yra jautrios kvapams, ir aišku, itin tinkamas vaikams, kuriems tų kvapų mažiausiai reikia.

Konsistencija labai lengva, net sakyčiau vandeninga ir man labiau primena losjoną, negu balzamą.


Sudėtis: Avene Thermal Spring Water, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Pentaerythrityl Tetracaprylate/ Tetracaprate, Propylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Myreth-3 Myristate, PEG-100 Stearate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Carbomer, Glycine, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, PEG-32, PEG-400, Pentyl Rhamnoside, Sodium  Hydroxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Aqua.


Poveikis. Kadangi priemonė labai lengva, aš galvojau, kad ji tikrai nebus tinkama ir nesugebės pakankamai pamaitinti mano sausos odos, tačiau oi, kaip aš klydau. Balzamas puikiai susitvarko su mano sausa kojų oda, nors, tikrai ne itin ilgai - jau sekančią dieną man jau vėl norisi tepti losjonu. Priemonė į kūno odą susigeria greitai ir jos neapsunkina, nepalieka jokio nemalonaus riebumo, kas nepaprastai džiugina - tik pasitepusi galiu gana greitai apsirengti.

Losjonas gerai maitina ir lengvai drėkina kūno odą, mažina pasausėjimus, nuramina tempiančią, išsausėjimo išvargintą odą. Ir nors sako, kad netinka jaunesniems negu 3 metų vaikams, tačiau aš šiek tiek tepiau savo mažylio pasausėjimus nuo vandens ir kremas puikiai suveikė.

Tad, kaip kūno kremas man jis labai patiko ir puikiai tinka šaltuoju metų laiku. Dar gamintojas sako, kad tinkamas ir kaip veido kremas. Tačiau čia aš sakyčiau, kad reiktų atsargiai: kažin kodėl į veido odą kremas geriasi ilgai, gana ilgai jaučiamas ant veido ir čia jau apsunkina veido odą. Mano oda yra sausa (šiuo metu dehidratacijos nėra), tačiau man nelabai patiko - jeigu turėčiau pasausėjimų ant veido - mielai patepčiau, tačiau dabar, kai būklė visai nebloga, tepti tikrai nesinori. Man šiuo metu pakanka gana lengvo drėkinamojo kremo. O kadangi šis apsunkina odą, galimas daiktas, kad netiks riebiai ir mišriai odai. Tad pasausėjimams gydyti taip, o va visam veidui tepti - tikrai ne.

Apskritai vertinant balzamas aukštos kokybės, sudėtis visai nebloga, tinkamas bene visiems. Lengva konsistencija neapsunkins odos, tačiau pamaitins, sudrėkins ir palengvins pasausėjimo sukeliamą niežulį ir tempimą. Kaip kūno kremas net labai patiko, tačiau tik sausai odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai