GEOMAR Sugar Srub Drenante kūno šveitiklis su cukrumi, natūralių aliejų mišiniu ir argano aliejumi

Nors žiemą kūną šveičiu rečiau, tačiau šveisti vistiek reikia. Tiesą pasakius, tik ilgiau nenušveičiu ir jaučiu kaip oda nebeatrodo gražiai, praranda gyvybingumą ir nebesijaučia tokia švelni. Normalaus dydžio naujo šveitiklio pakuotės dar nepradėjau, apskritai kitiems metams planuoju baigti sunaudoti tas pakuotes, kurias turiu atsidariusi ir naujų neliesti tol, kol nesunaudoju senos (išskyrus dekoratyvinę kosmetiką), nes... prisikaupia paskui visur po truputį nunaudotų šampūnų, kremų, aliejų, prie kurių rankos taip ir nebekyla, nes gi nori išbandyti kažką naujo, tiesa? Tai va, kitais metais noriu daugiau organizuotumo, tvarkos ir aiškumo. Ne, net negalvoju apie kažkokius minimalizmus, tai ne mano būdui. Tačiau šiek tiek mažesnio ir protingesnio vartojimo tikiuosi.

Jeigu atrodo, kad ko nors stinga, dažniausiai dėl to, kad plačiau neatmerki akių visoms galimybėms. Surask tylią vietelę pamedituoti, kokios tau reikia pagalbos, ir atsakymai ateis savaime. Viskas labai paprasta.

Produktas: GEOMAR Sugar Srub Drenante kūno šveitiklis su cukrumi, natūralių aliejų mišiniu ir argano aliejumi
Gamintojas: "Mirato Landiona". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nušveisti kūno odą, pašalinti negyvas ląsteles, maitinti, subalansuoti odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: kai kurių ingredientų saugumas sudėtyje
Tūris:  mano turimos - 40 g, pilnas kiekis - 85 g arba 600 g
Kaina*: 85 g - 1,89 EUR; 600 g - 9,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, Eurokos, Maxima, Rimi. Internetinėse parduotuvėse: Barbora, Kaip smilga
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Kūno šveitiklio sudėtyje esantis druskos, cukraus ir natūralių aliejų mišinys glotnina ir aprūpina odą maitinamosiomis medžiagomis. Jūros druska suteikia odai švelnumo ir padeda pašalinti skysčių perteklių. Cukraus dalelės švelniai nušveičia odą ir subalansuoja odos drėgmės pusiausvyrą.
Sudėtyje yra argano aliejaus, Negyvosios jūros oligoelemetų, jūros druskos, cukraus.
Naudojimas: Išmaišykite priemonę, kol gausis vientisa masė. Masažuojamaisiais sukamaisiais judesiais tepkite drėgną odą. Nuliekite vandeniu. Naudokite vieną ar du kartus per savaitę.

Pilno (600 g) dydžio pakuotė. Paveikslėlis iš ČIA

Aš turiu mažą, vienkartinę kūno šveitiklio pakuotę, kurios ir šiaip yra parduodamos pardavimo vietose, tik ne visų rūsių Geomar šveitiklių. Būtent šios šiuo metu nėra, todėl reiktų žvalgytis pilno dydžio, didelio plastikinio užsukamo indelio, o ne mažo paketėlio, kokį turiu pati.

Kvapas  čia yra pats nerealiausias! Jei rimtai - tai pats geriausias Geomar šveitiklių kvapas iš visų bandytų, o bandžiau, uosčiau ir/ ar testavau ne tiek jau ir mažai. Kvapas saldžiai malonus, toks jaukus, šildantis ir labai skanus, primena vanilę, aliejų ir cukrų, gal labiau kaitintą cukrų... Labai labai labai malonus!

Konsistencija. Žinote, kodėl aš nerekomenduoju Geomar šveitiklių pirkti vienkartinėse pakuotėse? Šios kompanijos šveitiklių konsistencija yra dvifazė: aliejinis skystis laikosi viršuje, o kietas druskos ir cukraus mišinys apačioje. Todėl prieš naudojimą reikia būtinai viską susimaišyti, o mažo kiekio pakuotėse tai padaryti labai sunku. 


Sudėtis: Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ethylhexyl Stearate, Aqua, Sucrose, Fructose, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Maris Sal, Sambucus Nigra Flower Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract, Glycerin, Ethoxydiglycol, Sodium Polyacrylate, BHT, Parfum, Hexyl Cinnamal, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, CI 19140, CI 16035, CI 15985, CI 42090


Poveikis. Tai svarbu atsiminti, kad šveitiklį būtina kas kartą susimaišyti, kad jo konsistencija būtų optimaliausia ir poveikis geriausias. Dievinu šito šveitiklio kvapą - toks nerealus žiemos metui, kad mmmm... labai gundo įsigyti pilno dydžio pakuotę, bet kol kas neplanuoju pirkti.

Šveitiklis gerai, efektyviai šveičia kūno odą, pašalina negyvas odos ląsteles ir palieka ant odos plonytę, beveik nejaučiamą aliejinę plėvelę. Nežinau, man Geomar šveitikliai labai patinka, jie nėra labai brangūs, veikia nepriekaištingai, procedūra maloni, o atitaikius patinkantį kvapą, dar ir uoslę pamaloninu. Ir tai vistiek yra vienas maloniausių šveitiklių - apskritai Geomar šveitikliai labai panašūs vienas į kitą, skiriasi tik kvapai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai