AVÈNE miniukai: Cleanance prausiamasis gelis; Tolèrance raminamasis kremas alergiškai odai ir TriXera Nutri-Fluid veido ir kūno prausiklis

Pavėlavęs visu mėnesiu pas mane atkeliavo ir Avène siuntinukas. Iš karto testuoju beveik visas priemones, ne, tiksliau viską testuoju ir tikiuosi per šitą mėnesį apie viską papasakoti. Labai tikiuosi neužtempti gumos su įrašais, juolab šiuo metu, kai nusprendžiau pabandyti (ir be didelių vilčių) filmuoti kasdienius vlogmas filmukus. Iš tiesų, šitą gruodį viską palieku savieigai ir tikiuosi, kad viskas man pavyks kaip įmanoma geriau. Cha- ha... 

Na, o šituo įrašu noriu papasakoti apie tris mini priemones iš Avene kompanijos. Vienintelis juos siejantis dalykas yra tai, kad visi jie nedidelio, kelioninio ar tai mėginio dydžio. Skirtingos paskirtys, skirtingi produktai... visus išbandžiau ir apie visus noriu keliais sakiniais papasakoti.

Instinktai - geriausias ir patikimiausias mūsų vedlys, bet dauguma juos nuslopiname ir neleidžiame jiems reikštis. Šiandien įsiklausyk, ką tau byloja instinktai, kur tave kreipia ir kaip tu atsiliepi. Gali būti, kad jie tave bent per žingsnelį priartins prie tikslo.


Iš tiesų, kaip įprasta mažo dydžio pakuotėms, galvojau, kad tiesiog padarysiu tris atskirus įrašus apie kiekvieną produktą, juk jie kaip ir nesusiję vienas su kitu? Tikriausiai šiandien, o gal prieš kelias dienas pagalvojau, kad ne, tebūnie tai vienas kiek ilgesnis įrašas iš trijų skirtingų dalių ir kiek įmanoma trumpesnis apie kiekvieną produktėlį.

Cleanance cleansing gel for face and body - veido ir kūno prausiklis riebiai, į akne linkusiai odai



Produktas: AVÈNE Cleanance cleansing gel for face and body - veido ir kūno prausiklis riebiai, į akne linkusiai odai
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti kūno ir veido odą, pašalinti nešvarumus, pašalinti odos riebalų perteklių, nuraminti odą
Tinkamas tipas: riebiai, problematiškai odai
Labiausiai patiko: suteikia odai gaivumo
Labiausiai nepatiko: netiks normaliai, sausai odai
Tūris: aš turiu mini 25 ml pakuotę. Pilno dydžio pakuotė 400 ml
Kaina*: 400 ml - 18.99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Mano vaistinė
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Švelnus gelis pašalina nešvarumus ir odos riebalų perteklių, atgaivina ir gali padėti nuraminti odą.
Bemuilis prausiamasis gelis, papildytas „Avene“ terminio šaltinio vandeniu, gali padėti nuraminti, malšinti odos sudirgimą. Skirtas riebiai, į aknę ir bėrimus linkusiai odai. Be parabenų.
Naudojimas: Tepkite „Cleanance“ geliu ryte ir/ar vakare drėgną veido ir/ar kūno odą, kol susidarys putos, po to gerai nuplaukite.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Avene Thermal Spring Water, Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Zinc Coceth Sulfate, Polysorbate 20, Sodium Cocoamphoacetate, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, CI 61570, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, Glyceryl Laurate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfate, CI 19140, Zinc Gluconate.


Mano nuomonė. Šį kartą apie pakuotes nekalbėsiu, tiesiog nematau reikalo - mano turimos pakuotės mažytės, jų įsigyti neįmanoma, o pilno dydžio pakuotes, na rasite parduotuvėse.

Kadangi priemonė tinkama tiek veidui, tiek kūnui, pirmiausia labai norėjau išbandyti. Priemonė gelinės konsistencijos, vos vos matomos žalsvos spalvos. Prausiklis gerai suputoja, maloniai, itin gaiviai kvepia, todėl dar net nepabandžiusi susidarau gero produkto pirmąjį įspūdį. Iš tiesų prausia odą švariai, suteikia gaivumo jausmą. Apskritai veido oda labai maloniai jaučiasi, o kas sakė, kad tik riebiai ir problematiškai odai?

Deja, po trijų dienų pajaučiu, kad priemonė visai man netinka, nors pojūčiai nusiprausus malonūs, tačiau mano odą pradėjo stipriai tempti, ji išsausėjo, o aplink nosį visai nupleiskanojo... Iš kart nustojau priemone prausti veidą, atgaivinau intensyviai drėkinančiomis priemonėmis ir viskas gana greit susitvarkė. Tad... priemonė tinkama riebiai ir problematiškai odai, tačiau kitus odos tipus išsausins. O va kūno odai man patiko - suteikia gaivumo jausmą, nuprausia švariai ir jo nepasausino (arba labai nežymiai). Visgi, aš šios priemonės nepirkčiau tik dėl to, kad man ji netinkama.

Tolèrance rich texture cream - raminamasis kremas jautriai ir alergiškai veido odai


Produktas: AVÈNE Tolèrance rich texture cream - raminamasis kremas jautriai ir alergiškai veido odai
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, minkštinti, saugoti, raminti
Tinkamas tipas: itin jautriai ir alergiškai
Labiausiai patiko: kremo kokybė
Labiausiai nepatiko: neatitinka mano poreikių/ lūkesčių
Tūris: aš turiu mini 5 ml pakuotę. Pilno dydžio pakuotė 50 ml
Kaina*: 50 ml - 25,17 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Mano vaistinė
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Intensyvaus poveikio drėkinamasis kremas jautriai, alergiškai odai.
Kremas drėkina, minkština ir saugo odą, gali padėti sumažinti jos dirglumą. Greitai susigerianti konsistencija suteikia gaivumo pojūtį. Nepakeičiama priemonė paraudusiai, pavargusiai, linkusiai šerpetotis odai. Tinka po įvairių veido procedūrų odai gaivinti. Sudėtyje esantys 7 ingredientai pamaitina odą ir leidžia jai kvėpuoti. „D.E.F.I.“ sistema leidžia nenaudoti emulgatorių, kvapiųjų medžiagų ar konservantų – produktas išlieka sterilus visą naudojimo laiką.
Naudojimas: Ryte ir/arba vakare tepkite veido, kaklo bei dekoltė odą.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Avene Thermal Spring Water, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Sodium Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aqua.


Mano nuomonė. Tirštokas kremas iš pradžių atrodo, kad bus per sunkus, tačiau riebumo turi mažai, ir patrynus tarp rankų pasimato, kad konsistencija gana lengva. dėl to kremas greit susigeria į odą ir iš karto drėkina odą, suteikia jam komforto jausmo, neleidžia išsausėti ir ramina sudirgimus. Tad veikia taip, kaip ir žada gamintojas ir veikia be priekaištų. Be to ir sudėtis stebėtinai gera. Norisi tik girti šį kremą.

Man naudojant jį užkliūva tik mano pačios lūkesčiai ir poreikiai - matyt man jau reikalingi stipresni, intensyvesni kremai, o šitas tik drėkina ir ramina odą. Tačiau jei pirksite tikėdamiesi, jog padarys viską, ką žada ant pakuotės, tuomet tikrai nenusivilsite. Tai geras, kokybiškas, geros sudėties, intensyvaus, jaučiamo poveikio kremas, tikrai turėtų tikti ir jautrios odos savininkėms.

TriXera Nutrition Nutri-Fluid cleanser - veido ir kūno prausiklis sausai, itin sausai bei jautriai odai


Produktas: AVÈNE TriXera Nutrition Nutri-Fluid cleanser - veido ir kūno prausiklis sausai, itin sausai bei jautriai odai
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti veido ir kūno odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: sausai, itin sausai ir jautriai odai, visai šeimai ir vaikams (nuo 3 metų)
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: nemalonus kvapas
Tūris: aš turiu mini 15 ml pakuotę. Pilno dydžio pakuotė 400 ml
Kaina*: 400 ml - 19,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Mano vaistinė
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Veidui ir kūno prausiklis, skirtas sausai, jautriai odai.
Kasdienio naudojimo prausiklis, tinkamas naudoti tiek veido, tiek kūno sausai, jautriai odai. Produktą gali naudoti visa šeima (vaikai nuo 3 metų amžiaus). Švelniai valo odą, apsaugo net ypač jautrią odą. Dėl biologiškai skaidžios sudėties tinkamas naudoti paakių odai. Produkto sudėtyje nėra muilo.
Naudojimas: Tepti sudrėkintą veido ir/ar kūno odą. Švelniai pamasažuoti ir nuplauti.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Avene Thermal Spring Water, Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Ascorbyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Parfum, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lauric Acid, Lecithin, Pentyl Rhamnoside, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Glycolate, Sodium Methyl Isethionate, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate


Mano nuomonė. Labai smagu žinoti, kad prausiklis tinka visai šeimai, todėl sakysim tokį galima nusipirkus naudoti tiek pačiai, tiek vyrui, tiek vaikiukui. Tiesa, jei jis vyresnis nei 3 metų. Tačiau čia iš karto turiu priekaištą na kaip nemaloniai man šitas dalykas kvepia, o kvapas išlieka itin ilgai. Kvepia vyriškais kvepalais ar vyru, nežinau, aš asmeniškai nemėgstu vyriškų kvapų priemonių naudoti ant savo odos, todėl man tas kvapas kliūva, netgi labai...

Jeigu atmesim nemalonų kvapą, tai priemonė tikrai gerai suputoja, švariai ir maloniai prausia odą, su šita galiu prausti ir veidą, ir kūną. Ir viskas būtų gerai jei tik tas nelemtas kvapas...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai