2021 metų Pantone spalva

Nauji metai ir nauji vėjai! Jau vasarį pradėsime šiltųjų orų tendencijų ciklą, tačiau kol kas noriu jums pristatyti metų pradžios tendenciją, apie kurią suksis interjero detalės, apranga, raštai. Kas tai? Žinoma, kad 2021 metų spalvos tendencija, iš kurios ateinančius metus kūrėjai semsis įkvėpimo, kurią matysime daugumoje žurnalų, netrukus spalvomis pražys parduotuvių vitrinos, o gal norėsis naujų spalvų įnešti namuose?

ČIA

Taigi, 2021 metų PANTONE spalva išrinkta... net dvi spalvos! ULTIMATE GRAY 17-5104 ir ILLUMINATING 13-0647. Dvi nepriklausomos spalvos: tvirta ir solidi pilka, simbolizuojanti griežtumą, tvirtumą bei ryški geltona, kuri atspindi geras emocijas, saulės spindulius ir neša geresnio rytojaus viltį. Pirmuoju žvilgtelėjimu spalvos atrodė labai neįprastai viena šalia kitos, lyg ir nederėjo tarpusavyje, tačiau kuo labiau žiūriu į spalvos derinį, tuo labiau jis man patinka. 

ČIA
ČIA

ČIA

ČIA

ČIA


O kaip jums šių metų spalvos? Ar sukelia džiaugsmo, tvirto tikėjimo ateitimi? Ar norisi tokį spalvų derinį taikyti namuose? Gal pagyvinti keliomis geltonos-pilkos spalvos derinio detalėmis? Ar įsileisite derinį į savo spintą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. gražus derinys, kažkada geltona spalva mano buvo labai mėgiama, dabar gi naudoju tik akcentuose mažuose ją. o pilka - labai myliu, tad spalvų derinys tikrai fainas) būtinai reikės ir kokį derinuką sugalvot, ir galbūt į namus įsileist) bet šiaip tikrai ne tas derinys spalvų, dėl kurio eičiau iš proto :D o vilties daug neatneša, kaip tik - primena, kad kontrastas visad yra, po gero būna blogo kažkas, po blogo ateina geras :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai ne tas, dėl kurio eitum iš proto, bet kažkokio žavesio, savotiško žavesio, turi :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą