AVON Mark. Intense Kohl Longwear Eyeliner - akių kontūro pieštukas su kempinėle "Intense Brown"

Na ką, sėdime kartu su Eurovizijos pusfinaliu? Ir greičiausiai šiais metais labai jaučiasi ženkliai geresnė kokybė, tiek dainų, tiek pateikimo. Mažiau nusidainuojančių ar "imančių" žiūrovą išvaizda. Kol kas atrodo labai neblogai, net labai. O kokie rezultatai bus mums? Kol kas dar reikia palaukti. Per pertraukėles pildau jums naują įrašą apie akių kontūro pieštuką. Tokius naudoju retai nes... mano akių formai tinka tik ploni, beveik nematomi pavedimai, tad kam iš vis stengtis pavedimą daryti kasdienai? Ane? Juokauju, kartais pieštukus naudoju, tačiau jokių strėlyčių, prailginimų ar geometrinių kontūrų. Apie Avon Mark. jau senokai turimą, minkštos tekstūros pieštuką.

"Viskas yra mūsų rankose, todėl jų negalima nuleisti."
Coco Chanel


Produktas: AVON Mark. Intense Kohl Longwear Eyeliner - akių kontūro pieštukas su kempinėle "Intense Brown"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Meksikoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkšta konsistencija
Labiausiai nepatiko: labai netolygiai sklaidosi
Tūris: nenurodytas
Kaina: 7,50 EUR 
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto

Ką žada gamintojas: Kontūrų pieštuku su kempinėle lengvai sukursi dūminį akių makiažą.


Pakuotė. Aš jau senokai įpratau akių kontūro pieštukus matyti parduotuvėse tiesiog įprastai sudėtus, be jokių papildomų pakuočių. Greičiausiai dėl šios priežasties visuomet nustembu pieštukais su papildomomis kartoninėmis dėžutėmis - atrodo lyg perteklinė pakuotė. Na ir šiuo atveju - judo kartono dėžutė ant kurios krūva informacijos galybe skirtingų kalbų. Realiai tik pora sakinių informacijos, tad ir priemonės aprašymas be proto skurdus. 

Pieštukas medinio korpuso, viename gale, po baltu plastikiniu dangteliu pieštuko šerdis. Kitame gale - minkšta, silikoninė, labai lanksti kempinėlė priemonės išsklaidymui. 

Kvapas. Tiesiog medienos aromatas ir tiek, jokio ryškesnio kvapo neužuodžiu.

Konsistencija itin minkšta, kreminė.


Sudėtis: ETHYLHEXYL ISOSTEARATE, NYLON-12, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, TALC, CERESIN, PARAFFIN, BHT, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, [+/- CI 75470, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, MICA, CI 77891, CI 77007, CI 77742].


Poveikis. Pieštuką turiu jau gan ilgai ir turiu pasakyti greičiausiai iš kart, kad tai vienas iš prastesnių pieštukų, kurį esu turėjusi. Pirmiausia - tai formulė tragiška. Pieštukas iš principo yra skirtas išsklaidyti ir sukurti dūminį makiažą. Tepant ant voko jis maloniai, minkštai dengiasi, tačiau deja, bandant išsklaidyti spalva sklaidosi prastai, netolygiai, nepatogiai... Atrodo, lyg vaikas kur ne kur būtų patepliojęs pieštuku, tad pastebiu, kad tiesiog vengiu sklaidymo ir mieliau pabrėžiu juostelę virš viršutinių blakstienų.

Man labai patinka ruda spalva, kuri natūraliau atrodo kasdieniame ar neutraliame, lengvame makiaže. Atspalvis tarpinis, gal kiek labiau šalto atspalvio ir greičiausiai tinka daugumai. Atrodo gerai.


Deja, tačiau ir ilgu išlikimu, kokį gamintojas žada ant pakuotės, pieštukas nepasižymi. Nubrėžta linija greit pasilieja, pasitrina, o ant riebesnių vokų greičiausiai ir išsivaikščiotų. Gal gelbėtų koks pafiksavimas, tačiau fiksuoti akių pieštuką jau atrodo kiek juokinga. Paprasčiau, pigiau ir naudingiau nusipirkti normalų pieštuką, kuris būtų pakankamai atsparus, esant reikalui lengvai sklaidytųsi ir tolygiai pasidengtų. O šis? Nežinau, nors kartas nuo karto vis pasidažau, bet nebuvo dienos, kada iš ties būčiau juo patenkinta. Apmaudu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Effect Matt" matinio efekto nagų lakas M6.

Komentarai

  1. man visos AVON ką bandžiau priemonės kažkokia tragedija, tu turi kokių aukso vertų favoritų? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turiu - gal ne aukso vertės, bet man labai patinka nemenka dalis Avon aromatų ir perlai - skaistalai; perlai-bronzatas. Prasčiausiai man regis su tušais - greit sudžiūva buteliuke ir niekada neišlaiko visos dienos, nors mano oda aplink akis nėra riebi.

      Panaikinti
    2. man prasčiausia patirtis su makiažo pagrindais, akių pieštukais ir lūpų dažais - kiek mėginau, visi niekam tikę. tiesa, kūno priežiūros prienmonių yra įvairių ir skaniai kvepiančių, tai gal šitą išskirčiau kaip + :D

      Panaikinti
    3. Iš ties makiažo pagrindai prasti ir tušai tragiški. Kūno priežiūros priemonės man toks plius/minus, dauguma mano odą sausina, tai nebent labai noriu kvapų. Bet šiaip privengiu. :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą